Autor |
Wiadomość |
Raptor 16
Użytkownik
|
#121 - Wysłana: 15 Lip 2006 23:27:48
nudzilem sie i wpisywalem w google glupie slowa oczywiscie 
|
Seth
Użytkownik
|
#122 - Wysłana: 15 Lip 2006 23:28:17
A mi wyszedł Picard. I co ja teraz zrobię?
a co ja mam powiedzieć ??? właśnie zrobiłem sobie teścik i wyszedł .... Palpatine .... o kurcze 
|
Raptor 16
Użytkownik
|
#123 - Wysłana: 15 Lip 2006 23:29:34 - Edytowany przez: Raptor 16
Niech się raczej płeć piękna wypowiada
nie zebym was uwazal za pedziów, w koncu jest tam tez z tylu dziewczynya
|
Q__
Moderator
|
#124 - Wysłana: 15 Lip 2006 23:34:56
|
Raptor 16
Użytkownik
|
#125 - Wysłana: 15 Lip 2006 23:52:41
chyba jestem gupi- mam slabosc to takich "pyszczków"
|
theczarek
Użytkownik
|
#126 - Wysłana: 16 Lip 2006 00:43:45
Seth
Plapi pasuje Ci do ksywki (chyba że chodzi o wczesnego Setha - obrońcę arki Ra) też mroczny  .
Poza tym zrobił porządek w galaktyce i ukrócił rozbuchaną biurokrację Republiki. A banda anarchistów i malkontentów niedostosowanych do nowych realiów rebelię mu urządziła. Żeby przywrócić rządy których przez wieki pilnowała inna banda nieudaczników pt. Jedi. Nie dość że "przespali" dziecko z własnej przepowiedni a jak się już zjawiło to chcieli je olać i puścić "luzem" bo za stare na szkolenie. Nic to że konkurencja takiego luzaka tym bardziej by przechwyciła.
A jak go jednak wyszkolili to okazało się że jest kompletnym idiotą - czego Jedi, mimo całego czasu jaki poświęcili na trening, pory nie dostrzegli - widocznie przepowiednia o tym nie wspomniała. No córz trzeba nad tym więcej pomedytować.
Mówiąc krótko z uniwersum GW trafiła ci się najwybitniejsza postać.
|
Q__
Moderator
|
#127 - Wysłana: 16 Lip 2006 01:02:14 - Edytowany przez: Q__
theczarek
Jak rozumiem w Palpim widzisz duchowego brata Alexiusa Hawkwooda  Podobnie jak znowu ja widziałem za młodu w imperialnej flocie namiastkę "naszej" Gwiezdnej Floty... (gdy grałem w tego TIE...)
|
theczarek
Użytkownik
|
#128 - Wysłana: 16 Lip 2006 01:10:07 - Edytowany przez: theczarek
Właśnie otrzymałem resztę radosnych kwiatków z Avangardowego Larpa:
Romulanin: "Proronuję głsowanie nie między nimi (pokazuje "przegranych") a nami (pokazuje sojusz Federacji), tylko między nami a nami..."
Ferengi (Na propozycję zamkninięcia trasy przez korytarz): "Pytanie, jak bardzo chcemy zostać w tyle?"
Romulanin (Na temat wspólnej stacji mającj być neutarlnym terenem dyplomatycznym): "Siły porządkowe muszą być. A jak jacyś obcy przylecą?"
Ferengi: "Czy dyplomata i spiskowiec nie są synonimami w waszych językach?"
Romulanin: "Myślałem, że Klingoni zwykle śpią na nożach."
Romulanin(W sprawie roszczeń finansowych): "Imperium nie wysuwa dużych roszczeń - wystarczy zwrot kosztów kampani. Za paliwo do statków jedzenie dla żołnierzy - bo sie wysilaliśmy na takie byle co." [genialny przykład Romulańskiego poczucia wyższości]
Romulanin: "Ja też tak nie uważam ale chcę przekonać Klingona..."
Bajoranka: "Użyje broni - dostanie wklep" (ogólnie stylem Kirę przypominała)
Klingon próbuje wyciągnąć od Kardassian reperacje za straty poniesione w samobójczych atakach nakazanych przez Gowrona.
Bajoranka i Kardasianin dogadali się za kulisami w przerwie negocjacji.
Klingon: "To były nasze jednostki..."
Bajoranka (broniąc Kardasianina): "Które na siebie powpadały..."
Ogólnie okazało się że dyplomata przysłany przez Federację ma małą siłę przebicia w porównaniu z delegatką Bajor.Odnosiło się wrażenie że w wyniku negocjacji to Federacja będzie składać wniosek o przystąpienie do Bajor a nie odwrotnie...
|
Q__
Moderator
|
#129 - Wysłana: 16 Lip 2006 01:19:40 - Edytowany przez: Q__
ogólnie stylem Kirę przypominała
Ach, ten bajorański temperament
.Odnosiło się wrażenie że w wyniku negocjacji to Federacja będzie składać wniosek o przystąpienie do Bajor a nie odwrotnie...
O tym juz pisałeś 
|
theczarek
Użytkownik
|
#130 - Wysłana: 16 Lip 2006 01:26:11
O tym juz pisałeś
A przepraszam - to przez późną godzinę ale chcaiłe się podzielć z Wami tymi radosnymi tekstami jak najszybciej. (już nie czuję jak rymuję)
|
Q__
Moderator
|
#131 - Wysłana: 16 Lip 2006 01:30:21
theczarek
Brak mi tu wolkańskich cytatów z elii
|
theczarek
Użytkownik
|
#132 - Wysłana: 16 Lip 2006 01:36:38
Q__
Bo niestety za dużo ich nie było Pierwszy skutecznie ją onieśmielał i peszył tak że choc bardzo się starała nie mogła utrzymać Volkańskiej Powagi. Ogólnie sesja byla ciekawa, zabawna i bardzo miła ale typowych kwiatków było niewiele.
Nie miałem natomiast aparatu by uwiecznić zadowoloną minę Elli gdy zasiadła przy sytemach kierowania Minosiańskiej Sieci Obronnej żeby się popsztykać z dwoma Warbirdami klasy D'derix.
|
Q__
Moderator
|
#133 - Wysłana: 16 Lip 2006 01:52:36
theczarek
Nie miałem natomiast aparatu by uwiecznić zadowoloną minę Elli gdy zasiadła przy sytemach kierowania Minosiańskiej Sieci Obronnej żeby się popsztykać z dwoma Warbirdami klasy D'derix
Jednak pokazała "lwi pazur", choć okazała przy tym nie-Wolkańskie emocje...
|
theczarek
Użytkownik
|
#134 - Wysłana: 16 Lip 2006 02:02:47
Q__
A myślisz że tak łatwo odgrywać Wolkana, nawet ów Pierwszy - mimo że stary Trekker - się zawsze przed tym wzdrygał. Trudną miała rolę, grała pierwszy raz, z ludźmi których nie znała i sobie całkiem dobrze poradziła. A tylko jednego znam gościa co to Volkańskiego Oficera Ochrony odgrywa że aż szęka opada - ale o tym też już chyba pisałem.
|
Q__
Moderator
|
#135 - Wysłana: 16 Lip 2006 02:25:09
theczarek
Pozdrów Ją ode mnie...
tylko jednego znam gościa co to Volkańskiego Oficera Ochrony odgrywa że aż szęka opada - ale o tym też już chyba pisałem.
Niestety nie...
|
theczarek
Użytkownik
|
#136 - Wysłana: 16 Lip 2006 13:28:08
Pozdrów Ją ode mnie...
Niestety zapomniałem złapać kontaktu ale mam nadzieję że się jeszcze na forum pojawi..
Niestety nie...
A mam takiego gracza który niedość że cały czas poważny jak śmierć chodzi - nawet jak reszta załogi ma imprezę to on obchód robi. Do tego nosa ma jak Tuvok - a nawet lepiej. Czasem muszę naprawdę nieźle kobinować bo straże zostawi dokładnie tam gdzie - "dla dobra scenariusza" - nie powinien. I to nie to że się spodziewa co w scenariuszu dalej będzię - poprostu uznaje że takie są wymogi bezpieczeństwa...
Nauczył się na pamięć dyrektywy która mówi, że żaden wyższy stopniem dowódca nie może się udać w potencjalnie niebezpieczne miejsce bez należytej ochrony i cytuje za każdym razem gdy pierwszy ma wątpliwości kogo wziąć do away teamu.
|
Q__
Moderator
|
#137 - Wysłana: 16 Lip 2006 14:35:47
theczarek
A mam takiego gracza
100% Wolkan...
|
theczarek
Użytkownik
|
#138 - Wysłana: 16 Lip 2006 22:04:37
Q__
Jak rozumiem w Palpim widzisz duchowego brata Alexiusa Hawkwooda
Nie zauważyłem tego posta wczoraj.
Poprostu dla wprawy pojechałem po GW.
Alexius w przeciwieństwie do Palpiego nie jest rasistą (gatunkistą???) ma nawet Obuna za Drugego Doradcę. A drugi doradca jest ważniejszy od pierwszego bo doradza w sprawch polityki itp. Pierwsy jest od protokołu i etykiety.
|
Q__
Moderator
|
#139 - Wysłana: 17 Lip 2006 02:05:18 - Edytowany przez: Q__
Alexius w przeciwieństwie do Palpiego nie jest rasistą (gatunkistą???) ma nawet Obuna za Drugego Doradcę.
Było, nie było Palpi miał Thrawna...
Zresztą widzę większe podobieństwo: obaj wprawadzają silne scentralizowane rzady w dotkniętym kryzysem Kosmosie...
|
theczarek
Użytkownik
|
#140 - Wysłana: 17 Lip 2006 11:09:03
Było, nie było Palpi miał Thrawna...
Thrawn to był wyjątek - poza tym Alexius nie zalegalizował niewolnictwa, nawet niewolnictwa obcych.
|
Q__
Moderator
|
#141 - Wysłana: 17 Lip 2006 14:33:46
theczarek
Ależ nie twierdzę, że Alexius i Palpi są identyczni, dowodziłem tylko, że istnieją między nimi pewne podobieństwa...
|
Q__
Moderator
|
#142 - Wysłana: 18 Lip 2006 12:37:05 - Edytowany przez: Q__
A'propos Palpiego: tu humor raczej gorzki i mocno polityczny:
Tytuł fotki "Evil Empire"...

|
Q__
Moderator
|
#143 - Wysłana: 20 Lip 2006 15:05:51
A TO jest dla mnie bluźnierstwem czystej wody, jednak link dam:
http://www.ejge.com/People/janeway.htm
|
Raptor 16
Użytkownik
|
#144 - Wysłana: 20 Lip 2006 15:22:24
A TO jest dla mnie bluźnierstwem czystej wody, jednak link dam:
http://www.ejge.com/People/janeway.htm
wszystkie te punkty obala fakt ze ona jest tylko kobietą
|
Q__
Moderator
|
#145 - Wysłana: 20 Lip 2006 15:27:36
Raptor 16
wszystkie te punkty obala fakt ze ona jest tylko kobietą
Oryginalny argument, ale jakby mało pasujący do ducha ST, raczej do Ferengi...
|
Raptor 16
Użytkownik
|
#146 - Wysłana: 21 Lip 2006 14:18:25
Oryginalny argument, ale jakby mało pasujący do ducha ST, raczej do Ferengi...
a no tak znwou sie zapomnalem(pierwszy raz jako EMIL05 potępiając żydow  ) tym razem dyskryminacja 
|
Raptor 16
Użytkownik
|
#147 - Wysłana: 21 Lip 2006 14:19:59
Więc wszystkie te punkty obala fakt...ze ona nie jest Picardem 
|
Q__
Moderator
|
#148 - Wysłana: 21 Lip 2006 16:00:42
Raptor 16
Więc wszystkie te punkty obala fakt...ze ona nie jest Picardem
Tu sie zgadzam  .
pierwszy raz jako EMIL05
A ciekawe po co masz na Forum dwie tożsamości... Mi tam nic do tego, ale niech się waterhouse dowie.... 
|
Raptor 16
Użytkownik
|
#149 - Wysłana: 21 Lip 2006 17:09:34 - Edytowany przez: Raptor 16
A ciekawe po co masz na Forum dwie tożsamości... Mi tam nic do tego, ale niech się waterhouse dowie....
ale uzywam tylko jednej
|
Q__
Moderator
|
#150 - Wysłana: 21 Lip 2006 17:18:38
Raptor 16
Aha...
|