Autor |
Wiadomość |
twardy
Użytkownik
|
#1 - Wysłana: 5 Maj 2005 23:05:01
Ściąnąłem sobie pierwszą część tej fajnej gry. Ukończyłem ją i patrze że jest jeszcze dostępny dodatek czyli Star Trek Elite Force XP. I teraz pytanie czy jest to zestaw dodatkowych misji? Bo jeśli tak to nie mam pojęcia jak to włączyć bo co uruchamiam to włącza się podstawka. Za info byłbym wdzięczny
|
Anonim
Anonimowy
|
#2 - Wysłana: 10 Maj 2005 14:59:53
Ja to sobie zainstalowałem, ale wtedy zaczął mi komp wołać, żebym włożył płytkę do napędu CD, chociaż płytka cały czas tam była.... i tyle sobie pograłem w ten dodatek. A szkoda, bo gierka według mnie świetna (lepsza od drugiej części)....
|
twardy
Użytkownik
|
#3 - Wysłana: 10 Maj 2005 16:58:11
Ja akurat mam z crackeim noCD.
Ale chodzi oto ze jak odpalam to mi sie podstawka odpala
a w menu nie znalazlem opcji, sluzacej do wejscia do dodatku.
Wiec sie pytam czy jest do zestaw dodatkowych misji single czy moze tylko dodatkowe tryby do multi?
|
Anonim
Anonimowy
|
#4 - Wysłana: 10 Maj 2005 21:36:46
Z tego co gdzieś czytałem, to są tam nowe misje, jakieś symulacje w holodecku i dodatkowe bajery, jak np. możliwość zwiedzania Voyagera... Ale z tą Twoją wersją chyba coś jest nie tak, bo u mnie w menu wyświetlały się dodatkowe opcje, tylko potem o płytkę wołało....
|
DieMON
Użytkownik
|
#5 - Wysłana: 13 Maj 2005 18:42:36
Sprobuj zainstalowac najnowszego patcha dostepnego dla podstawowej wersji gry, nastepnie wrzuc dodatek, a na koncu witaminke- sciagnieta do wersji gry z dodatkiem.
|
Anonim
Anonimowy
|
#6 - Wysłana: 14 Sty 2006 18:47:42
Witam....Mam ten sam problem.....Po wgraniu dodatku pojawiły się dwie nowe opcje ....VIRTUAL VOYAGER i MODS. Wchosdzę w MODS i jest tam tylko mod podstawowej wersjii gra.... Nie ma Śladu po dodatku.
|
Neo
Użytkownik
|
#7 - Wysłana: 17 Lip 2006 12:32:01
Ja właśnie szukam tego dodatku czytałem o tym kiedyś to nie jest zestaw dodatkowych misji komponujących się z scenariuszem gry choć są tam dodatkowe poziomy (holodek) ponoć jest tam np. holoopowieść Toma Perisa zaczerpnięta z filmu ta na podstawie komiksu (czarnobiała) i jest tam napewno ten virualny Voyager to taki bajer coś w rodzaju interaktywnego zwiedzania statku można chodzić swobodnie po wszystkich pokładach wejść do niemal wszystkich pomieszczen przełączać niemal wszystkie przełączniki wchodzić do kajut zalogi i przeglądać jej notatniki a nawet odpalić torpedę z mostka i inne takie tam nie znam jednak tytulu tego dodatku ale z waszych opisów domyślam się że to jest właśnie to możecie mi powiedzieć ile to ma MB i czy wisi to gdzieś na jakimś serwerze FTP byłbym też wdzięczny za podanie mi pełnego tytułu tego dodatku tak bym miał co wpisać w emulu
|