USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / STAR TREK : BRIDGE COMMANDER- CO myŚlicie na temat tworzonego..... ...

Autor Wiadomość
Emil05
Użytkownik
#1 - Wysłana: 20 Mar 2006 19:37:21
co myslicie na temat tworoznego modu "bridge commander II" ?
czy znacie jakies strony z ktorych mozna sie wiecej dowiedziec o teym modzie? jakies obrazki?
reyden
Użytkownik
#2 - Wysłana: 21 Mar 2006 00:14:51
Sporo na temat ww. moda można się dowiedzieć z jego oficjalnego forum BC2 forum na BCU

Jest tam nawet parę obrazków , narazie niewiele na nich widać w porówaniu do klasycznego BC+typowe mody .

Będzie można m.in. strzelać przez podniesione maskowanie , szukac zamaskowanych okretów , ostrzeliwać kilka celów na raz , sterować okrętem za pomocą Joystika/pada , przejmować kontrolę nad okrętami wroga , wypuszać miny i myśliwce , wlatywac w atmosfery planet i na nich lądować i kupa innych rzeczy .
Emil05
Użytkownik
#3 - Wysłana: 21 Mar 2006 15:19:51
naprawde az tyle zeczy? nie wierze, kiedy ma sie ten mod ukazac?
Picard
Użytkownik
#4 - Wysłana: 21 Mar 2006 15:27:18
A nie uważacie, że ilość taktycznych symulatorów osadzonych w realiach ST jest już wystarczająco duża i teraz nadszedł czas aby twórcy gier przypomnieli sobie, że istnieją jeszcze inne gatunki rozgrywek? Marzy się coś w rodzaju przygodówki-RPG podobnej do KOTOR, albo rozbudowanej strategii względnie strzelanki...A wam?
Emil05
Użytkownik
#5 - Wysłana: 21 Mar 2006 16:51:42
tez tak mysle picard, np. przygodowka rpg w star treku ahh
Picard
Użytkownik
#6 - Wysłana: 21 Mar 2006 21:13:58
A tak na marginesie ma ktoś moze pierwszego ,,Star Fleet Comand"? Jak sięw to gra przez sieć? Może jest jakiśchętny na rozgrywkę?
elbereth
Moderator
#7 - Wysłana: 21 Mar 2006 21:25:23
ja mam nawet orginał z UK przywieziony...
Picard
Użytkownik
#8 - Wysłana: 21 Mar 2006 22:28:24
elbereth

O już teraz wiem skąd te podejrzenia o zapętlenie się w czasaporzestrzenną anomalie!
Emil05
Użytkownik
#9 - Wysłana: 21 Mar 2006 22:28:45
phi! a ja mam z cd-action pelną wersje oryginalną

USS Phoenix forum / Gry / STAR TREK : BRIDGE COMMANDER- CO myŚlicie na temat tworzonego..... ...

Temat został zamknięty. Nie możesz tutaj odpowiadać.

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!