USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Diablo III
 Strona:  1  2  »» 
Autor Wiadomość
Darnok
Użytkownik
#1 - Wysłana: 29 Cze 2008 13:14:39
Jak już pewnie wszyscy wiedzą
Zamieć ogłosiła (wreszcie, czekamy już lata!), że pracują nad Diablo III! ale to nie wszystko, dostępne są już zdjęcia i gameplay. http://www.blizzard.com/diablo3/
Umarło Diablo II, niech żyje Diablo III!
Hazral
Użytkownik
#2 - Wysłana: 29 Cze 2008 13:40:07
Wiemy wiemy, nawet chyba linkowałem coś Grafika troche mnie rozczarowała... Tzn. nie jest zła... ale Blizzard uparł się by do każdej gry dawać ten posmak z WOWa. Ale fizyka robi wrażanie.... Mało wiemy o pastaciach, mam nadzieje że nie zrezygnuja z drzewek rozwoju. Tiaa.
Darnok
Użytkownik
#3 - Wysłana: 29 Cze 2008 13:50:34
No wiesz, grafika w Diablo nie odgrywa ważnej roli, fajnie, że dalej mamy izometryczny widok, inny zabiłby klimat. Ciekawe jak rozwiązano wątek fabularny, Blizzard lubi tworzyć ciekawe historie
Hazral
Użytkownik
#4 - Wysłana: 29 Cze 2008 14:07:34
Mi się najbardziej w Diablo podobał rozwój postaci, i mówię tu szczególnie o drugiej części (bo w jedynkę grałem tylko chwilę). Czyli po pierwsze drzewko umiejętności (i to planowanie na co i kiedy możemy wydać punkty), oraz ekwipunek (jeszcze tylko 2 poziomy i będę mógł nosić płytówkę! ). Fabuła również ciekawa w Diablo byłą jakby na drugim planie, była swojego rodzaju pretekstem do rozwoju postaci (ale trzeba oddać że pretekstem niezłym ). W końcu Diablo to nie RPG (a gram teraz w Arcanium i instaluje w tej chwili KOTOR'a ^^' ), ale więcej elementów RPG by tu nie zaszkodziło. Niestety twórcy pójdą raczej w drugą stronę
Wiemy że gra dla pojedynczego gracza będzie tak długa jak 2ka z dodatkiem, co mnie cieszy. Wiemy że pewnie będziemy musieli zmierzyć się z naszym milusińskim.... Choć zabijanie Diablo po raz 3ci nie ma sensu, skoro odrodzi się w części 4tej
elbereth
Moderator
#5 - Wysłana: 29 Cze 2008 17:53:09
yeah!!
tylko kiedy premiera? za 2-3 lata?
Darnok
Użytkownik
#6 - Wysłana: 29 Cze 2008 19:52:01
No znając Zamieć, która dopieszcza gry i fakt, że nie boją się kilku milionów strat, to pewnie dwa lata
Seybr
Użytkownik
#7 - Wysłana: 29 Cze 2008 20:11:10
No no, już czytałem o tym. Blizzard wydaje świetne gry z bardzo dobrym gameplay. Grafika czasem odbiega od standardów, ale czy to jest najważniejsze ? Ta firma, zawsze czaruje, opóźnia publikację, robi zamieszanie i wychodzi zawsze, puki co hit.
Dragon
Użytkownik
#8 - Wysłana: 29 Cze 2008 21:00:43
Grafika, pamiętam jak wyszedł starcraft, trochę narzekali na jedną rozdzielczość w 256 kolorach. Ale dzięki temu na tamte czasy wymagania były nieduże, nawet na nie najlepszym łączu wszystko chodziło. Dziś już nikt nie pamięta że grafika była odrobine gorsza. Starcraft po 10 latach nadal się sprzedaje i ma setki tysięcy fanów, jak i Warcraft, diablo itd (ale swoją drogą ten WoW-owy posmak mi nie bardzo pasuje, za mało mroczny)
Doctor_Who
Użytkownik
#9 - Wysłana: 29 Cze 2008 23:41:53
A do mnie składać moi państwo kondolencje, gdyż dziś po wielu latach wiernej służby, podczas tłuczenia w Final Fantasy odszedł mój pad . Więc dziś nie mam ochoty na czytanie o żadnych RPG, H&S i podobnych rzeczach .
Darnok
Użytkownik
#10 - Wysłana: 30 Cze 2008 19:20:42
Hoho, ile ja padów zniszczyłem... przy moim Ps3 w sumie były 4 pady, teraz są dwa, przy ps2 było jeszcze gorzej a przy pegazusie to u ruskich dokupywałem hurtowo
Doctor_Who
Użytkownik
#11 - Wysłana: 10 Sier 2008 18:59:56
Blizzard potwierdził, że dotychczasowy dyrektor artystyczny Diablo III zrezygnował z pracy. Trwają poszukiwania jego następcy.

Rezygnacja Briana Morrisroe'a nie oznacza jednak, że Blizzard ugiął się i zmieni styl graficzny gry. Stanowisko Blizzarda w tej sprawie jest niezmienne - nie będzie mroczniejszego Diablo.

"Ta zmiana nie odbije się na grze. Jesteśmy naprawdę zadowoleni z wyglądu i klimatu, które Brian pomógł stworzyć dla Diablo III i nowa osoba, którą weźmiemy na pokład będzie pracowała z innymi grafikami z ekipy nad utrzymaniem kierunku artystycznego.", zapewnił przedstawiciel Blizzarda.
Dragon
Użytkownik
#12 - Wysłana: 10 Sier 2008 19:04:14
dyrektor artystyczny Diablo III zrezygnował z pracy

Hmmm, myślicie że się nadam? A tak na poważnie WoW-ofski image nadal mi nie pasuje, dużo ludzi narzeka na bajkową oprawę i szukając męskiej mrocznej przygody szykuje się na Conana.
Eviva
Użytkownik
#13 - Wysłana: 10 Sier 2008 19:26:52
Dragon

Czy męska przygoda koniecznie musi być mroczna? Co jest z tym testosteronem?
Seybr
Użytkownik
#14 - Wysłana: 10 Sier 2008 19:46:52
W ostatnim CDA była trailer. Świetny, filmowy a kobitka jaka ;]. Muzyka powala, oj czuje że będzie kolejna gra w kolekcji ;].

Teraz czekam na Stalkera - Czyste niebo ;].
Q__
Moderator
#15 - Wysłana: 12 Cze 2009 21:04:13
Drakensang: The Dark Eye- Diablo to to nie jest, ale FcRPG owszem:
http://esensja.pl/gry/recenzje/tekst.html?id=7679
Darnok
Użytkownik
#16 - Wysłana: 12 Cze 2009 21:13:33 - Edytowany przez: Darnok
Eviva
Męska przygoda to podróżowanie w mrocznym świecie, pełnym zła, gdzie kobiety dawno wyginęły, a ewentualne niedobitki są brutalnie gwałcone, gdzie co kroku trzeba przecinać tętnice jakiegoś śmierdzącego orka. Niestety tego Conan nie zagwarantował, dlatego się nie sprzedał
Ps. Wiem, że kopanie głębinowe, ale nie mogłem się powstrzymać
Q__
Moderator
#17 - Wysłana: 12 Cze 2009 23:26:26
Darnok

gdzie kobiety dawno wyginęły

Marzy Ci się adaptacja "Zapomnij o Ziemi"?
Darnok
Użytkownik
#18 - Wysłana: 13 Cze 2009 13:53:22
Q__
Nie będę odpowiadać, bo mi ktoś zaraz zarzuci, że mam krzywą orientację seksualną
NEC
Użytkownik
#19 - Wysłana: 11 Maj 2012 12:51:28
Za tydzień premiera!!!! Jak zwykle przesadzili z ceną, ale wiadomo, że pozycje blizzarda trzymają poziom i można je kupowqać w ciemno.
mozg_kl2
Użytkownik
#20 - Wysłana: 15 Maj 2012 09:36:14
http://fabrykaslow.com.pl/aktualnosci.php?id=4296# searchkk

Książki z uni Diablo wracają do łask. Jakby jeszcze stare wydali, wszystko byłoby fajnie.
NEC
Użytkownik
#21 - Wysłana: 15 Maj 2012 18:56:43
No cóż mogę z ręką na sercu powiedzieć że stary Diablo powrócił. Jak komuś podobały się poprzednie części to niech śmiało kupuje. Cena oczywiście jak w przypadku Blizzarda kosmiczna, ale warto.
gaius
Użytkownik
#22 - Wysłana: 15 Maj 2012 19:40:24
jeszcze nie było premiery gry a Natanek przestrzegał przed nią... ;P
Q__
Moderator
#23 - Wysłana: 15 Maj 2012 20:55:23
gaius

Ciekawe czy przestrzegal też przed "Diablo"... Włodarczykiem?
gaius
Użytkownik
#24 - Wysłana: 15 Maj 2012 21:10:20
nie wiem czy wrzucić to do działu z humorem, ale po pierwsze to scena autentyczna a po drugie, jakby nie patrzeć, reklama D3 ....

http://www.youtube.com/watch?v=vH6QQMjgnzQ
Seybr
Użytkownik
#25 - Wysłana: 16 Maj 2012 08:28:31
Blizzard nie robi gier na pałę. Nie jedna stara będzie darła się na swojego starego. Za miast iść do łóżka i spać, lub coś tam robić. Chłop będzie grał w szatana ;]. Już co nie które gildie z Wowa zawiesiły swoją grę i pykają w D3. Jeden z moich kupli poszedł na urlop, jeszcze zaległy miał. Szef mu dał bo roboty mało a sam jego szef będzie grał.
Wczoraj byłem w sklepie dla idiotów (Media Mark), trochę ludków kupiło grę ;].

Puki tylko chwilę grałem.
mozg_kl2
Użytkownik
#26 - Wysłana: 16 Maj 2012 09:38:19
Seybr:
Jeden z moich kupli poszedł na urlop, jeszcze zaległy miał. Szef mu dał bo roboty mało a sam jego szef będzie grał.

ładne No-life. Trzeba być nieżle zakręconym, żeby brać urlop na granie w gre, albo przedkładać grę nad rodzinę, i pracę.

Seybr:
trochę ludków kupiło grę ;].

Był marketignowy hype na Diablo wiec ludzie się rzucili. Ja poczekam z miesiąc, aż 5 minutowym fanom sięznudzi wtedy zagram. Jak narazie ostrze krytyki ze strony fanów, dotyka cukierokowej grafiki, a głównie natracie idzie w kierunku serwerów Blizza, które nie wytrzymują takiej liczby graczy, oraz tego, żę Diablo 3 to de facto krypto MMO.
Seybr
Użytkownik
#27 - Wysłana: 16 Maj 2012 10:11:54
mozg_kl2:
Trzeba być nieżle zakręconym, żeby brać urlop na granie w gre, albo przedkładać grę nad rodzinę, i pracę.

Jak się nie ma rodziny to można sobie na to pozwolić.

Puki co ja nie kupiłem, pograłem chwilę u kumpla. Diablo to nie mój typ, tak samo jak WoW. Puki co StarCraf 2 mi wystarcza ale i ten się znudził.
The_D
Użytkownik
#28 - Wysłana: 17 Maj 2012 01:18:52
mozg_kl2:
Trzeba być nieżle zakręconym, żeby brać urlop na granie w gre, albo przedkładać grę nad rodzinę, i pracę.

Ja tam mógłbym, do pracy nie chodzić, jak bym mi ktoś za granie płacił. Nie jestem do roboty tak przywiązany ;)
A co do urlopów to te mieliśmyu w pracy przypadki jak ktoś sobie brał wolne na granie.
Seybr
Użytkownik
#29 - Wysłana: 17 Maj 2012 08:39:10 - Edytowany przez: Seybr
The_D:
A co do urlopów to te mieliśmyu w pracy przypadki jak ktoś sobie brał wolne na granie.

Jeden chce grać inny woli jechać na ryby.

mozg_kl2

Nie rozumiem twojego oburzenia, że ktoś wykorzystuje zaległy urlop na granie. Jeden woli siedzieć w deszczu na rybach inny w cieple przy komputerze. Dla nie jednego będzie głupotą marznąć i patrzyć na spławik.

The_D:
Nie jestem do roboty tak przywiązany ;)

Ja też nie, ale obecnie jestem na swoim i choć mi się nie che to muszę. W sumie jak nie mam weny do pracy to nie pracuje. Przerwę na papieroska robię kiedy chce.
NEC
Użytkownik
#30 - Wysłana: 17 Maj 2012 09:17:56 - Edytowany przez: NEC
Seybr:
Jeden chce grać inny woli jechać na ryby.

Zawsze można pograć w symulator łowienia ryb .

Niestety czasy kiedy zarywało się nocki grając zdarzają się coraz rzadziej. Nie z powodu braku czasu ale porządnych tytułów. Ostatnia taka sesja to Wiedźmin 2 i Civ 4 oraz Patrycjan 4. Teraz po dwóch godzinach grania w takiego Dead Space 2 czy ME3 człowiek ma juz dość i przechodzi tylko dlatego że zapłacił za gre.

A tak na marginesie. Electronics Arts zostala wybrana najgorszą (nieprzyjazna człowiekowi)firmą USA na rok 2012, wyprzedzając chciwe banki i firmy zbrojeniowe. Wszystko poszlo o to że pobieraja opłaty za granie po sieci i chca blokować używanie gier z drugiego obiegu, czyli granie w odkupione gry.
 Strona:  1  2  »» 
USS Phoenix forum / Gry / Diablo III

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!