USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Problem z star trek dominion wars

Autor Wiadomość
hal
Anonimowy
#1 - Wysłana: 1 Gru 2005 16:50:07
Problem z star trek dominion wars
hal
Anonimowy
#2 - Wysłana: 1 Gru 2005 16:58:07
Mam taki mianowicie problem ze jeżeli jestem w menu gry jest wszystko cacy natomiast jak zaczynam grać to kursor myszki strasznie zwalnie. Jeżeli ktoś zna sposób na wyeliminowanie tego bende wdzięczny.
reyden
Użytkownik
#3 - Wysłana: 1 Gru 2005 17:57:16
Jeżeli chodzi o zwalnianie całej gry , to miałem tak pod XP , pomoaga tryb zgodności ustawiony na W2000 lub starszy system .
hal
Anonimowy
#4 - Wysłana: 1 Gru 2005 20:55:39
Bardzo ale to bardzo dzienkuje pomogło
martok
Anonimowy
#5 - Wysłana: 4 Gru 2005 10:20:24
wg dystrybutora u dominion wars nie chodzi pod xp. U mnie ustawienia zgodnosci nie pomoglo, a dystrybutor nie wprowadzil patcha
Anonim
Anonimowy
#6 - Wysłana: 4 Gru 2005 13:24:34
Miałem ten sam problem, mam win XP i ustawienie na zgodność z win98 pomogło.
sanitariusz
Użytkownik
#7 - Wysłana: 4 Gru 2005 14:58:20
Pathe sa i to chyba 4 ale nie do wersji polskiej....
Wiec nie wiem czy mozna je uzyc do tej wersji.
Admiral Goku
Użytkownik
#8 - Wysłana: 4 Paź 2006 14:51:08
tez mam problem z tą grą pamietam ze mi smigała jak cholera ale nie wiem czy pod xp dajłem tryb zgodności z win98/2000 zobaczymy czy to coś pomoze.
Ale troche dziwne bo np. Star Trek starfleet command orion pirates tez niepowinien smigać pod xp a u mnie hula az miło i to jest własnie dziwne ale cóz poprostu trzabedzie walnąć win 98se i bedzie po ptakach i wtedy wszystkie stare gry beda śmigać pozdro for all
Darnok
Użytkownik
#9 - Wysłana: 4 Paź 2006 16:30:02
Przyznajmy szczerze, ten tryb zgodności mija się (w większości) z celem.
Admirał Goku- Nie powinien, nie trzabedzie tylko trzeba będzie.
Yo motherfuckers pozdro for all hommies.
Dj peyo
Użytkownik
#10 - Wysłana: 7 Paź 2006 12:26:01
ten sam mialem problem. mialem xp proff servis pack 2 i ta gra ma faktycznie problemy z tym systemem.ta zgodnosc sie przydaje. i to bardzo.
Admiral Goku
Użytkownik
#11 - Wysłana: 9 Paź 2006 00:35:08
a mi nadal niechodzi nawet jak biore tryb zgodniści fuck shit
Anonim
Anonimowy
#12 - Wysłana: 9 Paź 2006 17:41:38
a mi nadal niechodzi nawet jak biore tryb zgodniści fuck shit

nie klnij, nie klnij kulturalny człowieku
Anonim
Anonimowy
#13 - Wysłana: 20 Paź 2006 08:07:33
Kiedyś miałem ten sam problem. O ile pamiętam to rozwiąznie znalazłem po długim grzebaniu w internecie. Spróbujcie zagrać przy różnych ustawieniach ekranu. Dokładnie już nie pamietam co pomogło w moim przypadku, ale chyba zmiana jakości kolorów z 32 na 16bit.
Arek
Użytkownik
#14 - Wysłana: 15 Wrz 2009 14:19:34 - Edytowany przez: Arek
Ja mam problem z uruchomieniem tej gry. Gdy próbuję ją włączyć, ekran robi się czarny i wyskakuje komunikat, który pyta się czy wysłać raport o błędach do Microsoftu. Ustawienie trybu zgodności nic nie daje. Patche mi się nie chcą instalować, bo twierdzą że gra jest aktualna. Ma ktoś pomysł jak to naprawić? System to XP SP 3
Slovaak
Użytkownik
#15 - Wysłana: 7 Paź 2015 17:24:21
Problem pod XP

Grę wywala w trakcie uruchamiania.

Próba instalacji paczy nie powiodła się "Old file not found"

Pomocy!

USS Phoenix forum / Gry / Problem z star trek dominion wars

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!