USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Diablo III
 Strona:  ««  1  2 
Autor Wiadomość
mozg_kl2
Użytkownik
#31 - Wysłana: 18 Maj 2012 09:14:53
The_D:
Ja tam mógłbym, do pracy nie chodzić, jak bym mi ktoś za granie płacił. Nie jestem do roboty tak przywiązany ;)

Wtedy Twoją pracą byłoby granie, więc wracasz do punktu wyjścia. Polecam przygodę z bezrobociem, zobaczysz wtedy inna perspektywę, nie przywiązywania się do pracy.

Seybr:
Nie rozumiem twojego oburzenia, że ktoś wykorzystuje zaległy urlop na granie. Jeden woli siedzieć w deszczu na rybach inny w cieple przy komputerze. Dla nie jednego będzie głupotą marznąć i patrzyć na spławik.

Oburzenie, to złe słowo. Konkretnie mam to gdzieś co robisz w swój urlop, naprawdę. Jednak, negatywnie oceniam branie urlopu, żeby sobie pograć na kompie. Dla mnie to zachowanie typowo no-lifowe. Ja jak brałem urlop, to żeby odpocząć, wyskoczyć gdzieś z kobietą, poleżęć na zielonej trawce itp, a nie siedzieć przed kompem, i grać w wyjaławijącą grę.
Seybr
Użytkownik
#32 - Wysłana: 18 Maj 2012 10:43:47
mozg_kl2:
Ja jak brałem urlop, to żeby odpocząć, wyskoczyć gdzieś z kobietą, poleżęć na zielonej trawce itp, a nie siedzieć przed kompem, i grać w wyjaławijącą grę.

Wiesz inny powie, że leżenie na zielonej trawię to nie odpoczynek, tylko nuda. Ktoś powie że woli odpoczywać aktywnie w biegu. Każdy inaczej odpoczywa, nie tylko fizyczne ale i psychicznie.
Np. ja jak jeździłem na biwak to przed dwa dni sobie leżałem na materacu hamaku czy czymś tam. Mojego kumpla szlak trafiał. Nie łowił ryb, nie miał w tym czasie z kimś coś porobić. Potrafiłem tak przez pół dnia leżeć i słuchać, wody otoczenia, poczytać coś. Po tych dwóch dniach aktywowałem się na różne rzeczy.
Chętnie bym tak poleżał. Jak jestem nad morzem to 5 minut nie poleżę, nie trawię opalać się.
The_D
Użytkownik
#33 - Wysłana: 19 Maj 2012 15:54:45 - Edytowany przez: The_D
mozg_kl2:
Wtedy Twoją pracą byłoby granie, więc wracasz do punktu wyjścia

Jeżeli ja sam decyduje w co gram i kiedy to może to być mój nowy zawód.
mozg_kl2:
Polecam przygodę z bezrobociem, zobaczysz wtedy inna perspektywę, nie przywiązywania się do pracy.

Być może tak jest, ale aktualnie po ostatnim okresie w pracy (robota na 1,5 w porywach do 2 etatów) to pojęcie nadmiaru eolnego czasu wydaje mi się bardzo abstrakcyjne.

Seybr:
Wiesz inny powie, że leżenie na zielonej trawię to nie odpoczynek

A włóczenie się po jakichś odludziach jest gorsze od codziennej harówki
mozg_kl2
Użytkownik
#34 - Wysłana: 19 Maj 2012 17:04:12
Seybr

Widzisz, jednak wszystkie te formy wypoczynku, jakie podałem ja czy Ty mają wspólny mianownik. Mianowicie odbywająsię na świeżym powietrzu, w większm lub mniejszym ruchu. A granie przed kompem, kiedy na polu jest 20 stopni słońce, jest no lifowe naprawdę. Inaczej nie ma niczego złego w graniu, jako jednej z form relaksu, bo i samemu mi się to zdarza. Gorzej jak staje się dominującą formą.

The_D:
to pojęcie nadmiaru eolnego czasu wydaje mi się bardzo abstrakcyjne.

Pośrednio rozumiem ból

BTW na dniach wyszła też trzecia częśc innej kultowej serii, moim zdaniem lepszej niż Diablo mianowice Max Payne. Zagrałbym.
MarcinK
Użytkownik
#35 - Wysłana: 24 Wrz 2018 12:25:28
Q__
Moderator
#36 - Wysłana: 24 Wrz 2018 13:05:21
MarcinK

MarcinK:
Ciekawe co tutaj popsują

Jak facet od Hellboy'a robi, to jest nadzieja, że na diablach się zna.
 Strona:  ««  1  2 
USS Phoenix forum / Gry / Diablo III

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!