USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / [Kerbal Space Program]I ty możesz zostać Korolewem!

Autor Wiadomość
Radion
Użytkownik
#1 - Wysłana: 4 Gru 2011 14:34:50
Albo Von Braunem :D

Musi tylko sobie pobrać Kerbal Space Program z strony twórcy kerbalspaceprogram.com

W grze najpierw projektujesz rakiete z gotowych modułów, potem na wyrzutnie i wysyłasz Jeb i jego kumpli tam gdzie nie dotarł żaden Kerbal. Swietna rozrywka i za darmo.
reyden
Użytkownik
#2 - Wysłana: 4 Gru 2011 16:38:55
Sam się tym bawię od czasu do czasu .

Warto pościągać dodatkowe rakiety , moduły , silniki itp.

Jest nawet do ściągnięcia napęd WARP .
Darnok
Użytkownik
#3 - Wysłana: 5 Gru 2011 23:20:39
Już pobieram. Tworzenie rakiety przypomina SPORE z tego, co widzę. Jak pogram to coś więcej napiszę.
Darnok
Użytkownik
#4 - Wysłana: 6 Gru 2011 20:48:10
Możecie podać linka do części z warpem? pobrałem części do misji apollo, ale zamiast na księżyc trafiłem na orbitę wokół gwiazdy ;]
Darnok
Użytkownik
#5 - Wysłana: 10 Gru 2011 23:48:30
Chciałem się pochwalić lądowaniem na księżycu niestety lądowałem po kątem i wyrwało mi silnik, dlatego nie mogłem wrócić (a planowałem). Gra bardzo wciąga mimo, że jest w fazie alpha.
http://imageshack.us/photo/my-images/707/kerbalmun .jpg/
Radion
Użytkownik
#6 - Wysłana: 11 Gru 2011 11:47:03
reyden
Chodzi ci o liquid fuel naccele ?

Bo jak tak to Darnok tu masz linka
Gondole

A co do lądowania w tym stylu przypomniało mi się.
Fan Trailer
Smutne przelecieć tyle kilometrów aby ustawić tą durną flagę i się udusić...
... przecież Jeb wolałby skończyć w jakiejś wielkiej eksplozji.
Darnok
Użytkownik
#7 - Wysłana: 12 Gru 2011 00:17:57
Niestety zgrałem tyle części, że mi się gra nie chciała załadować znowu udało mi się osiągnąć księżyc na podstawowych częściach i znowu nie udało mi się wylądować- czy ten s.a.s to jakiś moduł, który stabilizuje trajektorię lotu, czy tylko obroty i ustawienie?
Wookie
Użytkownik
#8 - Wysłana: 12 Gru 2011 09:16:49
S.A.S. tylko stabilizuje, trajektorie musisz obrać sam.

Ja na razie tylko dwa razy orbitowałem wokół księżyca, bo ciągle dopracowuje rakietę i bezpieczny powrót (raz mi się nie udało i słońce mnie ściągnęło na swoją orbitę). Póki co mój prototyp nie pociągnie jeszcze dodatkowego "lądownika", no i za dużo paliwa zużywam na manewry.
Radion
Użytkownik
#9 - Wysłana: 28 Gru 2011 18:07:19
Księżyć to za mało! Ciekawe w której wersji pojawią się dalsze ciała niebieskie?
Darnok
Użytkownik
#10 - Wysłana: 28 Gru 2011 18:15:43 - Edytowany przez: Darnok
Radion:
Księżyć to za mało! Ciekawe w której wersji pojawią się dalsze ciała niebieskie?

Kolejne wersje mają już być płatne (trzeba złożyć dotacje). To pewnie teraz ruszy z kopyta wszystko. Mam nadzieję, bo czekam na kolejne planety a nawet układy słoneczne ;)

USS Phoenix forum / Gry / [Kerbal Space Program]I ty możesz zostać Korolewem!

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!