USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / STARTREK na Ogame!!!

Autor Wiadomość
Landauer
Anonimowy
#1 - Wysłana: 17 Lip 2005 01:17:15
Ogame to htmlowa gra "ekonomiczno-wojenna", gdzie podobnie jak w innych grach tego typu widzimy tylko (a moze az) statystyki a inne dane (troche jpgow :P) ale to nie wszystko. W ogame mozna tworzyc sojusze, my tj.: Pauulus (czlowiek), Justus (czlowiek) i ja Landauer (volkanin) tworzymy na universum 21 (UNI 21) sojusz ktory ma byc proba stworzenia Federacji. Zapraszam zatem serdecznie trekkerow do grania, przedewszystkim zas grania na uni 21 (tam jestesmy) i przylaczania sie do Federacji Planet. Nazwa sojuszu United Federation Planets, jego tag: UFP, wspolrzedne mojej planety 2:90:9. Zapraszam: www.ogame.pl

Live long an Prosper!
Slovaak
Użytkownik
#2 - Wysłana: 17 Lip 2005 01:48:55
Ja jestem od kilku dni na UNI 16 ale współżędnych planety nie podam:P I właśnie dostałem propozycję dołączenia do innego sojuszu.
Slovaak
Użytkownik
#3 - Wysłana: 17 Lip 2005 01:49:52
Ja jestem od kilku dni na UNI 16 ale współżędnych planety nie podam:P I właśnie dostałem propozycję dołączenia do innego sojuszu.

A tak wogule to ze ST nie ma wiele wspólnego, za to z SW widziałem np. Gwiazde Śmierci.

USS Phoenix forum / Gry / STARTREK na Ogame!!!

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!