mozg_kl2:
Zatem koledzy do schronów.
Cichaj tam z tyłu, wyjrzę przez otwór strzelecki... ;)
MarcinK:
Przeczytaj dalej, każdą grę opisałem oddzielnie, napisałem informacje o rozgrywce itp. a o fabule napisałem mało by nie spojlerowąć
Aleś poszedł nad bunkrem, to masz serię z cekaema z powrotem:
MarcinK:
1. Star FOx. Gra wydana na SNES w 1993, pierwsza gra z serii, lecz już posiadała grafikę 3-D
3D to znaczy? Bez okularów niebiesko czerwonych ani rusz?
I co ja w tej grze robię, figury geometryczne?
MarcinK:
2. Star Fox 64: Gra wydana w 1997 na Nintendo 64, rozgrywka przypomina takie gry jak Star Wars: Rogue Squadron.
Nigdy nie grałem w SW: RS, to jakieś szachy, saper?
MarcinK:
4.Star Fox: Assault: Wydana w 2005 na Game Cube , podobnie jak poprzednie części (nie licząc Star Fox: Adventures) rozgrywka polega na kierowaniu statkiem kosmicznym i walce z wrogami.
W lewej ręce kierownica, w prawej miecz? A może lot zręcznościowy a potem walka na miecze na linie nad przepaścią?
MarcinK:
5.Star Fox Command: Wydana w 2006 na Nintendo DS, podobnie jak poprzednie części, polega na walce z wrogiem przy pomocy statku kosmicznego.
Czyli z prawej strony ekranu atakują mnie hordy wroga, by zdobyć moją twierdzę po lewej, a ja rzucam z góry statki, by ich powstrzymać?
MarcinK:
6.Star Fox 64 3D: Gra wydana w 2011 (konkretnie w zeszłym miesiącu) na Nintendo 3-DS. Remake Star Fox 64.
Czyli co, mniej papierosów, mniej przekleństw i PG13?
A poważnie, nigdy nie słyszałem o czymś takim jak Star Fox, a po twoim poście nadal nie mam pojęcia co to jest. I nawet nie mam ochoty doszukać informacji, a wręcz przeciwnie.