USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Bride Commander

Autor Wiadomość
t-omash
Anonimowy
#1 - Wysłana: 9 Paź 2005 09:24:54
Witam, mam pytanko czy potrafi ktoś powiedzieć, jak przejść misję gdzie trzeba się "skradać" do 8 planet w układzie Antioh, aby odnaleźć jakąś rzecz u Cardassian?? Podchodzę na nav. pointach i na 5% mocy silników reszta na 0, ale zawsze mnie wykrywają, a wykrycie to już po misji. Jeśli można porszę podać jak to poprawnie zrobić i na której planecie szukać. Z góry dzięki!!
Siberian Khatru
Anonimowy
#2 - Wysłana: 9 Paź 2005 17:23:10
nie wiem czy zyczysz sobie bym spoilerował, ale podpowiem ci ze to nie ta planeta , własciwą odkryjesz zapewne sam. MI udalo sie to przejsc dosyc łatwo, nie przesadzaj az tak ze zmniejszaniem energii poprostu poczekaj na moment jak satelity lub statki są w najdalszym polozeniu od siebie najlepiej za planeta i na booscie impulsowych podlec do planety, powinno sie udac
Dreamweb
Użytkownik
#3 - Wysłana: 9 Paź 2005 23:23:22
Tytuł tego topicu po przetłumaczeniu na polski to "Dowódca panien młodych"
Anonim
Anonimowy
#4 - Wysłana: 31 Paź 2005 13:22:15
Mam ten sam problem z BCco t-omash... i nie mam pojecia jak przejsc ta misje... prosze kogokolwiek o pomoc!!
Arle
Anonimowy
#5 - Wysłana: 31 Paź 2005 14:34:36
boost do impulowych reszta na zero i poczekac na odpowiedni moment jak to siberian pisał, nie ma innej filozofii.

Acha dreamweb panna młoda to bie bride lecz bribe, choć faktycznie tej literówce bliżej do panny młodej niż mostka
Anonim
Anonimowy
#6 - Wysłana: 31 Paź 2005 14:36:16
panna młoda to bie bride lecz bribe

"Bribe" to łapówka, a panna młoda to jednak "bride"...
Anonim
Anonimowy
#7 - Wysłana: 31 Paź 2005 18:23:53
jakos nie moge .... do 2 planet udalo mi sie podejsc za pierwszym razem ale do innych nie moge... za kazdym razem mnie wykrywaja... a powiedzialby mi ktos ktora z planet to ta wlasciwa? to by mi wiele ulatwilo
Gregory
Anonimowy
#8 - Wysłana: 1 Lis 2005 10:36:32
nie pamietam ktora to byla planeta moze ktos inny ci pomoze
fuzzy
Użytkownik
#9 - Wysłana: 8 Lis 2005 07:24:07
jest to planeta z krazacymi wokol niej dwoma satelitami, bez statkow w nav. z tego co pamietam
Arle
Użytkownik
#10 - Wysłana: 8 Lis 2005 20:30:20
szósta jak dobrze pamiętam i można olać skradanie i iść do tej planety na chama rozwalając wszystko po drodze (satelity i patrol) po "wyczyszczeniu" ustaw orbite i miłej zabawy
Anonim
Anonimowy
#11 - Wysłana: 15 Lis 2005 17:07:41
Czy wiecie gdzie można zdobyć Star Trek Bridge Commander?
reyden
Użytkownik
#12 - Wysłana: 15 Lis 2005 17:37:14
Torrent , Direct connect , Emule - wersje full iso .

Kazaa, Imesh i czasami na ww. - wersje Rip ( rozmiar 170-250 MB , full iso to ok. 700 MB ) - tyle tylko że rip jest mnóstwa rzeczy pozbawiony - m.in. głosów niektórych postaci , oraz save nie działąją , odpada także czegoś nowego do BC ( statki , mody itp) .

Innym sposobem jest pojście na spotkanie swojego odziału terenowego POGF i tym poprosić o BC - tą droga zdobyłem EF EXP , BC i SFC III.
Pah Wraith
Użytkownik
#13 - Wysłana: 15 Lis 2005 19:38:56
Innym sposobem jest pojście na spotkanie swojego odziału terenowego POGF i tym poprosić o BC

... gdzie otrzymasz całkowicie legalną kopię zapasową
Domko
Użytkownik
#14 - Wysłana: 15 Lis 2005 21:17:31
Na zripowanym Bridge Commander spokojnie działają mody, nowe statki, nowe mostki, itp. Sam próbowałem.
voyager
Anonimowy
#15 - Wysłana: 6 Sty 2007 21:21:38
Szukam i szukam BC na Torrent , Direct connect , Emule i nie moge znaleść.:-[ Podajcie konkretny adres PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Raptor 16
Użytkownik
#16 - Wysłana: 6 Sty 2007 21:22:58
Witam, mam pytanko czy potrafi ktoś powiedzieć, jak przejść misję gdzie trzeba się "skradać" do 8 planet w układzie Antioh, aby odnaleźć jakąś rzecz u Cardassian?? Podchodzę na nav. pointach i na 5% mocy silników reszta na 0, ale zawsze mnie wykrywają, a wykrycie to już po misji. Jeśli można porszę podać jak to poprawnie zrobić i na której planecie szukać. Z góry dzięki!!

ja na nich nie zwracalem uwagi, tylko robilem misję, a potem sie szybko ulatnialem zanim mnie zniszczą
Anonim
Anonimowy
#17 - Wysłana: 6 Sty 2007 21:24:19
Acha

a "aha" pisze sie przez "h"
Dj peyo
Użytkownik
#18 - Wysłana: 7 Sty 2007 02:13:00
szukaj na www.torrentreactor.com albo www.torrentspy.com
na tym drugim jest na pewno ale nie wiem jak ze wspolczynnikiem heatl

USS Phoenix forum / Gry / Bride Commander

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!