USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / TIBIA - gra typu OGAME.

Autor Wiadomość
gej
Użytkownik
#1 - Wysłana: 24 Kwi 2006 20:59:12
Czesc

Znalazlem podobną gre, do Ogame. To znaczy mozna grac z innymi kolegami w sieci. Ale wszystko sie dzieje na ziemi zamiast w kosmosie, i atakujesz jakies potworki.
Ta gra jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.tibia.com
Gal Anonim
Użytkownik
#2 - Wysłana: 25 Kwi 2006 14:11:10
Popieram!
Na jakim jestes serwerze?Jak sie nazywasz?
Anonim
Anonimowy
#3 - Wysłana: 25 Kwi 2006 14:52:00
Ta gra jest beznadziejna, począwszy od grafiki a na speosobie greania koncząc
zainstalowalem ją bo moj kolega w nia gra i nic w niej takiego cudsownego nie wiedze
Grzesiu
Użytkownik
#4 - Wysłana: 25 Kwi 2006 15:03:48
Znalazlem podobną gre, do Ogame. To znaczy mozna grac z innymi kolegami w sieci. Ale wszystko sie dzieje na ziemi zamiast w kosmosie, i atakujesz jakies potworki.
Ta gra jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://dziecineostrady.prv.pl/
Gal Anonim
Użytkownik
#5 - Wysłana: 21 Maj 2006 17:28:57
Jak to,a Ogame też grafikom nie zachwyca.Tam są tylko słowa.To jest po prostu beznadziejna tekstówka.
Wookie
Użytkownik
#6 - Wysłana: 21 Maj 2006 17:55:22
no nie wiem czy Ogame jest beznadzijena tekstowka: moze jest prosty ale jego mozliwosci sa praktycznie nieograniczone
The_D
Użytkownik
#7 - Wysłana: 21 Maj 2006 18:19:48
Znalazlem podobną gre, do Ogame. To znaczy mozna grac z innymi kolegami w sieci.

Ja też mam grę podobną do Ogame i też można grać w nią w sieci z kolegami. Nazywa się Warcaby.

Sorry, nie mogłem się powstrzymać.
Wookie
Użytkownik
#8 - Wysłana: 21 Maj 2006 18:35:06
heh waracaby a podaj URL bo w googlach nic nie znalazlem
The_D
Użytkownik
#9 - Wysłana: 21 Maj 2006 21:37:57
Wookie
Użytkownik
#10 - Wysłana: 21 Maj 2006 22:05:42
ja zartowac?? no co ty ja w wikipedii dopiero zasady czytalem ale jeszcze nie opanowalem, narazie doczytuje co to sa piponki
Picard
Użytkownik
#11 - Wysłana: 23 Maj 2006 20:28:45
Nazywa się Warcaby.

No, warcaby są super! To napięcie, ta grafika, porażający ferwor rywalizacji... A na serio jest to jedna z tych gier, do których mam wielki sentyment- od małego grałem w nią z babcią- i nadal chętnie w niagrywam. Obowaim się jednak ,ze mistrzem nigdy niezostane!

USS Phoenix forum / Gry / TIBIA - gra typu OGAME.

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!