USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Jak władze UE postanowiły wzbogacić piratów- czyli zakaz ,,brutalnych" gier
 Strona:  ««  1  2  3  4  5 
Autor Wiadomość
Q__
Moderator
#121 - Wysłana: 22 Gru 2012 12:08:45
Eviva

Zwazyszy, ze sa wsrod Was przeciwnicy demokracji nie wiem czy wypada powolywac sie na liczbe glosow...
Seybr
Użytkownik
#122 - Wysłana: 22 Gru 2012 12:17:45 - Edytowany przez: Seybr
Q__:
Do kulinarnej otwartosci Rikera mi daleko...

Mi chyba też, co nie znaczy że nie lubię kuchni włoskiej (nie mylić z pizzą). Kocham makarony, lubię kuchnie z chin. Ale są takie rzeczy których nie ruszę, min. flaki czy śledzia.

Q__:
(Niemniej nie zamierzam kpic z Francuza, co winniczki wcina.

Kpić a powiedzieć że coś ci nie smakuje, lub tego się brzydzisz to inna rzecz. Jeden będzie zajadał się robakami a drugi tego w życiu nie zje.
Widzisz ja mieszkam blisko granicy i czasem bywam u naszych sąsiadów. Gdzie jak gdzie, to oni mówią nam że piwo mamy gorsze ale za to kiełbasy lepsze. Owszem nie które piwa im smakują ale za dużo mają woltów. Z tym się zgadzam.
Dla czego nie mogę kupić w naszym kraju piwa które ma 2 % i nazywa się Tyskie czy Lech.

Wracając do gier. Niemcy z tego też się śmieją i im się to nie podoba, mówię o graczach.
 Strona:  ««  1  2  3  4  5 
USS Phoenix forum / Gry / Jak władze UE postanowiły wzbogacić piratów- czyli zakaz ,,brutalnych" gier

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!