USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Lara Croft, Tomb Raider
 Strona:  ««  1  2 
Autor Wiadomość
Q__
Moderator
#31 - Wysłana: 15 Mar 2018 11:33:49
mozg_kl2

mozg_kl2:
czy-tomb-raider-t o-dobry-film-krytycy-maja-watpliwosci

Czyli tradycja zachowana. W wypadku filmów z Jolie też wątpliwości były.
mozg_kl2
Użytkownik
#32 - Wysłana: 15 Mar 2018 15:29:22
Dreamweb
Użytkownik
#33 - Wysłana: 20 Mar 2018 12:45:06
Szczerze to jeszcze parę dni temu nie byłem świadom istnienia tego nowego filmu. Bo i nigdy tej marki zbyt nie śledziłem, poza pograniem chwilę w 1 część gry w dawnych czasach.
Ale i nie dziwi ten ruch, silne postacie kobiece w akcyjniakach teraz w modzie, patrz Wonder Woman czy Black Widow, a i Lara niedaleko pada od superheroinek w sumie...
Seybr
Użytkownik
#34 - Wysłana: 20 Mar 2018 13:44:35
Czytałem recenzję, film w skrócie jest średni. Obejrzę to się wypowiem. Ponoć film wiele rzeczy czerpię z gry, szczególnie z ostatnich odsłon. Ponoć robi to na siłę. Muzyka w filmie nie powala. Posłuchałem na YT, muzyka jak by z gry.

Przeglądam materiał, spotkałem się z opinią, Lara ma za małe piersi. Hahah, nie no lepiej dodać do takiej zgrabnej figury balony rodem z Red Tuba. Aktorka czy pasuje, opinia jest różna. Tak po zdjęciach, mi tam pasi. Pasuje do nowej odsłony gry.
mozg_kl2
Użytkownik
#35 - Wysłana: 1 Kwi 2018 12:57:03
 Strona:  ««  1  2 
USS Phoenix forum / Gry / Lara Croft, Tomb Raider

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!