| Autor |
Wiadomość |
Q__
Moderator
|
#361 - Wysłana: 19 Paź 2008 18:07:33
Eviva
Madame Picard
Oj nie róbta mi z lorda mentalnego eunucha  .
|
Eviva
Użytkownik
|
#362 - Wysłana: 19 Paź 2008 18:18:50
Q__
Bez przesady. Chodzi o to, by nie wystrzelał wszystkich, którzy mu się z twarzy nie spodobają. Poza tym Abrams i tak się na to nie zgodzi.
|
kanna
Użytkownik
|
#363 - Wysłana: 19 Paź 2008 18:25:50
To ja mam taki plan: najpierw dostarczy głowę Abramsa Xonowi. Po zainkasowaniu nagrody bedzie można, w ramach eksperymentu naukowego, przeoprowadzic na Xonie wspomnianą wyżej operację i przejąc statek 
|
Eviva
Użytkownik
|
#364 - Wysłana: 19 Paź 2008 18:37:02
kanna
O mamusiu, ale scenariusz. Wątpię, by nasz MG zgodził się na to wszystko. Na jego miejscu zresztą wsadziłabym Xona nie do brygu, a do komory agonii - pouczające, efektywne i zabawne.
|
kanna
Użytkownik
|
#365 - Wysłana: 19 Paź 2008 18:43:44
Eviva
Nie będziem pytac MG  Zrobimy to wszystko cichcem, za jego plecami, jak bedzie gdzies , bez dostepu do netu
do komory agonii
o to to  w brigu sie Xon nudzi, a w takiej komerze to przynajmniej by inni rozrywke mieli 
|
Eviva
Użytkownik
|
#366 - Wysłana: 19 Paź 2008 19:00:36
kanna
w brigu sie Xon nudzi, a w takiej komerze to przynajmniej by inni rozrywke mieli
MG, słyszałeś? Do roboty! Weź się wreszcie za lorda!
|
kanna
Użytkownik
|
#367 - Wysłana: 19 Paź 2008 19:04:58 - Edytowany przez: kanna
Eviva
ale wiesz, widziasz jakies logiczne uzasadnieni żeby teraz Lorda do komory wrzucić? Moze Arana coś zrobi nieregulaminowego i ja wrzucimy  bedzie okazja sprawdzic, czy rekord pobije
|
Eviva
Użytkownik
|
#368 - Wysłana: 19 Paź 2008 19:31:47
kanna
To nie takie głupie, wiesz? Daj mi trochę czasu, bo na razie to co ona może zrobic nieregulaminowego? Włamać się do brygu i uwolnić Xona? Ta dziewczyna nie jest idiotką, nie zrobi czegoś aż tak głupiego.
|
kanna
Użytkownik
|
#369 - Wysłana: 19 Paź 2008 19:36:57
Eviva
taka niedomyslna jestes... fazer zgubić, kapitana zelzyć, na wahte sie spóźnić... 
|
Eviva
Użytkownik
|
#370 - Wysłana: 19 Paź 2008 19:46:30
kanna
Kapitana zelżyć? to da się zrobić. Podczas rozmowy o przyszłości Xona choćby. Ale tak ni z tego ni z owego? Nie, Arana tak nie działa. Fazerów nie gubi i nigdy się nie spóźnia.
|
Madame Picard
Moderator
|
#371 - Wysłana: 20 Paź 2008 14:05:00
Eviva
Może powiedz coś jeszcze, skomentuj, skrytykuj... zanim się Mona za Setha weźmie  .
|
Eviva
Użytkownik
|
#372 - Wysłana: 20 Paź 2008 14:06:16
Robi się - trochę cierpliwości, nie zawsze siedzę przy komputerze, czasem i pracuję tez! Za coś mi płacą te grube krocie!
|
Madame Picard
Moderator
|
#373 - Wysłana: 20 Paź 2008 14:10:34
Eviva
czasem i pracuję tez! Za coś mi płacą te grube krocie!
Hehe, jak ja Cię rozumiem  .
Chodzi mi o to, żebyś w ogóle coś napisała, niekoniecznie na szybko, a nie byłam pewna, czy masz zamiar.
|
Eviva
Użytkownik
|
#374 - Wysłana: 20 Paź 2008 14:13:41
Madame Picard
Jakże bym nie miała. Taki ciekawy rozwój sytuacji i miałabym milczeć?
|
kanna
Użytkownik
|
#375 - Wysłana: 21 Paź 2008 14:14:49
Madame Picard
Biedny Seth... czy to polityczne Monę wkurzać?
|
Eviva
Użytkownik
|
#376 - Wysłana: 21 Paź 2008 14:20:19 - Edytowany przez: Eviva
kanna
Uprzedzałam, że to życiowa fajtłapa. Nie potrafiłby się ustawić, nawet gdyby pomagał mu w tym pułk saperów.
|
Madame Picard
Moderator
|
#377 - Wysłana: 21 Paź 2008 14:24:21
Eviva
Jeśli na tym ustrojstwie Arana usiłowała nagrać rozmowę z Moną, to uprzejmie informuję, że jej się to nie udało. Mona przeskanowała wcześniej całe pomieszczenie pod kątem urządzeń rejestrujących i - co uzgodniłam z MG - nie było w pomieszczeniu nic, co byłoby w stanie nagrać rozmowę.
Chyba że było to coś innego  .
|
kanna
Użytkownik
|
#378 - Wysłana: 21 Paź 2008 14:24:53
Eviva
Jest taki, jak Hugh Grant w Nottinghil. Tam jest taka scena, ze jego dziewczyna, aktorka jest w jego mieszkaniu, w jego koszuli i słyszy dzwonek. Idzie do drzwi otworzyć. on wie, że tam stoją dziennikarze, fotoreporterzy, cos miałczy, ale nie ruszy się, zeby ją przytrzymać.
No , ale Hugh w końcu ląduje w objeciach tej aktorki... (ku mojejmu wielkiemu roczarowaniu, bo powinn go skopać ze schodzów natychmiast). Wiec może taka strategia popłaca?
|
Eviva
Użytkownik
|
#379 - Wysłana: 21 Paź 2008 14:27:07
Madame Picard
Arana nie nagrywała - Arana wysyłała. Jeśli chcesz wiedzieć, co wysłała, to otrzymany jeszcze na Ziemi komunikat o tym,, że Xon jest w ogromnym niebezpieczeństwie.
|
Madame Picard
Moderator
|
#380 - Wysłana: 21 Paź 2008 14:27:28 - Edytowany przez: Madame Picard
kanna
A co to ma wspólnego z naszą sesją? :-O
Eviva
A, to w porządku.
Znowu tylko my jesteśmy na forum, wiecie? 
|
kanna
Użytkownik
|
#381 - Wysłana: 21 Paź 2008 14:31:35 - Edytowany przez: kanna
Madame Picard
To jest moje skojarzenie odnośnie Setha  Teraz tak go sobie będę wyobrażać
Znowu tylko my jesteśmy na forum,
Prawidłowo  choć nie za długo już, bo ide na prelekję :/
|
Paradoks
Użytkownik
|
#382 - Wysłana: 21 Paź 2008 16:37:10
Madame Picard
Eviva
Seth jest podporucznikiem (lieutenant junior grade), Dragon napisał w drugim poście. Tylko ja to czytam?
Przy okazji: można by napisać do waterhouse, żeby dodał do listy Monę i Chase'a.
Eviva
Czy na pewno lekarz ma kwalifikacje pozwalające mu włamać się do komputera? W Mirror Universe systemy łączności są chyba bardziej zabezpieczone niż w normalnej Flocie.
Sam planowałem coś podobnego, ale w mojej wizji taka operacja byłaby bardziej skomplikowana.
|
Madame Picard
Moderator
|
#383 - Wysłana: 21 Paź 2008 16:50:27
Paradoks
Dziękić, dobry człowieku  .
Wyedytowałam.
A co do działań Arany, to poczekajmy na decyzje MG.
|
Eviva
Użytkownik
|
#384 - Wysłana: 21 Paź 2008 18:44:32
Paradoks
Lekarz nie musi mieć takich kwalifikacji. Ale Arana była szkolona w oddziale specjalnym, o czym była mowa już wcześniej. Umie dość dużo, panie Wątpię Niedowiarski. Ponieważ komputer medyczny ma ogromne możliwości, może też podłączyć się do głównego, jedyny kłopot to ten, że mogą zostać ślady takiej operacji. A wtedy kapitan się wścieknie, że ktoś pcha mu kij między szprychy, no i o to chodzi.
|
Paradoks
Użytkownik
|
#385 - Wysłana: 21 Paź 2008 19:09:17
Eviva
panie Wątpię Niedowiarski
Spokojnie. Nie mamy żadnych kanonicznych informacji związanych z zabezpieczeniami informatycznymi w Mirror Universe. Po prostu wydało mi się to dziwne, dlatego luźno, bezpretensjonalnie zapytałem. Bardziej chodziło mi to, że ograniczyłaś złamanie tych zabezpieczeń do kilku ruchów ręki. Ale okej, nie wtrącam się, każdy ma swoją wizję. Taka już czepialska natura człowieka. 
|
Eviva
Użytkownik
|
#386 - Wysłana: 21 Paź 2008 19:22:16
Z tymi "kilkoma" to było tylko takie uproszczenie - gdybym opisywała długą procedurę, zrobiłoby się niemożliwie nudno.
|
Jurgen
Moderator
|
#387 - Wysłana: 21 Paź 2008 20:06:22
Paradoks
Po prostu przyzwyczaj się, że na tym forum nie da się "normalnej" sesji zrobić, bo jak bys nie próbował ruszyć, to same przepaki czy debeściaki w grze  . O "pocioctwie" już ne wspomnę  ...
|
Eviva
Użytkownik
|
#388 - Wysłana: 21 Paź 2008 20:13:51
Jurgen
Kochany, czep się asteroidy. Tak Ci nie pasuje, że ludzie dobrze się bawią? Twoim zdaniem na misję miedzygwiezdną wysyła się menela spod budki z piwem, czy debeściaka? Ja sądzę, ze logiczniej będzie tego drugiego.
|
Jurgen
Moderator
|
#389 - Wysłana: 21 Paź 2008 20:28:01
Eviva
Jakby mi bardzo nie pasowało, to pewnie bym sie nie bawił  . Co nie znaczy, że musi mi do końca odpowiadać  .
|
Eviva
Użytkownik
|
#390 - Wysłana: 21 Paź 2008 20:43:25
Jurgen
Chcesz fajtłapy, to masz w mirrosesji Setha. Postrasz go, a zemdleje i będzie zabawa.
|