USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / gra online o star treku{z czasow wojny z dominium}
 Strona:  ««  1  2  3 
Autor Wiadomość
DinoTrek2
Anonimowy
#61 - Wysłana: 4 Paź 2005 23:29:29
RATUNKU REKLAMY NA 2FLASHGAMES.COM!
Czy ktos to czytal?Reklamy tam sa!
P.S Mam nadzieje ze niezawirusowane jak na Ogame....
DinoTrek2
Anonimowy
#62 - Wysłana: 4 Paź 2005 23:32:04
Zniszczylem drania Dominium teraz na zwiady lece.....
DinoTrek2
Anonimowy
#63 - Wysłana: 4 Paź 2005 23:33:10
My ship has been destroyed.......
DinoTrek2
Anonimowy
#64 - Wysłana: 4 Paź 2005 23:35:56
Zniszczylo mnie samo z siebie przy DS9......
DinoTrek2
Anonimowy
#65 - Wysłana: 4 Paź 2005 23:37:26
W stacji DS9 nie chcą mnie przyjąć (dopiero stamtąd wyleciałem).
BO LECISZ NAD NIA!
DinoTrek2
Anonimowy
#66 - Wysłana: 4 Paź 2005 23:40:15
Dobra niszcze okret Dominium,wracam na DS9 a na skanerach mam kolejny statek Dominium......I co wy na to ?
DinoTrek2
Anonimowy
#67 - Wysłana: 4 Paź 2005 23:42:25
My ship has been destroyed.......
Znowu to samo......
Dreamweb
Użytkownik
#68 - Wysłana: 4 Paź 2005 23:47:46
Topic "Galaxy czy Defiant" może czuć się zagrożony...
sancho666
Użytkownik
#69 - Wysłana: 5 Paź 2005 00:27:16
MODA, MODA, MODA - po trzykroć MODA
Barusz
Użytkownik
#70 - Wysłana: 5 Paź 2005 00:29:27
Wystarczy zabamować tego dupka.
szwagier
Użytkownik
#71 - Wysłana: 5 Paź 2005 01:44:50
Kai zbaw nas!!!!!!
sancho666
Użytkownik
#72 - Wysłana: 5 Paź 2005 03:20:57
Abstrahując od wyczynów Dinotreka to gierka ma potencjał. Mozna hanlować, latać do innych układów i zmieniać statki jak rękawiczki. Latałem już Defiantem, Valliantem i Novą - zdecydowanie Def rządzi Dalej jest też Prometheus i Sovek, ale nocy mi już nie starczyło Ogólnie fajna sprawa
Domko
Użytkownik
#73 - Wysłana: 5 Paź 2005 11:42:01
Ja stawiam, że Dinotrek2 to nie Dinotrek tylko ktoś robiący prowokację. Styl ma trochę inny i trochę nabija się z własnych postów. Prosiłbym tą osobę o zaprzestanie, bo to wcale nie jest śmieszne.
reyden
Użytkownik
#74 - Wysłana: 5 Paź 2005 12:17:39
Co do gier we flashu to polecam tą grę :
http://www.2flashgames.com/f/f-994.htm
Całkewim fajna strzelanka , gracz ma do dyspozycji intrepidy , runabouty, Akiry , Sovki i Prommki , miny i stacje obronne , ma też możliwośc modernizacji broni ( pomiędzy levelami ) ; zaś do ataku idą D'D, Cube, Vor'Cha , N'V , K'T'Inga , Bop-y , Galor, Keldon , Jem'Hadar itp.
Ogłnie całkiem fajna ja się rozbuduje ( na początku trzeba sie naklikać - potem jest luz ).

UWAGA : Gra bardzo obciąża komputer w puźniejszych etapach , koło 20 da się już ledwo grac na Duronie 700 + 320 MB ram + GF 2 MX
DinoTrek2
Anonimowy
#75 - Wysłana: 6 Paź 2005 21:44:26
Hi hi, wykasuj sobie ". Tylko" z linka i zadziała
SORRY, bo ja przecztalem tak:Hi,hi, wykasuj sobie.Tylko z linka zadziala.
DinoTrek2
Anonimowy
#76 - Wysłana: 6 Paź 2005 21:48:08
Ja stawiam, że Dinotrek2 to nie Dinotrek tylko ktoś robiący prowokację. Styl ma trochę inny i trochę nabija się z własnych postów. Prosiłbym tą osobę o zaprzestanie, bo to wcale nie jest śmieszne.
Zmienilem sie......Ja zmieniam charakter postow aby dostosowac
sie do niedawno postawionych przez WarLocka2 warunkow.
Całkewim fajna strzelanka , gracz ma do dyspozycji intrepidy , runabouty, Akiry , Sovki i Prommki , miny i stacje obronne , ma też możliwośc modernizacji broni ( pomiędzy levelami ) ; zaś do ataku idą D'D, Cube, Vor'Cha , N'V , K'T'Inga , Bop-y , Galor, Keldon , Jem'Hadar itp.
Ogłnie całkiem fajna ja się rozbuduje ( na początku trzeba sie naklikać - potem jest luz ).
Co? NIGDY!

Abstrahując od wyczynów Dinotreka to gierka ma potencjał. Mozna hanlować, latać do innych układów i zmieniać statki jak rękawiczki. Latałem już Defiantem, Valliantem i Novą - zdecydowanie Def rządzi Dalej jest też Prometheus i Sovek, ale nocy mi już nie starczyło Ogólnie fajna sprawa

A ja siadlem na runaboucie.....
elbereth
Moderator
#77 - Wysłana: 6 Paź 2005 22:28:00

UWAGA : Gra bardzo obciąża komputer w puźniejszych etapach , koło 20 da się już ledwo grac na Duronie 700 + 320 MB ram + GF 2 MX

gierka dobra :]
prometeusze wymiatają
Picard
Użytkownik
#78 - Wysłana: 8 Lis 2005 19:45:40 - Edytowany przez: Picard
Ogólnie rzecz przedstwia siefajnie tylko mógł by ktoś mnie poinstrułować jak nawigować statkami by natrafiać na planety. Coś mi się raczej ta sztuka nie udaje...
 Strona:  ««  1  2  3 
USS Phoenix forum / Gry / gra online o star treku{z czasow wojny z dominium}

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!