USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Klan Mobile Infantry - stary ale jary - przyłączcie się!
 Strona:  ««  1  2 
Autor Wiadomość
Picard
Użytkownik
#31 - Wysłana: 11 Sty 2007 20:30:38
MI_Malecki

My nie stosujemy już przereklamowanych rang GF ani LCARSA bo to już jest na zachodzie

A nie myslieliscie zrobic klanu reprezentujacego jakas obca rase, np. Klingonow- jesli lubicje militaryzm? - to bylo by chyba oryginalne? Pobno obce statki sa slabsze niz Federaycjne ale jednak? Dotad tez nie odpowiedziales jak rzecz sie ma z meczami crossoverowymi?
Jurgen
Moderator
#32 - Wysłana: 11 Sty 2007 20:40:49 - Edytowany przez: Jurgen
Już pisałem w drugim temacie: macie (oba teamy) jakąś manię prześladowczą.
Dj peyo
Użytkownik
#33 - Wysłana: 11 Sty 2007 20:56:25
niestety pan MALECKI sie wypiera. szkoda. POLSKI KLAN Z PLAMA NA HONORZE.

Już pisałem w drugim temacie: macie (oba teamy) jakąś manię prześladowczą.

chodzi o to JURGEN ze team M.I. zachowuje sie nie fer nie gra fair play i oczernia nas na innych forach.
ale przez wzglad na kulture nie bede wiecej pisal o M.I. ani nic o klanie NoFear (tylko na prosbe) bo "w gosci nie chodze sie klocic"
elbereth
Moderator
#34 - Wysłana: 11 Sty 2007 20:57:46
Ludzie czy Wy naprawde myślicie że nas Wasze wojenki obchodzą? kto oszukuje kto nie kto wygrywa kto jest ten "zły" a kto biedny pokrzywdzony?
powiem ostro bo wnerwia mnie ta dziecinada, mam to w dupie! obydwa klany sie zachowuja skandalicznie. wypad z forum bo posypią sie zamkniete tematy!!
chcecie sobie przeprowadzac tutaj rekrutacje: prosze bardzo nie mam nic przeciwko ale wasze konflikty mam gdzieś załatwiajcie je sobie na gg albo na jakims z Waszych klanowych forów a nie tutaj.
koniec kropka i licze ze se odpuscicie
Pah Wraith
Użytkownik
#35 - Wysłana: 11 Sty 2007 20:59:16
hodzi o to JURGEN ze team M.I. zachowuje sie nie fer nie gra fair play i oczernia nas na innych forach

Nie, nie chodzi o to. Chodzi o to że zaśmiecacie swoimi dziecinnymi przepychankami o zupełnie nieistotną o głupią sprawę to forum. Macie swoje fora to tam sobie róbcie co chcecie, ale nie tutaj.
Dj peyo
Użytkownik
#36 - Wysłana: 11 Sty 2007 20:59:48
Dlatego ja juz napisalem wyzej ze koncze przez wzglad na kulture osobista. I to Malecki pierwszy zaatakowal nasz klan wiec musialem bronic honoru klanu NoFear
MI_Malecki
Użytkownik
#37 - Wysłana: 11 Sty 2007 21:01:33 - Edytowany przez: MI_Malecki
Nie, nie chodzi o to. Chodzi o to że zaśmiecacie swoimi dziecinnymi przepychankami o zupełnie nieistotną o głupią sprawę to forum. Macie swoje fora to tam sobie róbcie co chcecie, ale nie tutaj.

Zgadzam Się. Apeluję do moderatorów o usunięcie obu tematów. Zaczniemy wszystko tutaj od nowa bez włażenia na "cudzy" teren. A jak się nie zgadzają NF to ich problem. Proszę wybaczyć mi moje pewne elementy zachowania. Konkurencja jest denerwująca.

W imieniu przedewszystkim swoim i M.I. przepraszam personel i użytkowników za naszą część przepychanki. Nie zamierzałem walczyć ale prowokacja zadziałała. Przepraszam za moją część walki i obiecuję że nigdy się to ze strony Mojej lub reszty M.I. nie powtórzy.
elbereth
Moderator
#38 - Wysłana: 11 Sty 2007 21:01:36
no to kończ a nie pisz 100 razy że kończysz.
i nie smuć mi tu o honorze bo Twoje zachowanie nie miało w sobie krzty honoru.
Dj peyo
Użytkownik
#39 - Wysłana: 11 Sty 2007 21:06:20
moje??? jakie?? nie rozumiem cie?? wyjasnij mi jakie zachowanie??
waterhouse
Moderator
#40 - Wysłana: 11 Sty 2007 21:07:04
oks, zamykamy ten teatrzyk

do piaskownicy, MARSZ
 Strona:  ««  1  2 
USS Phoenix forum / Gry / Klan Mobile Infantry - stary ale jary - przyłączcie się!

Temat został zamknięty. Nie możesz tutaj odpowiadać.

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!