USS Phoenix forum
/
Gry
/
Lara Croft, Tomb Raider
Strona:
««
1
2
Autor
Wiadomość
Q__
Moderator
- Wysłana: 15 Mar 2018 11:33:49
mozg_kl2
mozg_kl2:
czy-tomb-raider-t o-dobry-film-krytycy-maja-watpliwosci
Czyli tradycja zachowana
. W wypadku filmów z Jolie też wątpliwości były
.
mozg_kl2
Użytkownik
- Wysłana: 15 Mar 2018 15:29:22
https://naekranie.pl/aktualnosci/shadow-of-the-tom b-raider-opublikowano-pierwszy-teaser-gry-3022390
Dreamweb
Użytkownik
- Wysłana: 20 Mar 2018 12:45:06
Szczerze to jeszcze parę dni temu nie byłem świadom istnienia tego nowego filmu. Bo i nigdy tej marki zbyt nie śledziłem, poza pograniem chwilę w 1 część gry w dawnych czasach.
Ale i nie dziwi ten ruch, silne postacie kobiece w akcyjniakach teraz w modzie, patrz Wonder Woman czy Black Widow, a i Lara niedaleko pada od superheroinek w sumie...
Seybr
Użytkownik
- Wysłana: 20 Mar 2018 13:44:35
Czytałem recenzję, film w skrócie jest średni. Obejrzę to się wypowiem. Ponoć film wiele rzeczy czerpię z gry, szczególnie z ostatnich odsłon. Ponoć robi to na siłę. Muzyka w filmie nie powala. Posłuchałem na YT, muzyka jak by z gry.
Przeglądam materiał, spotkałem się z opinią, Lara ma za małe piersi. Hahah, nie no lepiej dodać do takiej zgrabnej figury balony rodem z Red Tuba. Aktorka czy pasuje, opinia jest różna. Tak po zdjęciach, mi tam pasi. Pasuje do nowej odsłony gry.
mozg_kl2
Użytkownik
- Wysłana: 1 Kwi 2018 12:57:03
https://naekranie.pl/recenzje/tomb-raider-recenzja -filmu
Strona:
««
1
2
USS Phoenix forum
/
Gry
/
Lara Croft, Tomb Raider
USS Phoenix
Star Trek
Star Trek XI
Świat Star Treka
Treknologia
Star Trek w Polsce
Science-Fiction
Gry
Napisy
Różności
Star Trek International
Wygenerowane przez
miniBB
®
© Copyright 2001-2009 by
USS Phoenix Team
. Dołącz
sidebar Mozilli
. Konfiguruj
wygląd
.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu
USS Solaris
za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.