USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Witam

Autor Wiadomość
white_wolf_
Użytkownik
#1 - Wysłana: 27 Lis 2007 23:59:43
jestem nowy na tym forum i mam pytanie (wiem że napewno jest jurz odpowiedz na moje pytanie ale tematuw jest duzo)zna ktoś strone ze spolszeczeniem do Star Trek: Legacy z góry wielkie dzięki za wyrozumiałość
Q__
Moderator
#2 - Wysłana: 28 Lis 2007 05:20:58 - Edytowany przez: Q__
Pah Wraith
Użytkownik
#3 - Wysłana: 28 Lis 2007 13:13:50
zna ktoś strone ze spolszeczeniem do Star Trek: Legacy

zakładam, że nie a czegoś takiego - żaden dystrybutor u nas tej gry nawet nie wydał, nie wspominając o spolszczaniu. Liczyć można ewentualnie na piratów, ale chyba za mały rynek na to. Po jakims czasie może pojawi się jakaś fanowska wersja, ale to ciężko powiedzieć.
Q__
Moderator
#4 - Wysłana: 28 Lis 2007 14:03:29
Pah Wraith

zakładam, że nie a czegoś takiego

Z tego co pokazało mi Google (link powyżej) wynika to samo...
white_wolf_
Użytkownik
#5 - Wysłana: 28 Lis 2007 21:21:14
to z tego linku i odpowiedzi rozumiem że w s-t:legacy nie pogram po polsku a pogram w jakiegoś treka po polsku ? to znaczy czy jest któraś część po polsku
Delta
Użytkownik
#6 - Wysłana: 28 Lis 2007 21:26:37
white_wolf_
to z tego linku i odpowiedzi rozumiem że w s-t:legacy nie pogram po polsku a pogram w jakiegoś treka po polsku ? to znaczy czy jest któraś część po polsku

Chyba tylko "Star Trek Deep Space Nine: The Fallen" była spolszczona. Można ją czasami dostać na Allegro. Reszta jest w obcych językach, a części jak np. "Elite Force II" w ogóle u nas nie wydano.
Q__
Moderator
#7 - Wysłana: 29 Lis 2007 00:01:12
Delta

a części jak np. "Elite Force II" w ogóle u nas nie wydano.

Acz, jak słusznie zauważył (w innym topicu) Pah Wraith można je sobie kupić za granicą przez internet (lub u pirata).
white_wolf_
Użytkownik
#8 - Wysłana: 29 Lis 2007 02:59:29
my polacy to mamy przesrane trzeba się zacząć języka uczyć!!!!!!(hahaha)
Q__
Moderator
#9 - Wysłana: 29 Lis 2007 04:08:27
white_wolf_

trzeba się zacząć języka uczyć!!!!!!

Zgadza się :]
Sh1eldeR
Użytkownik
#10 - Wysłana: 29 Lis 2007 06:30:19
Ja tez nie widze nigdzie informacji o polskiej wersji tej gry. Najwidoczniej ona po prostu nie istnieje.

Przy okazji: jakbys zakladal nastepny temat w jakiejs sprawie, to dowal mu bardziej znaczacy temat. Np. "Szukam spolszczenia do gry ST:Legacy" -- w ten sposob wchodzac na strone glowna forum kazdy zobaczy, ze czegos takiego potrzebujesz. Zwiekszy to szanse, ze otrzymasz (szybka) pomoc.

Bo nie wszyscy klikaja na kazdy temat po kolei zeby sprawdzic co w nim jest; sporo osob zaglada tylko do tematow, ktorych tytuly ich do tego zacheca.

A w razie drobnych pierdolek, witania sie itp. itd. to od tego jest topic Kawiarenka [luźne rozmowy] - nie wahaj sie tam pisac o wszystkim .

No i witamy na pokladzie USS Phoenix, tak w ogole!
Pah Wraith
Użytkownik
#11 - Wysłana: 29 Lis 2007 10:41:50
Acz, jak słusznie zauważył (w innym topicu) Pah Wraith można je sobie kupić za granicą przez internet (lub u pirata).

A czasami na Allegro.
Q__
Moderator
#12 - Wysłana: 29 Lis 2007 11:06:59
Pah Wraith

A czasami na Allegro.

No to się mieści w "przez internet"..
white_wolf_
Użytkownik
#13 - Wysłana: 30 Lis 2007 07:46:39
dzięki za cieple przywitanie !!!
Q__
Moderator
#14 - Wysłana: 30 Lis 2007 08:12:22
white_wolf_

dzięki za cieple przywitanie !!!

To chyba normalne... Wszedłeś między Trekerów, nie kanibali.
Pah Wraith
Użytkownik
#15 - Wysłana: 30 Lis 2007 10:14:48
zakładając, że się nie ma głupiej ksywki, to nikt nikogo nie napada strasząc banem ;]
Seybr
Użytkownik
#16 - Wysłana: 30 Lis 2007 13:47:05 - Edytowany przez: Seybr
Q__

To chyba normalne... Wszedłeś między Trekerów, nie kanibali.

Haha jesteś pewien, co nie którzy mają chęć na młodą krew . Nie będę wytykał palcami .

Pah Wraith

zakładając, że się nie ma głupiej ksywki, to nikt nikogo nie napada strasząc banem ;]

No tak, ale zawsze klingonski scyzoryk mam .
Q__
Moderator
#17 - Wysłana: 30 Lis 2007 14:22:39
Seybr

Haha jesteś pewien, co nie którzy mają chęć na młodą krew . Nie będę wytykał palcami

Nie na młodą, a na dinozaurzą.

USS Phoenix forum / Gry / Witam

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!