USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / HELP! Star Trek Voyager: Elite Force

Autor Wiadomość
Anonim
Anonimowy
#1 - Wysłana: 16 Maj 2006 16:49:11
Wie ktoś może jak pokonać Huntera?
Delta
Użytkownik
#2 - Wysłana: 16 Maj 2006 18:49:59
Chodzi ci o tego Hirogena, który pojawia się na końcu misji na okręcie klasy Constitution? Jeśli tak, to w momencie gdy widzisz, że szykuje się do strzału musisz się schować pod nim. Wtedy będzie ładował w swoją podłogę (dla Ciebie będzie to sufit), a gdy przestanie możesz strzelać. I tak do skutku
Bimberv_17
Użytkownik
#3 - Wysłana: 16 Maj 2006 20:28:52
Ciekawa taktyka Delta, nie grałem w to jeszcze, jak oceniacie opłaca się kupować ?
Moro
Użytkownik
#4 - Wysłana: 23 Maj 2006 20:51:58
elite force to niezła gra. przeszedłem ją dwa razy. na pewno warto spędzić przy niej trochę czasu.
Anonim
Anonimowy
#5 - Wysłana: 24 Maj 2006 15:03:22
Mi się udało pokonać go inaczej (i to dwa razy, więc to nie był raczej zbieg okoliczności). Zrobiłem to tak:
Na środku pomieszczenia są skrzynie, a Hirogen stoi na górze po lewej stronie. Na samym początku poziomu zeskoczyłem na dół, stanąłem za skrzyniami i przykucnąłem. Widziałem wtedy Hirogena i mogłem do niego strzelać. Hirogen też mnie widział i do mnie strzelał (cały czas z tego samego miejsca), ale jego strzały trafiały w te skrzynie, nie we mnie....
Sposób trochę nudny, bo tylko siedzisz w miejscu i strzelasz, ale ważne że działa....
Przynajmniej u mnie działał.
Neo
Użytkownik
#6 - Wysłana: 16 Lip 2006 18:09:54
Swego czasu namiętnie grałem w tę gre dziesiaj jej grafika już mnie nie zadowala ale nadal uważam ją za bardzo dobrą (multiplayer niestety to dno poprostu kalka z Qeika) podobno wydano do niej jakiś bonus początkowo miało to być częścią gry ale się nie wyrobili na premierę i musiało wyjść oddzielnie w tym pakiecie są ponoć jakieś dodatkowe poziomy na holodek (ma tam być np. zaczerpnięta z serjalu holoopowieść Toma Perisa na podstawie tego komiksu ten poziom jest ponoć czarnobiały jak w filmie) pakiet oferuje też coś w rodzaju interaktywnej mapy okrętu można chodzić po całym statku a otoczenie jest interaktywne (ponoć można się przelecieć promem i odpalić torpedę z mostku i inne takie tam) słyszeliście coś o tym? może wiecie czy da się to zkądś ściągnąć? no i przede wszystkim jaki to ma tytuł? wyczytałem o tym w jakimś pisemku o grach na PC ale niestety gazetka mi zagineła w akcji
może ktoś mi pomóc?
Anonim
Anonimowy
#7 - Wysłana: 16 Lip 2006 18:17:33
Neo
Użytkownik
#8 - Wysłana: 17 Lip 2006 21:53:11
Tak Anonimie masz rację jestem fotogeniczny
Q__
Moderator
#9 - Wysłana: 11 Cze 2017 19:31:14 - Edytowany przez: Q__
Podcast TrekYards o Elite Force (z sugestią, że warto pomyśleć o remasteringu tej gry):
http://www.youtube.com/watch?v=yvAqc4mywfw
Q__
Moderator
#10 - Wysłana: 16 Sier 2017 09:11:01
Q__
Moderator
#11 - Wysłana: 4 Lis 2017 23:30:28

USS Phoenix forum / Gry / HELP! Star Trek Voyager: Elite Force

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!