USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Świat Star Treka / Shelby i Lefler

Autor Wiadomość
Q__
Moderator
#1 - Wysłana: 19 Sier 2014 20:55:35
Jedne z łatwiej zapadających w pamięć bohaterek TNG - ambitna specjalistka od Borg z "TBoBW", "podgryzająca", która - gdyby Łysy nie powrócił - pewnie by została XO na Ent-D. Oraz rezolutna dziewczyna Wesley'a Crushera.

Znane i lubiane jak długo TNG święciło tryumfy.

Ponieważ fani mieli ich niedosyt powróciły najpierw jako istotne bohaterki powieści NF Petera Davida, potem zaś w produkcjach z rodziny HF, jako członkinie senior staffu DS12 i trójgondolowca Galaxy - Excelsiora, co ich popularność - zwłaszcza Shelby - jeszcze ugruntowało. (Dodać trzeba, że choć linie czasu NF i HF rozchodzą się mają pewne punkty wspólne, jednym z nich jest to, że panie zostały nierozłącznymi przyjaciółkami - stąd dzielą topic.)

Ma ktoś ochotę pogadać o nich w ujęciu kanonicznym lub szerszym, obu razem czy którejś z osobna? Ba... pamiętacie je jeszcze?
Evelin Siv
Użytkownik
#2 - Wysłana: 19 Sier 2014 22:06:28
Lefler pamiętam i też szkoda mi było, że nie wróciła (nawiasem mówiąc, przecież kręcili z Wesleyem, a potem taka cisza mógł ten związek potrwać dłużej hehe).

A Shelby.. właśnie sprawdziłam na Memory. Już pamiętam, ale tak dawno oglądałam... Była bardzo ciekawą postacią, mogłaby wrócić. Chyba się poprztykali z Rikrem, am I right? ;)
Q__
Moderator
#3 - Wysłana: 19 Sier 2014 23:05:46 - Edytowany przez: Q__
Evelin Siv

Evelin Siv:
kręcili z Wesleyem, a potem taka cisza mógł ten związek potrwać dłużej hehe).

W którejś z produkcji HF zetknięto ich na nowo, ale Wes strasznie do siebie niepodobny, a i Robin mało wyjściowa... (Shelby za to im wyszła całkiem nieźle. Często powiada się, że lepiej niż w oryginale.)

Evelin Siv:
Chyba się poprztykali z Rikrem, am I right? ;)

You're, of course.
Q__
Moderator
#4 - Wysłana: 16 Maj 2019 11:08:26

USS Phoenix forum / Świat Star Treka / Shelby i Lefler

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!