USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Star Trek Bridge Commander
 Strona:  ««  1  2  3  ...  14  15  16  17  18  19  20  »» 
Autor Wiadomość
neo spider
Użytkownik
#451 - Wysłana: 22 Mar 2007 16:44:37
Wystarczy na nie nie odpowiadać... :]

LOOOOLLL ale koleś z ciebie nie no nie ma chuja, i kto to mówi? Ty odpowiadasz nawet jak nie masz o czym mówić.

Próbowałem tego samego. Nic nie daje...

Mam w dupie wasze "pokazywanie", juz mowilem ze jestem nietypowo chory psychicznie.

Może pomińmy jego uciążliwą osobę milczeniem... a wszelkie głupkowate odpowiedzi potraktujmy jako spam?

Ojejku EUREKA! ale barany, ja bym ingorował takiego kogos jak ja juz dawno. Zalorze sie ze za kilka dni ktoś mi odpowie na post.

Delta obawiam się że nie uzyskasz składnej odpowiedzi :/

Uzyska, juz to wyjasnialem zreszta w innym topicu innemu "inteligentowi" skronia to wyraz "skroń" w rodzaju żeńskim, jest to neologiczny wyraz oznaczający "pomyśl(baranie)" rzeczywiscie zgredy, ach ta komuna
Q__
Moderator
#452 - Wysłana: 22 Mar 2007 17:05:41
neo spider

juz mowilem ze jestem nietypowo chory psychicznie.

Współczuję, ale czy musisz swoją chorobę na nas wyładowywać? To, ze masz jakieś zaburzenia nie powoduje, że uznamy cie automatycznie za gorszego...
Natomiast to, że trollujesz (chory czy zdrowy) powoduje, że reagujemy miej przyjażnie... A zniechęcić do siebie osoby tak otwarte i tolerancyjne jak trekerzy to nie lada sztuka...
neo spider
Użytkownik
#453 - Wysłana: 22 Mar 2007 17:08:47
Współczuję, ale czy musisz swoją chorobę na nas wyładowywać? To, ze masz jakieś zaburzenia nie powoduje, że uznamy cie automatycznie za gorszego...
Natomiast to, że trollujesz (chory czy zdrowy) powoduje, że reagujemy miej przyjażnie... A zniechęcić do siebie osoby tak otwarte i tolerancyjne jak trekerzy to nie lada sztuka...

chyba nie wiesz na czym polega choroba psychiczna.
Q__
Moderator
#454 - Wysłana: 22 Mar 2007 17:13:46
neo spider

odpowiadasz nawet jak nie masz o czym mówić.

Heh, uczę się od ciebie.

chyba nie wiesz na czym polega choroba psychiczna.

Jeśli choroba nie jest tak silna, że uniemożliwia ci funkcjonowanie w społeczeństwie (a do szkoły przecież chodzisz) odpowiadasz za siebie tak samo jak inni ludzie (no chyba że zostałeś ubezwłasnowolniony i/lub siedzisz w zakłądzie zamkniętym). Współczuję ci, ale choroba której używasz jako alibi jest tu tylko okolicznością łagodzącą, nie usprawiedliwieniem...
neo spider
Użytkownik
#455 - Wysłana: 22 Mar 2007 17:16:38
Jeśli choroba nie jest tak silna, że uniemożliwia ci funkcjonowanie w społeczeństwie (a do szkoły przecież chodzisz) odpowiadasz za siebie tak samo jak inni ludzie (no chyba że zostałeś ubezwłasnowolniony i/lub siedzisz w zakłądzie zamkniętym). Współczuję ci, ale choroba której używasz jako alibi jest tu tylko okolicznością łagodzącą, nie usprawiedliwieniem...

Nikt nie wie o tej chorobie, nawet ja
Hazral
Użytkownik
#456 - Wysłana: 22 Mar 2007 17:22:09

Skoro odczuwasz niepokojące objawy (które zresztą nam tu prezentujesz). Zalecam wybranie sie do psychiatry, może coś zdiagnozuje...
neo spider
Użytkownik
#457 - Wysłana: 22 Mar 2007 17:25:00
Skoro odczuwasz niepokojące objawy (które zresztą nam tu prezentujesz). Zalecam wybranie sie do psychiatry, może coś zdiagnozuje...

Może razem się wybierzemy?
Q__
Moderator
#458 - Wysłana: 22 Mar 2007 17:25:04 - Edytowany przez: Q__
neo spider

Może razem się wybierzemy?

Wiesz co, Wiater Szajs? Gadasz jakbyś był z klanu Malkavian ...
neo spider
Użytkownik
#459 - Wysłana: 22 Mar 2007 17:26:13
Wiesz co, Wiater Szajs? Gadasz jakbyś był z klanu Malkavian

Nie jestem zaden Wiater Szajs
Q__
Moderator
#460 - Wysłana: 22 Mar 2007 17:32:03 - Edytowany przez: Q__
neo spider

Nie jestem zaden Wiater Szajs

Sam się kiedys tak nazwałeś, więc noś teraz to imię z godnością. (Coś mi sie zdaje, że przyda ci sie terapia jaką O'Mara zastosował na Waringu w "Szpitalu Kosmicznym"... BTW: lubie O'Marę więc chyba powinienem i Sisko bardziej polubić.)
neo spider
Użytkownik
#461 - Wysłana: 22 Mar 2007 17:32:30 - Edytowany przez: neo spider
Sam się kiedys tak nazwałeś, więc noś teraz to imię z godnością.

mysle o samobojstwie
Q__
Moderator
#462 - Wysłana: 22 Mar 2007 17:39:20
neo spider

mysle o samobojstwie

Drobny szantażyk moralny? Najppierw obrażasz i odstawiasz komedie, teraz samobójstwem grozisz i domagasz się pogłaskania po pajęczej główce?

Bądź wobec nas kulturalny to cię z checią zaakceptujemy jako część forumowej społeczności... I weż sie w garść, całe życie przed toba.
neo spider
Użytkownik
#463 - Wysłana: 22 Mar 2007 17:42:38
Drobny szantażyk moralny? Najppierw obrażasz i odstawiasz komedie, teraz samobójstwem grozisz i domagasz się pogłaskania po pajęczej główce?

nie goże tylko informuje.

p.s. nie uzywaj zdrobnień mówiąc do mnie, bo ich nienawidzę
Q__
Moderator
#464 - Wysłana: 22 Mar 2007 17:45:36
neo spider

Czowieku. Marnujesz się w błazeńskich wybrykach (a chyba jednak stać cię na więcej). Zadbaj jakoś o tę swoją psychikę i zacznij porządkowanie swojego życia... Szkoda żebyś się zmarnował. Jeszcze możesz wytrosnąć na warościową, pożyteczną jednostkę (ale zmień styl, z tym który nam prezentujsz ci to nie wyjdzie).
neo spider
Użytkownik
#465 - Wysłana: 22 Mar 2007 17:49:28
Czowieku. Marnujesz się w błazeńskich wybrykach (a chyba jednak stać cię na więcej). Zadbaj jakoś o tę swoją psychikę i zacznij porządkowanie swojego życia... Szkoda żebyś się zmarnował. Jeszcze możesz wytrosnąć na warościową, pożyteczną jednostkę (ale zmień styl, z tym który nam prezentujsz ci to nie wyjdzie).

Staram się Ale przez to ze jestem jaki jestem teraz mam korzyści (w realu) wszyscy boją sie mnie obrazić
Q__
Moderator
#466 - Wysłana: 22 Mar 2007 18:00:44
neo spider

Ale przez to ze jestem jaki jestem teraz mam korzyści (w realu) wszyscy boją sie mnie obrazić

Ale też pewnie omijają cie szerokim łukiem, czy to warte jest takiej ceny?
neo spider
Użytkownik
#467 - Wysłana: 22 Mar 2007 18:02:36
Ale też pewnie omijają cie szerokim łukiem, czy to warte jest takiej ceny?

Przeciwnie, to działa jak magnes (to z reszta nawet interesujące zjawisko socjologiczne)
Q__
Moderator
#468 - Wysłana: 22 Mar 2007 18:06:51
neo spider

Przeciwnie, to działa jak magnes (to z reszta nawet interesujące zjawisko socjologiczne)

To działa jak występy komików i chęć oglądania małp w zoo (i nie mówię tego by cie obrazić). Taka "popularność" jest niewiele warta...
Hazral
Użytkownik
#469 - Wysłana: 22 Mar 2007 18:08:53
To działa jak występy komików i chęć oglądania małp w zoo (i nie mówię tego by cie obrazić). Taka "popularność" jest niewiele warta...

Zwłaszcza że gawiedź szybko potrafi zmieniać upodobania.
neo spider
Użytkownik
#470 - Wysłana: 22 Mar 2007 18:09:52

Nie o to chodzi, myślisz ze jestem typowym debilem, ale mysle nie widziałeś jeszcze takiego człowieka jak ja.
Hazral
Użytkownik
#471 - Wysłana: 22 Mar 2007 18:10:45 - Edytowany przez: Hazral
myślisz ze jestem typowym debilem, ale mysle nie widziałeś jeszcze takiego człowieka jak ja.
Znaczy jesteś nietypowym? Ciekawe i sam tak o sobie?
Q__
Moderator
#472 - Wysłana: 22 Mar 2007 18:13:27
neo spider

Nie o to chodzi, myślisz ze jestem typowym debilem

Na rozmowę z "typowym debilem" szkoda by mi było czasu...
neo spider
Użytkownik
#473 - Wysłana: 22 Mar 2007 18:20:17 - Edytowany przez: neo spider
Znaczy jesteś nietypowym? Ciekawe i sam tak o sobie?

ludziku z Q__ rozmawiam w tym momencie. Tak kurwa sam o sobie, dziwne nie? zden inteligewnt z tego forum za chuj by nawet nie przyznał sie do błędu a co dopiero do stopnia pojebania
Q__
Moderator
#474 - Wysłana: 22 Mar 2007 18:31:19 - Edytowany przez: Q__
neo spider

zden inteligewnt z tego forum za chuj by nawet nie przyznał sie do błędu a co dopiero do stopnia pojebania

Pominę milczeniem kwestię słownictwa jakiego użyłeś, ale nie masz racji. Wszak wiadomo, że Trekkies to dziwacy jakich mało

(A etap durnowatego buntu, nawet nieco podobnego do twojego też, daaawno temu, przechodziłęm. Szczęśliwe minęło mi. Gdyby nie to, dawno bym już stracił do ciebie cierpliwość i nie komentował tego co wypisujesz...)

ps. potraktowałeś Hazrala nad wyraz nieuprzejmie. Naprawdę prosisz się o metody a'la Sisko.
neo spider
Użytkownik
#475 - Wysłana: 22 Mar 2007 18:33:13
(A etap durnowatego buntu, nawet nieco podobnego do twojego też, daaawno temu, przechodziłęm. Szczęśliwe minęło mi.)

o
Delta
Użytkownik
#476 - Wysłana: 22 Mar 2007 18:33:19
Chyba pora poprosić moderatorów aalbo Kaia o interwencję.
neo spider
Użytkownik
#477 - Wysłana: 22 Mar 2007 18:36:28 - Edytowany przez: neo spider
Chyba pora poprosić moderatorów aalbo Kaia o interwencję.

nie tylko nie perwersja..znczy sie prewencja!
Q__
Moderator
#478 - Wysłana: 22 Mar 2007 18:42:06 - Edytowany przez: Q__
neo spider

Powiem wprost. Tolerancja tolerancją, zrozumienie zrozumieniem, ale naprawdę zasługujesz na sposób potraktowania identyczny do tego jaki spotkało mojego "rodaka" ze strony Sisko. Przeginasz obrażając ludzi na prawo i lewo (a to, ze twoje dowcipy miewaja surrealistyczny wdzięk, jesli przypadkiem nikogo nie obrażasz, nie jest tu usprawiedliwieniem).
Delta
Użytkownik
#479 - Wysłana: 22 Mar 2007 18:48:10
neo spider

I nie radzę Ci takiego zachowania poza internetem. Bardzo przykro się dla Ciebie skończy.
Pah Wraith
Użytkownik
#480 - Wysłana: 22 Mar 2007 19:08:14
juz mowilem ze jestem nietypowo chory psychicznie

Wybacz, ale jest to typowe, banalne i do bólu schematyczne próbowanie zwracania na siebie uwagi... Skoro już potrzebujesz afirmacji tłumów to może wysil się na coś ambitniejszego? Z chęcią zaobserwuję to jakim jesteś niezwykłym człowiekiem, ale musisz najpierw to pokazać...
 Strona:  ««  1  2  3  ...  14  15  16  17  18  19  20  »» 
USS Phoenix forum / Gry / Star Trek Bridge Commander

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!