USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Star Trek Elite Force Expansion

Autor Wiadomość
Zdziechu
Anonimowy
#1 - Wysłana: 7 Wrz 2005 18:49:55
Ludzie mam problem - sciągnąłem elite force exp spakowaną płytę w rar. Kiedy odpalałem bez dodatku i kopiowałem crack było wszystko ok, ale teraz ten crack nie działa a inne cracki 1.2 nie chcą spatchować mi gry. Kto będzie tgak miły i wyśle mi działający crack? Mój mail to Zdziech@poczta.onet.pl
PLZPLZPLPLZPLZPLZPLZ HELP ME!!!!!!!
Zdziechu Out!
Suavek
Anonimowy
#2 - Wysłana: 7 Wrz 2005 19:30:18
No coz, akurat "Elite Force" zostal wydany w Polsce i jest wciaz do kupienia np. w sieci Empiku w cenie ponizej 100 zl (chyba razem z w/w dodatkiem). Jesli chcesz miec kopie piracka, to szukaj crackow w tym samym miejscu, z ktorego zdobyles gre. A tak poza tym, to samobojstwo podawac swoje namiary (adres mailowy) chwalac sie przy tym zlamaniem prawa.
WarLock II
Użytkownik
#3 - Wysłana: 7 Wrz 2005 19:59:07
Ale jaja padłem!! A pytałes u polskiego dystrybutora EF??
Pah Wraith
Użytkownik
#4 - Wysłana: 7 Wrz 2005 22:38:30
Ja kupiłem w Empiku ze dwa lata temu albo i więcej za 45 zeta...
Picard
Użytkownik
#5 - Wysłana: 8 Wrz 2005 10:49:40 - Edytowany przez: Picard
U mnie w Empiku pełn wersja ,,Elite Force" kosztowała - UWAGA !!!- 180 zł ! Chyba dystrybutorów tej gierki ktoś fazerem w główki popieścił...
Cpt. Zdziechu
Anonimowy
#6 - Wysłana: 8 Wrz 2005 14:34:54
Kto podał mojego mail'a ????????????? KTO SIĘ PODE MNIE PODSZYWA??????????
Pah Wraith
Użytkownik
#7 - Wysłana: 8 Wrz 2005 17:20:49
U mnie w Empiku pełn wersja ,,Elite Force" kosztowała - UWAGA !!!- 180 zł ! Chyba dystrybutorów tej gierki ktoś fazerem w główki popieścił..

A przypadkiem nie jest to wersja na PSXa? Bo teraz własciwie większość takich jest. Cena by się zgadzała. Jśli jest w opakowaniu DVD to napewno
Picard
Użytkownik
#8 - Wysłana: 9 Wrz 2005 16:08:39
A przypadkiem nie jest to wersja na PSXa?

To było parę ładnych lat temu więc nie żałuje lecz nie jestem Ci w stanie zdradzić szczegółów , ale gra leżała na półce z programami do PC. Nie zauważyłem też aby na opakowaniu było wyszczególnione , że gra wydana jest na nośniku DVD , ale ceny pewien jestem jak tego , że tu teraz pisze ! Przez ładnych parę miesięcy leżała na półce wiec tą szokującą cenę widziałem nie raz.

Kto podał mojego mail'a ?

Na forum grasuje kolejny klon !
Pah Wraith
Użytkownik
#9 - Wysłana: 2 Paź 2005 10:27:17
EF 1 do kupienia
Neo
Użytkownik
#10 - Wysłana: 17 Lip 2006 12:39:04
Ten dodatek do gry to jest może ten dodatek w którym są dodatkowe poziomy na holodek i tzw. wirtualny Voyager gdzie można odbyć coś w rodzaju wycieczki po statku?
Możecie podać mi pełny tytul tego dodatku/
a cracka szukałbym emulem gdy ściągnie się ich 20 to któryś musi pasować
MarcinK
Użytkownik
#11 - Wysłana: 13 Sier 2018 20:37:16
Najlepsze gry, których już nie da się kupić

https://www.youtube.com/watch?v=2j5dEDp9LdA

USS Phoenix forum / Gry / Star Trek Elite Force Expansion

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!