USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Świat Star Treka / Najciekawszy villain (antagonista)
 Strona:  ««  1  2  3 
Autor Wiadomość
Q__
Moderator
#61 - Wysłana: 10 Gru 2017 23:27:05 - Edytowany przez: Q__
Pleiades

Pleiades:
Uff... Przez śluzę w kosmos też nie wywalicie? Nie teleportujecie poza statek? Nie każecie lecieć promem na planetę Armusa?

Nie za taki kaliber przewin.

Pleiades:
A który?

"The Doomsday Machine". Acz wszystkie pozostałe odcinki z mojej listy najwybitniejszych odsłon Treka to TNG i DS9.

Pleiades:
Jak chyba każdy Trek, tylko że przy ilości epizodów, jakie miały inne serie, to ta ilość beznadziejnych się "rozpływa".

Czy ja wiem? Mam wrażenie, że każdy dotychczasowy Trek miał średnio kilka przyzwoitych na sezon... (Najmniej jawnych wpadek miał może... VOY, wbrew pozorom, ale on znów i arcydzieł za wielu nie serwował.)

Pleiades:
Oo, czyli jednak TNG No to kocham Cię

.

Pleiades:
Chociaż na DS9, prócz TOSa, też mnie niedawno namawiałeś.

Bo w każdym Treku docenię to, co dobre.

Pleiades:
A co sądzisz o ENT?

Ciekawe założenia serii, ale płynący stąd potencjał mocno zmarnowany. Paskudne podeptanie fanowskich chronologii lotów kosmicznych (lepszych niż to, co B&B wprowadzili na ich miejsce). Niemniej... uważam, że i tam znajdzie się tradycyjny procent niezłych odcinków (a i w słabszych - równie tradycyjnie - rozmaite smaczki warte wychwycenia). Znaczy: trzeba i po tę serię sięgnąć, jeśli się Trekerem jest .
Q__
Moderator
#62 - Wysłana: 26 Kwi 2020 23:00:46 - Edytowany przez: Q__
Kolejna top-lista Trekowych villainów:

10. Charlie X
9. Khan Noonien Singh
8. The Sphere Builders
7. General Chang
6. Gul Dukat
5. Tomalak
4. V'Ger
3. The Borg
2. The Founders
1. Q

https://whatculture.com/tv/10-most-powerful-villai ns-in-star-trek-history
https://www.youtube.com/watch?v=jYiHcGu9Zks
 Strona:  ««  1  2  3 
USS Phoenix forum / Świat Star Treka / Najciekawszy villain (antagonista)

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!