USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Star Trek: Conquest

Autor Wiadomość
Pah Wraith
Użytkownik
#1 - Wysłana: 12 Sier 2007 12:08:46
Szykuje się kolejna kosmiczna, bezmyślna nawalanka:
http://www.trektoday.com/news/110807_02.shtml

"Because of the nature of the game we have a very straight-forward back story. It is a time of unrest, all the major races are at war. Age-old alliances are forgotten, diplomacy is dead. Powerful fleets prowl the galaxy establishing outposts and vanquishing indigenous and enemy fleets alike in the pursuit of the ultimate prize - the capture of all home worlds and galactic domination."
Q__
Moderator
#2 - Wysłana: 12 Sier 2007 12:10:38
Pah Wraith

Szykuje się kolejna kosmiczna, bezmyślna nawalanka:

Ciekawe dlaczego chyba ani jedna trekowa gra nie trzymała się trekowych ideałów?

Jak się na to patrzy, można pomału zwątpić nawet w to, że twórcom STO sie to uda...
Darnok
Użytkownik
#3 - Wysłana: 12 Sier 2007 12:25:00 - Edytowany przez: Darnok

Ciekawe dlaczego chyba ani jedna trekowa gra nie trzymała się trekowych ideałów?

No bo liczą się pieniądze, a przynajmniej, by się zwróciło
Ale gra pewno będzie ciekawa, bo robi ją ekipa odpowiedzialna np. za Obliviona, Morrowinda i wcześniejsze części starożytnych skryptów
Q__
Moderator
#4 - Wysłana: 12 Sier 2007 12:36:17
Darnok

Ale gra pewno będzie ciekawa, bo robi ją ekipa odpowiedzialna np. za Obliviona, Morrowinda i wcześniejsze części starożytnych skryptów

Brzmi to jak pewna rekomendacja :] (Ciekawe czy zobaczymy efektowna walkę z jakimś kosmicznym minotaurem.)
Slovaak
Użytkownik
#5 - Wysłana: 12 Sier 2007 13:36:27

Bo gry się robi wg. potrzeb większości konsumentów. Wiekszość osób ma ochote rozwalać Borga a nie leciec w okół gwiazdy i co chwila słyszeć "scan completed".
Q__
Moderator
#6 - Wysłana: 12 Sier 2007 13:41:32
Slovaak

Bo gry się robi wg. potrzeb większości konsumentów. Wiekszość osób ma ochote rozwalać Borga a nie leciec w okół gwiazdy i co chwila słyszeć "scan completed".

Ależ wiem... To było pytanie retoryczne...
klingon78
Użytkownik
#7 - Wysłana: 12 Sier 2007 14:58:10
moze bedzie fajna gar moze nie.bethesda juz wypusciła gniota czyli legacy.poza tym to konsolówka wiec mało mnie interesuje.ja tam czekam na remake klingon academy i a final unity. ewentualnie nowe gry nawiazujace stylem do tych dwóch
Q__
Moderator
#8 - Wysłana: 12 Sier 2007 15:54:00
klingon78

czekam na remake klingon academy

A widziałeś już filmik (linkowany bodajze przez Slovaaka) poświęcony tej tematyce?
klingon78
Użytkownik
#9 - Wysłana: 13 Sier 2007 15:29:08
nie.podrzuć prosze ten link bo mi sie nie chce przekopywac forum
Q__
Moderator
#10 - Wysłana: 13 Sier 2007 15:32:42
klingon78

podrzuć prosze ten link bo mi sie nie chce przekopywac forum

Prosże bardzo :
http://www.startrek.pl/forum/index.php?action=vthr ead&forum=8&topic=1849&page=0#5
klingon78
Użytkownik
#11 - Wysłana: 13 Sier 2007 15:36:38
hehe fajne

USS Phoenix forum / Gry / Star Trek: Conquest

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!