Autor |
Wiadomość |
Q__
Moderator
|
#91 - Wysłana: 14 Mar 2008 21:18:17 - Edytowany przez: Q__
Eviva
Wiem, i to cała moja pociecha...
Co nie zmienia faktu że do łatwych nie należą. (Choć bywaja przyjemne - vide Trip i T'Pol  .)
|
Delta
Użytkownik
|
#92 - Wysłana: 14 Mar 2008 21:35:27
Q__
Gadasz jak podstarzały Scotty.
Jako zacofany wczesno XXI-wieczny człowiek (Ferengi z pogardą powiedziałby: "Hu-man"  ) raczej nie jestem w pozycji w której mógłbym wybrzydzać -wziąłbym co dają.  Poza tym, gdzie ja bym znalazł 700 osób załogi (która nie wywaliłaby mnie za burtę zaraz po zaokrętowaniu) dla np. Sovereigna czy 1000 dla Galaxy albo chociaż 150 osobową załogę dla Intrepida.
Eviva
W tym i w długowieczności.  Do pierwszego kontaktu z Wolkanami daleko, a do współpracy jak w TOS jeszcze dalej. No chyba, że wiesz o czymś, o czym my nie wiemy (np. o jakiś ukrywających się na tym zadupiu Wolkanach). 
|
Eviva
Użytkownik
|
#93 - Wysłana: 14 Mar 2008 21:44:01
W tym i w długowieczności. Do pierwszego kontaktu z Wolkanami daleko, a do współpracy jak w TOS jeszcze dalej. No chyba, że wiesz o czymś, o czym my nie wiemy (np. o jakiś ukrywających się na tym zadupiu Wolkanach).
Zapominasz o podróżach w czasie.
|
Delta
Użytkownik
|
#94 - Wysłana: 14 Mar 2008 21:49:37
Eviva
A planujesz jakąś? 
|
Eviva
Użytkownik
|
#95 - Wysłana: 14 Mar 2008 21:55:49
A planujesz jakąś?
Planuję zawsze, tylko jak na razie kiszka...
|
Q__
Moderator
|
#96 - Wysłana: 14 Mar 2008 22:12:08
Delta
Jako zacofany wczesno XXI-wieczny człowiek (Ferengi z pogardą powiedziałby: "Hu-man" ) raczej nie jestem w pozycji w której mógłbym wybrzydzać -wziąłbym co dają.
Rozumię  .
która nie wywaliłaby mnie za burtę zaraz po zaokrętowaniu
Nie to universum  .
np. o jakiś ukrywających się na tym zadupiu Wolkanach
Była hipotez, że zostyawili na ziemi potomków  .
Eviva
Delta
A planujesz jakąś?
Chyba raczej liczy na wydarzenia w stylu ST IV...
Eviva
Planuję zawsze, tylko jak na razie kiszka...

|
Eviva
Użytkownik
|
#97 - Wysłana: 15 Mar 2008 07:56:27
Ha! Zapominacie, że mnie się może nie udac, ale ONI mają juz w tym niejakie doświadczenie...
|
Q__
Moderator
|
#98 - Wysłana: 15 Mar 2008 17:07:47
Eviva
Zapominacie, że mnie się może nie udac, ale ONI mają juz w tym niejakie doświadczenie...
Czekasz na inicjatywę Spocka jak rozumiem  .
|
Eviva
Użytkownik
|
#99 - Wysłana: 15 Mar 2008 20:54:00
Czekasz na inicjatywę Spocka jak rozumiem
"[i][/i]
"I nie to boli, że nic nie wraca, że czas, że kreci się planeta
Życie się kończy, lecz z innych, z innych powodów i całkiem inaczej.
Życie się kończy, gdy się przestaje już w życiu czekać." Leszek Długosz.
|
Q__
Moderator
|
#100 - Wysłana: 15 Mar 2008 21:27:40
Fajny cytacik  .
|
Eviva
Użytkownik
|
#101 - Wysłana: 16 Mar 2008 20:31:26
Fajny cytacik
Cóż, powtarzam go sobie, gdy nie mogę się czegoś doczekać (jak teraz "Star Treku XI").
|
Q__
Moderator
|
#102 - Wysłana: 16 Mar 2008 20:44:33
Eviva
nie mogę się czegoś doczekać (jak teraz "Star Treku XI")
Obyśmy się tylko nie rozczarowali... ;]
|
Eviva
Użytkownik
|
#103 - Wysłana: 16 Mar 2008 21:00:54
Obyśmy się tylko nie rozczarowali... ;]
Q, wypluj ty to słowo! Mój dziadek do końca życia wypominał babci, że wykrakała drugą wojnę światową!
|
Seybr
Użytkownik
|
#104 - Wysłana: 16 Mar 2008 21:05:03
Q, wypluj ty to słowo! Mój dziadek do końca życia wypominał babci, że wykrakała drugą wojnę światową!
Franek Golas w damskim wydaniu. Oj miał jej co wypominać hahaha ;].
Lepiej zakładać iż film będzie kiepski, bo mi się wydaje że taki będzie  .
|
kanna
Użytkownik
|
#105 - Wysłana: 16 Mar 2008 21:49:00
Seybr
Lepiej zakładać iż film będzie kiepski, bo mi się wydaje że taki będzie
Szklanka w połowie pusta?
|
Dragon
Użytkownik
|
#106 - Wysłana: 16 Mar 2008 22:16:43
Ja coś czuje że film będzie kiepski, możliwe że przekombinują ze zmianami i stworzeniem filmu dla wszystkich, a jak wiadomo im firmy głębiej sięgają do kieszeni widzów tym częściej zamiast kasy wyciągają g%$no
|
Alucard87
Użytkownik
|
#107 - Wysłana: 16 Mar 2008 22:32:03
smęćcie tak, smęćcie, zawsze lepiej narzekać i być pozytywnie zaskoczonym, niż odwrotnie 
|
Dragon
Użytkownik
|
#108 - Wysłana: 16 Mar 2008 22:44:43
smęćcie tak, smęćcie, zawsze lepiej narzekać i być pozytywnie zaskoczonym, niż odwrotnie
Ja robie tak zawsze i nieźle na tym wychodzę.
|
kanna
Użytkownik
|
#109 - Wysłana: 16 Mar 2008 22:59:46
To sie sprawdza, ale tylko wtedy, jak nie mamy wpływu na sytuację - czyli w tym przypadku.
Bo jeżeli cos od nas zalezy, to takie nastawianie sie najczęściej przynosi klęskę...
|
Eviva
Użytkownik
|
#110 - Wysłana: 17 Mar 2008 10:50:57
Lepiej zakładać iż film będzie kiepski, bo mi się wydaje że taki będzie
A ja zakładam, że będzie niezły - a żeby naładować atmosferę pozytywną energią, codziennie rano i wieczorem powtarzam głośno "Nowy Star Trek będzie super! Będzie sukcesem komercyjnym i artystycznym!" Jeśli mam choć śladowe zdolności paranormalne, powinno się udać. Tylko nie psujcie mi roboty...
|
myszatorek
Użytkownik
|
#111 - Wysłana: 17 Mar 2008 12:15:45
Napewno wszystkich nie zadowoli ten film poztym my Polacy i tak bedziemy narzekac nawet jak ten film bedzie super hiper extra od mamy taki sport narodowy  ale wolabym narzekac ze juz sie skonczyl niz ze jeszcze sie nie skonczyl.
|
Delta
Użytkownik
|
#112 - Wysłana: 17 Mar 2008 12:41:06
Eviva
Jeśli mam choć śladowe zdolności paranormalne, powinno się udać.
Oby się okazało, że masz duże zdolności paranormalne. 
|
kanna
Użytkownik
|
#113 - Wysłana: 17 Mar 2008 15:41:39
Eviva
mam choć śladowe zdolności paranormalne, powinno się udać.
ja w młodosci bardzo lubiłam wierzyc, ze mam zdolnosci paranormalne  W praktyce mniej mi sie sprawdzało... chociaż, jak brat grał w pokera rozbieranego na Amidze, to ściubił i sciubił, a ja potrafiłam pięc kart po kolei przewidziec czerwone czy czarne; i juz ta dama była rozbrana
Szkoda, że mi na totka nie przeszło....
|
Dragon
Użytkownik
|
#114 - Wysłana: 17 Mar 2008 16:06:07
Ja zawsze chciałem mieć umiejętność telekinezy i wysyłania czegoś w stylu duchowej sondy która pozwoli mi spojrzeć gdzie tylko chce 
|
Domko
Użytkownik
|
#115 - Wysłana: 17 Mar 2008 16:09:16
A ja kiedyś próbowałem telepatii. I co ciekawe, potrafiłem w przybliżeniu pojedyncze słowa odbierać od współdomowników - jak pytałem to się zgadzało. Nie wiem jak to możliwe - oby mnie tylko za to Psi Corp. ("Babylon 5") nie ścigał. 
|
kanna
Użytkownik
|
#116 - Wysłana: 17 Mar 2008 18:17:20
No to zgadnij Domko teraz o czym myślę 
|
Dragon
Użytkownik
|
#117 - Wysłana: 17 Mar 2008 19:10:30
A o czym ja myślę?
|
Eviva
Użytkownik
|
#118 - Wysłana: 17 Mar 2008 19:12:07
A o czym ja myślę?
Myślisz o tym, że to ty będziesz się śmiał ostatni - ale sie mylisz, bo to ja się uśmieję.
|
Dragon
Użytkownik
|
#119 - Wysłana: 17 Mar 2008 19:19:37
Nie, myślałem dlaczego tarzam mimo że mieszkał 20 lat w dżungli nie miał brody.
|
Q__
Moderator
|
#120 - Wysłana: 18 Mar 2008 11:49:15
Eviva
 ROTFL
Seybr
Franek Golas w damskim wydaniu.
Dolas.
kanna
Szklanka w połowie pusta?
Moze raczej chęć oszczędzenia sobie rozczarowań...
Dragon
Ja coś czuje że film będzie kiepski, możliwe że przekombinują ze zmianami i stworzeniem filmu dla wszystkich, a jak wiadomo im firmy głębiej sięgają do kieszeni widzów tym częściej zamiast kasy wyciągają g%$no
O nie. Tylko nie nowy NEM... :]]]]]]
Alucard87
I dlatego chwilami tak wybrzydzałem...
Dragon
Ja robie tak zawsze i nieźle na tym wychodzę.
Ja zazwyczaj przyjmuję wariant skajnie pesymistyczny - by oszczędzić sobie rozczarowań i wariant skarajnie optymistyczny - by mięc nadizeję. I jakos umiem to pogoodzić.
kanna
To sie sprawdza, ale tylko wtedy, jak nie mamy wpływu na sytuację - czyli w tym przypadku.
Czasem najlepsza jest taktyka a'la Bruce Lee w labiryncie - spokojnie usiaść i poczekac...
Eviva
a żeby naładować atmosferę pozytywną energią, codziennie rano i wieczorem powtarzam głośno "Nowy Star Trek będzie super! Będzie sukcesem komercyjnym i artystycznym!" Jeśli mam choć śladowe zdolności paranormalne, powinno się udać. Tylko nie psujcie mi roboty...
Czar rzucasz  .
myszatorek
Napewno wszystkich nie zadowoli ten film poztym my Polacy i tak bedziemy narzekac nawet jak ten film bedzie super hiper extra od mamy taki sport narodowy
I już widże te dyskusje...
Delta
Oby się okazało, że masz duże zdolności paranormalne.
Tylko czy da isę tego dowieść?
kanna
ja w młodosci bardzo lubiłam wierzyc, ze mam zdolnosci paranormalne
Paranormalne? Co tak skromnie. Ja chcę trochę wiecej Moc Q mi wystarczy  .
Dragon
Ja zawsze chciałem mieć umiejętność telekinezy i wysyłania czegoś w stylu duchowej sondy która pozwoli mi spojrzeć gdzie tylko chce
A ja móc rozciagać ręce jak Mr. Fantastic by isęgac po leżące dalej przedmioty  .
Domko
oby mnie tylko za to Psi Corp. ("Babylon 5") nie ścigał.
Gdyby Cie za to scigali ich dla odmiany scigaliby pewnie temporalni  .
kanna
No to zgadnij Domko teraz o czym myślę
Za to ja wam powiem o czym ostatnio mysli Domko
Dragon
myślałem dlaczego tarzam mimo że mieszkał 20 lat w dżungli nie miał brody.
Moze mu w chacie po rodzicach brzytwa została? A może se włosy z twarzy powyrywał? 
|