USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Bridge Commander Eol pack 1.4 deluxe/kobmaru 0.9

Autor Wiadomość
Siberian Khatru
Anonimowy
#1 - Wysłana: 14 Paź 2005 07:31:41
od dwoch dni bezskutecznie probuję zainstalowac w poprawny sposob jednego z tych expansion packow . Przy instalacji eol 1.4 w polowie wywala mi ze mam jakis blad pliku nanofx.bik instalacja sie nie dokańcza i w grze po odpaleniu zachodzą zmiany, statki i mostki bedące w oryginalnej grze sa nieco zmienione ale nowych nie ma wogole..moze ktos bedzie w stanie cos mi poradzic

Co do kobmaru 0.9 nie wiem czy instalacja polega na wypakowaniu tego do folderu gry bo jesli tak to nie dziala, kiedy posegregowalem rzeczy do poszczegolnych folderow gra sie wogole nie uruchomila

Bylbym bardzo wdzięczny gdyby ktos mogł mi pomoc
reyden
Użytkownik
#2 - Wysłana: 14 Paź 2005 10:22:47
Pytanie zasadnicze masz - masz czysta wersję BC + patch 1.1 ??

Czy próbujesz EOL instalowac na BC zawierjaącym już inne jednostki , skrypty etc. .

I jaką masz wersję BC - RiP czy full ??

Na RiP-ie nie idze nic zainstalować , wiem z wąłsnego dośwaiadczenia .
Siberian Khatru
Anonimowy
#3 - Wysłana: 14 Paź 2005 16:22:03
nie zabardzo wiem co znaczy czysta wersja ale mam patcha 1.1
no instalowałem patcha na chilę wczesniej instalowanym bc wiec nic nie ruszalem w folderze

co do mojego bc to jest jakis dziwny teoretycznie pełna wersja aczkolwiek loading single player i quickbattle dziala tylko jak mam armade II na virtualu albo w drugim cd ...kuriozalna sprawa
przypadkowo to wyszlo kiedy desperacko probowalem uruchomic gre z tymze czesciowo sie eol jak wspomnialem instaluje...
instalacja sie niestety przerywa i szczegółowo opisując mam inny rodzaj loadingu..zamiast pieknego sovereign mam dziwny preloader w stylu lcars(jakkolwiek sie to pisze)
i potem nieco zmienione mostki i zamiast sova i dauntlessa mam odpowiednie wersje enterprise berkeley to farragut akira thunderchild i zhukov ambassador
inne okrety pomimo ze "lezą" w folderach nie sa dostepne w grze zresztą nie wiem jakby to mialo wygladac wiec jesli mozesz mi jakos pomoc bedzie wspaniale bo jesli chodzi o sprawy komputerowe to jestem zerem

dużo ciekawsze wydaje sie to kobmaru ale nawet nie ma zadnego setupa...w readme pisze zeby wypakowac or cos w tym stylu...

USS Phoenix forum / Gry / Bridge Commander Eol pack 1.4 deluxe/kobmaru 0.9

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!