Autor |
Wiadomość |
Madame Picard
Moderator
|
#2521 - Wysłana: 19 Lip 2011 12:29:01
kannaI znowu odpowiadamy jednocześnie, moja Ty kochana koleżanko wiedźmo telepatko  .
|
Jurgen
Moderator
|
#2522 - Wysłana: 19 Lip 2011 12:32:34
kanna: Well, pytanie powinno brzmieć : czego sie Rosalinda spodziewała Dlaczego miałbym pytać o to Rosalindę  ? Madame Picard: Ja wiem... Zaproszenia na pięterko? Na służbie  ? W gabinecie kapitana  ?
|
kanna
Użytkownik
|
#2523 - Wysłana: 19 Lip 2011 12:35:21 - Edytowany przez: kanna
Madame Picard: znowu odpowiadamy jednocześnie, prawie co do sekundy :D Jurgen: Dlaczego miałbym pytać o to Rosalindę? Bo wyglada na to, ze to Rosalinda czegoś od Juregna oczekuje 
|
Madame Picard
Moderator
|
#2524 - Wysłana: 19 Lip 2011 13:32:06
Podobno za minutę i dwadzieścia sekund już nie będziemy na służbie  . Jurgen: W gabinecie kapitana? Nie, na pięterku  .
|
Q__
Moderator
|
#2525 - Wysłana: 20 Lip 2011 00:57:01 - Edytowany przez: Q__
kannakanna: Bo wyglada na to, ze to Rosalinda czegoś od Juregna oczekuje Ja bardziej ciekaw jestem oczekiwań Ta'nar względem Zipoka  . Który, gdyby ktoś pytał, wygląda z grubsza  tak: 
|
Eviva
Użytkownik
|
#2526 - Wysłana: 20 Lip 2011 07:46:42
Q__Kurtka, ładny to on nie jest. W ogóle ta rasa budzi we mnie zapędy... rasistowskie 
|
Q__
Moderator
|
#2527 - Wysłana: 20 Lip 2011 09:03:11
EvivaEviva: Kurtka, ładny to on nie jest. Mówiłem, że poczciwa ciapa. Utuczył się zresztą do tej roli zanim go przerzucili z Cardassi. JurgenJurgen: Co z Zipokiem i Ta'nar. Rozumiem że wyszli z mostka, ale jak tak dalej będą szli, to mogą trafić na śluzę i wyjść w przestrzeń kosmiczną Może chcą dalej iść, nim dojdą?  A serio to Zipok czeka na ruch Ta'nar.
|
Jurgen
Moderator
|
#2528 - Wysłana: 20 Lip 2011 10:29:41
KannaQ__: A serio to Zipok czeka na ruch Ta'nar. Zamiast znajomością Jurgena i Rosalindy proszę się Ta'nar zająć 
|
kanna
Użytkownik
|
#2529 - Wysłana: 20 Lip 2011 10:40:25
Jurgen
matko, co Ty chcesz znowu? Sesja miała sie skończyć, tak? Jak sie Ta'nar zacznie zajmowac Zipokiem (czy czymkolwiek) to znów się przedłuzy.
Ale jak Ci zalezy, to proszę.
|
Jurgen
Moderator
|
#2530 - Wysłana: 20 Lip 2011 10:46:29
kanna
Chcę pozamykać wszystkie wątki zanim skończymy sesję. Co ja poradzę, że Zipok czegoś jeszcze od Ta'nar chce. Inna sprawa, że pewne kwestie wyjasnić trzeba, jeżeli w następnej sesji mają pojawić się ci sami bohaterowie. Już się nad tymj zastanawiałem i niestety nie bardzo do się inaczej. Co najwyżej przez GG można to załatwić, to raz. Dwa - nowa sesja zacznie się dopiero za jakiś czas. Na razie będziemy musieli zająć się sprawami organizacyjnymi.
Madame Picard
No właśnie. Czy masz zamiar wziąć udział w kolejnej sesji? A jeżeli tak, to czy chcesz nadal grać Rosalindą.
|
kanna
Użytkownik
|
#2531 - Wysłana: 20 Lip 2011 12:57:48
Jurgen: Komputer materializował Caeli'emu żądany szalik. chyba raczej by sie czapka przydała ;)
|
Jurgen
Moderator
|
#2532 - Wysłana: 20 Lip 2011 13:05:34
kannaMoże, ale poprosił o szalik  .
|
kanna
Użytkownik
|
#2533 - Wysłana: 20 Lip 2011 13:24:43
JurgenMówisz- masz 
|
Madame Picard
Moderator
|
#2534 - Wysłana: 20 Lip 2011 13:52:30
Jurgen: Jeszcze tylko się upewnię: buźka znaczy, że fochasz się Ty czy Rosalinda Właściwie to my obie  . Jurgen: Czy masz zamiar wziąć udział w kolejnej sesji? A jeżeli tak, to czy chcesz nadal grać Rosalindą. Raczej tak. Marzyła mi się wprawdzie po wysłuchaniu Diuny postać podobna do lady Jessiki, ale szkoda by mi było jednak tak bezceremonialnie porzucić biedną Rosalindę.
|
Q__
Moderator
|
#2535 - Wysłana: 20 Lip 2011 14:15:50
kannakanna: chyba raczej by sie czapka przydała ;) Uznał, że w czapce wyjdzie na zmarźlucha, a szalik zawsze da się zawadiacko zawiązać, vide piloci z Iwś.. i różni gentlemani z fin-de-siecle'u  .
|
Paradoks
Użytkownik
|
#2536 - Wysłana: 23 Lip 2011 03:54:47
Ej, ale to tour de france już się jakoś tak niedługo kończy, nie? 
|
Jurgen
Moderator
|
#2537 - Wysłana: 24 Lip 2011 19:29:16
ParadoksDziś się skończył  . A powaznie, to co mam pisać, skoro końcówkę sesji trzymają Madame Picard (Rosalinda ma odpowiedzieć Jurgenowi) i Q (Ta'nar słucha).
|
Madame Picard
Moderator
|
#2538 - Wysłana: 24 Lip 2011 19:52:12
JurgenPrzecież ja napisałam, że jak tylko Jurgen jej odpowie, to Rosalinda idzie sama spać 
|
Paradoks
Użytkownik
|
#2539 - Wysłana: 24 Lip 2011 21:19:09
Jurgen
Ja z braku lepszego zajęcia wziąłem sobie Sesrika (żeby jakoś domknąć wątek nękania podwładnych), ale to też nie dłużej jak inne postacie się sobą zajmować.
|
Eviva
Użytkownik
|
#2540 - Wysłana: 24 Lip 2011 21:23:04
A moi lekarze piszą raport. Jak skończą, to też już nie będą mieli nic do roboty w sesji (w każdym razie nie przed 23.00  )
|
Jurgen
Moderator
|
#2541 - Wysłana: 25 Lip 2011 11:18:43
Madame Picard
Dobrze. W takim razie czekamy jeszcze na Ta'nar i Caeli'ego.
Paradoks
To ma ten Sesrik do Chase'a się udać, czy nie?
Kanna Q
Czkamy.
|
Paradoks
Użytkownik
|
#2542 - Wysłana: 25 Lip 2011 14:11:43
Jurgen: To ma ten Sesrik do Chase'a się udać, czy nie? A dlaczego nie?  Nigdzie nie pisałem, że chcę anulować tę akcję. No chyba że MG orzeknie, że nie ma już na nią czasu.
|
Eviva
Użytkownik
|
#2543 - Wysłana: 25 Lip 2011 16:49:20
Napijcie się wody i wstrzymajcie oddech 
|
Jurgen
Moderator
|
#2544 - Wysłana: 26 Lip 2011 08:21:49
Kanna QTak mi się wydaje, że dla zakonczenia sesji ta rozmowa znaczenia mieć nie będzie*, więc możę załatwcie to przez GG, a ja zajmę się dopisaniem zakończenia. ParadoksDobra, w tej sytuacji założymy, że rozmowa się odbyła, Sesrik nie został za bardzo zmolestowany i nie złoży rezygnacji po powrocie do bazy  . A ja biorę się za zakończenie. I za zakładanie nowego tematu albo odświeżenie istniejącego. *Może będzie miała jakiś wpływ na nową sesję, ale mam nadzieję, że do jej rozpoczęcia zdążycie.
|
Paradoks
Użytkownik
|
#2545 - Wysłana: 26 Lip 2011 18:04:59
Jurgen: Tak mi się wydaje, że dla zakonczenia sesji ta rozmowa znaczenia mieć nie będzie*, więc możę załatwcie to przez GG, a ja zajmę się dopisaniem zakończenia. Możecie wstawić pusty post, żeby się chronologia zgadzała i później Q__ doedytuje do niego rozmowę z GG. Kiedyś tak już robiliśmy. Jurgen: Dobra, w tej sytuacji założymy, że rozmowa się odbyła, Sesrik nie został za bardzo zmolestowany i nie złoży rezygnacji po powrocie do bazy. OK. Chase uzna to (że Sesrik nie złożył jeszcze rezygnacji) za osobistą porażkę.
|
Jurgen
Moderator
|
#2546 - Wysłana: 2 Sier 2011 07:53:35
W sierpniu zostaję sam w robocie, więc na forum będę tylko od czasu do czasu. O sesji oczywiście nie zapominam i mam nadzieję, że uda nam się w tym czasie załatwić formalności związane z końcem starej sesji i początkiem nowej.
|
Jurgen
Moderator
|
#2547 - Wysłana: 3 Sier 2011 10:10:48
No i tym sposobem dotarliśmy do końca sesji . Swoją drogą, to chyba jedyna sesja na forum, którą udało nam się dokończyć . W każdym razie dziękuję wszystkim za grę, mam nadzieję, że się podobało. Niedługo, może dzisiaj odświeżę jeszcze temat o drugiej części sesjiPS Q, zamknę temat o sesji, ale jak będzie już z Kanną mieli rozmowę Ta'nar i Caeli'ego, to będzie można ją odblokować i dokleić.
|
Madame Picard
Moderator
|
#2548 - Wysłana: 3 Sier 2011 12:38:00
Jurgen: No i tym sposobem dotarliśmy do końca sesj 
|
Q__
Moderator
|
#2549 - Wysłana: 3 Sier 2011 13:30:24
JurgenJurgen: Q, zamknę temat o sesji, ale jak będzie już z Kanną mieli rozmowę Ta'nar i Caeli'ego, to będzie można ją odblokować i dokleić. Wrzucę dialog po ew. szybkiej konsultacji z Tobą i chwatit'. ps. nawet podoba mi się zakończenie wątku La Roche'a, znacznie milsze niż to co go spotkało przy zdjęciu ze stanowiska i w sumie honorowe dla obu stron...
|
Jurgen
Moderator
|
#2550 - Wysłana: 3 Sier 2011 14:25:13
Q__: nawet podoba mi się zakończenie wątku La Roche'a, znacznie milsze niż to co go spotkało przy zdjęciu ze stanowiska i w sumie honorowe dla obu stron... Byłoby mniej miłe, gdyby bashir nie wyraził kiedyś chęci grania La Rochem  . A tak to trzeba dać naszemu kapitanowi szansę.
|