CZYTAC CZYTAC CZYTAC CZYTAC CZYTAC
Ale za co ma mi dać bana??

DD
Ludzie, niepiszcie próźb o kody bo ich NIEMA, NIEEMAAA, KU**A NNNIIIEEEMMMAAA!!! Może i jest (chociaż wątpie) program do "lekkiego" podbijania surów na podstawie bugów, ale może was GO zbanować, a po za tym trzeba być kretynem żeby czerpać satysfakcje z gry polegającej na oszukiwaniu.
1. Bugi wy idioci co proszą o bugi to niesą żadne kody tylko BłEDY W GRZE!!!
2. Kodów na ogame NIEMA, bo po cholere!! Kody w grach służą do TESTOWANIA ICH!
3. Trzeba być skończonym downem żeby pisać "jestem początkujący, może mi ktoś wysłać na email lamer@interia.pl", gdyby tak łatwo byłoby dostac kody, czy sposoby na wykorzystywanie bugów (bo na h*j ci bugi

) to ta gra byłaby BEZ SENSU bo nieliczyłyby sie umiejętności strategiczne tylko umiejętności robienie z siebie śmiecia i błaganie o "kody".
4. Jak chcecie sobie ulatwić gre na ogame to napiszcie program do kontroli konta kiedy was niema przy kompie, automatyczne budowanie budynków, i FS'y, wiem że to niejest łatwe ale jak umiecie błagać o kody to moglibyście umieć pare języków programowania!
5. W moiej wcześniejszej wypowiedzi:
"hej, znalazłem bugi do ogame, kody do ogame"
niebyło ziarnka prawdy, była całkowicie zmyślona, zrobiłem to po to żeby jakiś palant mi uwierzył i sie męczył wykonując moje wszystkie wskazówki (<rotfl> again)
Pozrdo