USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Star Trek Elite Force XP-problem

Autor Wiadomość
twardy
Użytkownik
#1 - Wysłana: 5 Maj 2005 23:05:01
Ściąnąłem sobie pierwszą część tej fajnej gry. Ukończyłem ją i patrze że jest jeszcze dostępny dodatek czyli Star Trek Elite Force XP. I teraz pytanie czy jest to zestaw dodatkowych misji? Bo jeśli tak to nie mam pojęcia jak to włączyć bo co uruchamiam to włącza się podstawka. Za info byłbym wdzięczny
Anonim
Anonimowy
#2 - Wysłana: 10 Maj 2005 14:59:53
Ja to sobie zainstalowałem, ale wtedy zaczął mi komp wołać, żebym włożył płytkę do napędu CD, chociaż płytka cały czas tam była.... i tyle sobie pograłem w ten dodatek. A szkoda, bo gierka według mnie świetna (lepsza od drugiej części)....
twardy
Użytkownik
#3 - Wysłana: 10 Maj 2005 16:58:11
Ja akurat mam z crackeim noCD.
Ale chodzi oto ze jak odpalam to mi sie podstawka odpala
a w menu nie znalazlem opcji, sluzacej do wejscia do dodatku.
Wiec sie pytam czy jest do zestaw dodatkowych misji single czy moze tylko dodatkowe tryby do multi?
Anonim
Anonimowy
#4 - Wysłana: 10 Maj 2005 21:36:46
Z tego co gdzieś czytałem, to są tam nowe misje, jakieś symulacje w holodecku i dodatkowe bajery, jak np. możliwość zwiedzania Voyagera... Ale z tą Twoją wersją chyba coś jest nie tak, bo u mnie w menu wyświetlały się dodatkowe opcje, tylko potem o płytkę wołało....
DieMON
Użytkownik
#5 - Wysłana: 13 Maj 2005 18:42:36
Sprobuj zainstalowac najnowszego patcha dostepnego dla podstawowej wersji gry, nastepnie wrzuc dodatek, a na koncu witaminke- sciagnieta do wersji gry z dodatkiem.
Anonim
Anonimowy
#6 - Wysłana: 14 Sty 2006 18:47:42
Witam....Mam ten sam problem.....Po wgraniu dodatku pojawiły się dwie nowe opcje ....VIRTUAL VOYAGER i MODS. Wchosdzę w MODS i jest tam tylko mod podstawowej wersjii gra.... Nie ma Śladu po dodatku.
Neo
Użytkownik
#7 - Wysłana: 17 Lip 2006 12:32:01
Ja właśnie szukam tego dodatku czytałem o tym kiedyś to nie jest zestaw dodatkowych misji komponujących się z scenariuszem gry choć są tam dodatkowe poziomy (holodek) ponoć jest tam np. holoopowieść Toma Perisa zaczerpnięta z filmu ta na podstawie komiksu (czarnobiała) i jest tam napewno ten virualny Voyager to taki bajer coś w rodzaju interaktywnego zwiedzania statku można chodzić swobodnie po wszystkich pokładach wejść do niemal wszystkich pomieszczen przełączać niemal wszystkie przełączniki wchodzić do kajut zalogi i przeglądać jej notatniki a nawet odpalić torpedę z mostka i inne takie tam nie znam jednak tytulu tego dodatku ale z waszych opisów domyślam się że to jest właśnie to możecie mi powiedzieć ile to ma MB i czy wisi to gdzieś na jakimś serwerze FTP byłbym też wdzięczny za podanie mi pełnego tytułu tego dodatku tak bym miał co wpisać w emulu

USS Phoenix forum / Gry / Star Trek Elite Force XP-problem

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!