szkoda ze nie mozecie zobaczyc forum noFear jest tam duzo postow ktore malecki napisal o NoFear nie bede tu ich przytaczal.
panie marszalku sam sie prosisz o info na startrek.pl
Pan marszalek malecki niestety nie gra uczciwie.
gdy pojawil sie nasz klan zarzadal zaprzestania rekrutacji oraz wcielenia nas do M.I. pod grozba Wojny. stawilismy opor wiec zaczal grac nie fer. grozby hackingu naszej homepage i prywatnego servera, gra niezgodnie z zasadami na serverach BC.
atakuje o wiele slabszych przeciwnikow a gdy widzi ze nie ma szans uzywa metody BUUUUM(autodestr) by zaatakowac zaraz o wiele silniejszym statkiem.
jesli nie wierzycie zapraszam na fora innych sojuszy np IBKW czy BD. niestety musicie sie rejestrowac.
o to kopia southbox'a z naszego forum:
X E [Sob 17:57] =NF=BLACK SZHADOW PL: lol
X E [Sob 17:57] =NF=BLACK SZHADOW PL: super strona!
X E [Nie 11:18] MI_Malecki: Wracajcie do M.I. Panowie, wasz klan nie ma w tym momencie racji bytu
X E [Pon 0:27] =NF=V.Admiral Browarek: no i pierwsza bitwa z konkurencyjnym klanem.... zdecydowanie wygrana
X E [Pon 8:30] MI_Malecki: Pierwsza wygrana i ostatnia. Potem może waszego klanu już nie być. Mam ciekawe doniesienia wywiadu.
X E [Pon 9:50] =NF=Admiral_Rikkii: Nie zawsze należy wierzyć wywiadowi
X E [Pon 23:55] =NF=BLACK SZHADOW PL: To jest prawda i tylko prawda!!!
X E [Wto 12:40] MI_Malecki: Zapowiada się komuś powtórka Września 1939....
X E [Wto 17:02] =NF=Admiral_Rikkii: uwielbiam powtórki
X E [Wto 17:08] =NF=V.Admiral Browarek: W zwiazku z sotsunkiem do sojuszu i zachowaniem pan Malecki dostaje ostrzezenie od sojuszu. nastepne skonczy sie wydaleniem pana z forum i kanalu bitewnego teamspeech a stosunki naszych sojuszy beda okreslane jako COLD WAR
X E [Wto 17:09] =NF=V.Admiral Browarek: jest pan tu tylko gosciem a swoje poglady represje oraz zadania prosze zamieszczac w dziale dyplomacja
X E [Wto 17:28] =NF=Admiral_Rikkii: Dyplomacja i M.I. ??? Bzdura oni nie znają czegoś takiego jak dyplomacja, potrafią tylko wysuwać żądania
X E [Wto 17:28] =NF=Admiral_Rikkii: coraz bardziej mnie irytują
X E [Wto 17:30] =NF=BLACK SZHADOW PL: I przechwalać się!!!
X E [Wto 17:45] Ferox: I Self-destructować ^^
X E [Wto 17:56] =NF=Admiral_Rikkii: tak i stwierdzać że ma problemy techniczne
X E [Wto 17:57] =NF=V.Admiral Browarek: M.I. nie gra fair play i mysle ze nie bedzie dla nas zadnej szkody jak zerwiemy kontakty z M.I.
X E [Wto 17:57] =NF=V.Admiral Browarek: admirale rikki prosze do mnie na gg
X E [Wto 17:58] =NF=V.Admiral Browarek: a moment tylko sciagne gg
X E [Wto 18:04] Ferox: "a moment tylko ściągne gg" xD xD rozwalileś mnie x
X E [Wto 18:04] Ferox: z twoim kompem aż tak źle? Very Happy
X E [Wto 18:43] =NF=V.Admiral Browarek: nie ale wczoraj dwokrotnie formatowalem dysk i dwokrotnie instalowalem windowsa ale to problemow nie rozwiazalo
X E [Wto 19:06] =NF=BLACK SZHADOW PL: z ostatnich wiadomości WOJNA z M.I.!!!!!!!!!!!!!!
X E [Wto 19:22] =NF=V.Admiral Browarek: sprostowanie w dziale Zimna Wojna z M.I.
X E [Wto 19:23] =NF=V.Admiral Browarek: Marszalek Malecki zostal zbanowany. juz go na tym forum nie zobaczymy
X E [Wto 19:25] =NF=BLACK SZHADOW PL: i gitez
X E [Wto 20:31] Ferox: hmm.... szkoda.... fajnie sie go jechało... Twisted Evil
X E [Sro 10:51] Gość: A czy karp koi może trzasnąć obrotowymi drzwiami?
X E [Sro 10:51] Gość: Nawet
X E [Sro 10:53] Gość: 09.01.07 - zwycięstwo 1 Dyonu. Kawalerii M.I. nad słabym pułkiem NF
X E [Sro 10:53] Gość: z kąd wiem? widziałem osobiście
X E [Sro 11:02] Gość: Nawet Chuck Norris może wlać dla NF. A jak? Z półobrotu.
X E [Sro 11:03] Gość: Nie mówiąc już co M.I. może zrobić Very Happy
X E [Sro 11:03] =NF=Admiral_Rikkii: grrrrrrrrrrrrrr
X E [Sro 11:04] Gość: Nie zatrzymacie nas
X E [Sro 11:04] =NF=Admiral_Rikkii: to się wkrótce zmieni, nasz klan sie powiększa, w ilości siła!!!!!
X E [Sro 11:05] Gość: Nie wysilaj się na IP range bo zbanujesz zamego siebie
X E [Sro 11:05] Gość: w ilości? Co wam po ilości jak będziemy was szatkować jak robactwo
X E [Sro 11:06] Gość: Wasz klan zostanie unicestwiony. Ja to wam przysięgam. Marszałek i Naczelny Wódz M.I. W imię wszystkich wiar tego świata. Pokonam NF i BC uspokoję a dezerterów osądzę.
X E [Sro 11:07] =NF=Admiral_Rikkii: to się jeszcze okaże!!!!!!!
X E [Sro 11:07] =NF=Admiral_Rikkii: nie irytuj mnie z samego rana proszę
X E [Sro 11:08] Gość: czczą gadką i pobożnymi życzeniami nie zmienisz kursu historii
X E [Sro 11:08] Gość: My nie udajemy starfleet. My wojujemy jak na WP przystało
X E [Sro 11:08] =NF=Admiral_Rikkii: jestem w trakcie jego zmieniania jak już zauważyłeś
X E [Sro 11:09] =NF=Admiral_Rikkii: proponuję CI wziąć się za rekrutację
X E [Sro 11:09] Gość: niestety nie odmienicie biegu historii zapoczątkowanego 4 lata temu. Nie pokonacie nas.
X E [Sro 11:10] Gość: gdybyście nam ludzi nie kradli z servów to byśmy mieli już 1 Dywizję Piechoty Legionów a nie brygadę kawalerri
X E [Sro 11:12] =NF=Admiral_Rikkii: dla tego radzę wziąć się wreszcie za rekrutację
X E [Sro 11:13] =NF=Admiral_Rikkii: a nie ciąglę nam grozić, skoro nie uważacie nas za zagrożenie to dajcie nam spokój i skupcie sie na sobie
X E [Sro 11:13] Gość: Mam lepszy pomysł. Unicestwimy wasz marny klan a niedobitki wcielimy.
X E [Sro 11:14] =NF=Admiral_Rikkii: hm...........
X E [Sro 11:14] Gość: My wam grozimy? Człowieku lecz się bo na paranoję chorujesz.
X E [Sro 11:14] Gość: manię prześladowczą masz.
X E [Sro 11:15] =NF=Admiral_Rikkii: to raczej ty masz manię prześladowania nas
X E [Sro 11:17] Gość: ależ my was nie prześladujemy. My ukazujemy wam że wy jako klan nie macie prawa istnienia.
X E [Sro 11:17] =NF=Admiral_Rikkii: powiedz mi czy ja włązę na wasze forum czy starma się z wami kontaktować???
X E [Sro 11:18] =NF=Admiral_Rikkii: nie
X E [Sro 11:18] =NF=Admiral_Rikkii: pozwalam wam życ waszym własnym życiem, nie wtrącam się do was
X E [Sro 11:19] =NF=Admiral_Rikkii: miejcie sobie ten wasz klan, rekrutujcie ludzie and have fun
X E [Sro 11:20] =NF=Admiral_Rikkii: that's all
X E [Sro 11:21] Gość: chciałem też ukazać ci jedną rzecz.
X E [Sro 11:21] Gość: nie można mnie powstrzymać byle banem.
X E [Sro 11:23] Gość: Inter arma silent leges. - w czasie wojny prawo milczy.
X E [Sro 11:23] =NF=Admiral_Rikkii: ależ ja cię nie powstrzymuję
X E [Sro 11:24] =NF=Admiral_Rikkii: staram sie tylko ograniczyć Twój kontakt z nami
X E [Sro 12:02] Gość: Nie ma szans
X E [Sro 12:31] =NF=Admiral_Rikkii: tak nie ma szans na unicestwienie NF!!!!!
X E [Sro 12:32] =NF=Admiral_Rikkii: to my będziemy potęgą, a echo głosu NF będzie rozbrzmiewało długo po tym jak M.I. ucichnie
X E [Sro 12:48] Gość: Jeszcze werble i trąbki kawaleryjskie nie ucichły z naszej strony. Wiele szarż jeszcze wykonamy a wy wreszcie ulegniecie. Niech żyje M.I. jedyny polski klan w BC.
X E [Sro 12:50] Gość: A i tak zwyciężymy. To kwestia czasu. Jeszcze będziecie żałować potem maszerując w naszych szeregach przeciw innym.
X E [Sro 12:50] =NF=Admiral_Rikkii: jasne niech żyje i cieszy się życiem bo nie będzie ono długie
X E [Sro 13:06] =NF=Admiral_Rikkii: ...skoro nie potraficie z nami współistnieć
X E [Sro 13:12] Gość: Wy nas nie zniszczycie. Po prostu to nie możliwe. Ale za to my was możemy. 4 lata doświadczeń.
X E [Sro 13:15] Gość: I nie stosujemy Nepotyzmu. Kumasz o co biega chyba.
X E [Sro 13:35] =NF=Admiral_Rikkii: ale my stosujemy
X E [Sro 13:36] Gość: No cóż. Dla was tylko ejdno wyjście z tego jest. Bezwarunkowa kapitulacja.
X E [Sro 13:36] Gość: jedno*
X E [Sro 13:37] =NF=Admiral_Rikkii: i nie widzę w tym nic złego (odnośnie nepotyzmu)
X E [Sro 17:24] =NF=V.Admiral Browarek: Sluchal panie marszalku bo domyslam sie ze to zapewne ty. twoje zachowanie swiadczy o potedze twojego klanu. twoje grozby hackingiem, hackowanie serverow, forum, to efekt slabosci M.I. prawda jest taka ze macie zbyt malo ludzi w klanie a wasze umiejetnosc
X E [Sro 17:24] =NF=V.Admiral Browarek: wasza polityka wewnetrzna i zewnetrzna doprowadzila do tego ze wasz klan wyginal niemal doszczetnie. wszyscy uciekli bo mieli dosyc zje**ego marszalka ktory nie umie ani rzadzic ani walczyc. mimo ze wasz klan jest od 4 lat to jest on nieliczny. prowadzic
X E [Sro 17:25] =NF=V.Admiral Browarek: wasze umiejetnosci sa co najwyzej marne jak to pokazales ty i predator przegrywajac ze mna po kilka razy. wracajac do hackowania. nie potraficie sobie poradzic z naszym klanem militarnie wiec utrudniacie nam zycie w kazdy mozliwy sposob. to hanba dla cale
X E [Sro 17:25] =NF=V.Admiral Browarek: niestety wasze nedzne zamiary hackowania to nie fair play. mowisz o potedze swojego klanu a uciekasz sie do takich metod.
X E [Sro 17:26] =NF=V.Admiral Browarek: Podsumowujac: Wasz klan to jedno wielkie goW**o w ktorym siedzicie juz od 4 lat i z kazdym dniem to gowno coraz bardziej smierdzi. Przywodca waszego klanu to czlowiek zakrecony kompletnie niestety nie w ta strone co trzeba. reszcie klanu radzilbym rozejzec
X E [Sro 17:27] =NF=V.Admiral Browarek: ten tekst jest obrazliwy ale taki ma byc bo wy nie szczedziliscie obraz dla naszego sojuszu. Od teraz nasze sojusze sa w stanie wojny militarnej
X E [Sro 20:54] Gość: Nie grozimy hackingiem. nie próbujcie udawać kogokolwiek
X E [Sro 21:00] Gość: Gdybyśmy wam hackerstwem zagrozili wtedy powinniścię się bać na serio, ale my nie grozimy i grozić nie będziemy, nie jesteśmy takim nędznym nisko upadłym pseudoklanem jak wy co jest 10 lat za murzynami.
X E [Sro 21:02] Gość: I to z najbiedniejszych zakątków afryki! tacy jesteście
X E [Sro 21:02] Gość: wasze pseudo obrazy nie robią na nas żadnego wrażenia.
X E [Sro 21:47] Gość:
http://mobileinfantry1.proboards3.com/index.cgi?bo ard=tumo380eciesobieul380y263
X E [Sro 22:09] Gość: Słuchajcie szumowiny z M.I. odwalcie sie od NF. wasze nic nie znaczace wypowiedzi tylko zaśmiecają shouta. Zajmijcie sie swoim forum bo was też moze cos spotkać... groźba ta jest z mojej strony, nie NF, żebyś niemiał pretekstów... Marszałku, zachowujesz s
X E [Sro 22:09] Gość: sie jak rozkapryszony dzieciak.
X E [Sro 22:10] Gość: wypowiedź powyżej nadesłana przez Ferox'a
X E [Sro 22:39] Gość