USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Klan Mobile Infantry - stary ale jary - przyłączcie się!
 Strona:  1  2  »» 
Autor Wiadomość
MI_Malecki
Użytkownik
#1 - Wysłana: 9 Sty 2007 16:50:08
Witajcie.
Jestem Marszałek Małecki z klanu Mobile Infantry.
Jesteśmy nie konwencjonalnym klanem w Bridge Commanderze.
Jak na razie mamy 6 ludzi.
Oto nasz URL:
http://republika.pl/mobileinfantry/

Zorganizowani jesteśmy w stylu wojska polskiego z dwudziestolecia międzywojennego. Używamy też jego rang.
Trochę to dziwne jak na klan ST ale rangi GF są przereklamowane tak jak i LCARS na stronach zachodnich klanów. Nasza obecna strona WWW to prowizorka. Poszukujemy Webmastera, i grafika komputerowego. Wysokie stanowiska dla pierwszych 5 osób. Wysokie rangi też. Od podpułkownika po Generała Brygady. Przyłączcie się i przyczyńcie sie do budowy potężnego i silnego jedynego polskiego klanu - M.I.

Niech żyje jedyny polski klan! M.I. Niech żyją trekkerzy!
Q__
Moderator
#2 - Wysłana: 9 Sty 2007 17:30:50 - Edytowany przez: Q__
Widzę, że na naszym Forum gotowa wybuchnąć wojna między klanami BC...

ps. MI_Malecki

Witamy na forum.
elbereth
Moderator
#3 - Wysłana: 9 Sty 2007 18:13:28
hm co z tą grafiką?
w BC nie wymiatam ale jak zdam exama chętnie zajme sie Wasza stronka...
MI_Malecki
Użytkownik
#4 - Wysłana: 9 Sty 2007 18:43:31
Zapraszam. Od razu mogę dać rangę Generała Brygady. Nie jesteśmy dyktaturą jak ktoś mógłby kłamliwie nam to zarzucić. Jesteśmy republiką. Przed podjęciem wielu decyzji pytamy o opinie naszych ludzi, planujemy utworzenie "Rady Departamentów" jako ciała rządzącego. Dowódcy poszczególnych "dywizjonów" i dziedzin życia klanu by głosowali na temat różnych zagadnień i ustaw. Nasi gracze są doskonale wyszkoleni, i zaprawieni w bojach. w miesiąc potrafimy zmienić żółtodzioba w weterana.

Dziękuję za powitanie na forum. Walczyć na nim M.I. nie ma zamiaru.
htiarW haP
Anonimowy
#5 - Wysłana: 10 Sty 2007 09:54:59
wojskowa republika??
MI_Malecki
Użytkownik
#6 - Wysłana: 10 Sty 2007 11:01:46
Co w tym dziwnego? Lepsza republika niż anarchia czy dyktatura. Jak pan chcesz dołączyć to zapraszam na nasze forum. Moim ludziom nie przeszkadza niecodzienne podejście do organizacji klanu ST. Mówię rangi GF czy innych potęg są przereklamowane około 90% klanów ich używa. Więc nie ma sensu kopiować już dawno użytych pomysłów. Trzeba myśleć pod nowym kątem, stare schematy mogą się znudzić.
htiarW haP
Anonimowy
#7 - Wysłana: 10 Sty 2007 11:52:34
Trzeba myśleć pod nowym kątem, stare schematy mogą się znudzić.

Ależ oczywiście, tylko że zamordyzm sprawdza się lepiej we wszystkich armiach świata niż d***kracja
htiarW haP
Anonimowy
#8 - Wysłana: 10 Sty 2007 11:53:37
PS Za zaproszenie dziękuję ale nie skorzystam.
MI_Malecki
Użytkownik
#9 - Wysłana: 10 Sty 2007 12:03:54
Nie potrzebujemy zamordyzmu aby utrzymać dyscyplinę. Nasze wyszkolenie i lojalność wobec klanu utrzymuje dyscyplinę. Jak dotąd nasze oddziały nie poszły w rozsypkę. A co do demokracji to Wódz Naczelny ma ostatnie słowo. Ale warto czasem wysłuchać ludzi.
Picard
Użytkownik
#10 - Wysłana: 10 Sty 2007 12:37:41
MI_Malecki

co do demokracji to Wódz Naczelny ma ostatnie słowo

Czyli autorytaryzm w czystej postacii - czuc u Was te tradycje przedwojenne, czuc!
Poza tym ponawiam pytanie sformulowane w innym watku, autorstwa waszych rywali: jaki flotami gracie, czy zdarzo Wam sie- jesli nie odtworzyc trekowe, historyczne bitwy- to przynajmniej stoczyc batalie crossoverowe np. ,,Star Trek vs. Star Wars" , ,,Star Trek vs. StarGate" i podobne? Czy gdzies moza zobaczyc wasze bitwy, np. na youtube?
Q__
Moderator
#11 - Wysłana: 10 Sty 2007 13:57:04 - Edytowany przez: Q__
htiarW haP

wojskowa republika??

Było to przecież w Kawalerii kosmosu" Heinleina i "Żołnierzach..." według niej nakręconych.

zamordyzm sprawdza się lepiej we wszystkich armiach świata niż d***kracja

Demokracja na etapie narad i posiedzeń, zamordyzm gdy nadchodzi czas podejmowania decyzji, to chyba najlepszy (jeszcze z Rzymu zapożyczony) schemat podejmowania decyzji jeśli chodzi o wojsko.
MI_Malecki
Użytkownik
#12 - Wysłana: 10 Sty 2007 20:33:26 - Edytowany przez: MI_Malecki
Nieodtwarzamy historycznych bitew. Dobre to jest jak się bawi w stricte trek. Co do republiki wojskowej... no powiedzmy że wziąłem to właśnie z Kawalerii Kosmosu i Żołnierzy... A Zamordyzmu nie lubię stosować. Jak mówiłem moich ludzi batem gonić do czegokolwiek nie trzeba. Nie chcę z nich zrobić beztwarzowych terminatorów w BC. Co do tradycji przedwojennych, owszem czuć na kilometry. Macie do czynienia z miłośnikiem historii a szczególnie dwudziestolecia międzywojennego. Co do nagrywania bitew nie doszliśmy do tego ale wszystkich sugestii nie politycznych wysłucham.
Autorytaryzm.... owszem trochę tym trąci ale nie oznacza że będę robił swoje bez względu na opinie swoich ludzi. Czasem wolę aby mieli na swoim.
Qura
Użytkownik
#13 - Wysłana: 10 Sty 2007 21:10:28
A możecie powiedzieć najpierw o co w tym wszystkim chodzi bo nie wszyscy łapią to w lot?
MI_Malecki
Użytkownik
#14 - Wysłana: 10 Sty 2007 21:37:15
Proszę powiedzieć dokładnie o czym chcecie usłyszeć a chętnie odpowiem na dokładniejsze pytania.
Q__
Moderator
#15 - Wysłana: 10 Sty 2007 21:54:30
MI_Malecki

Ja mam pytanie nie związane stricte z BC, czy czytałeś Pan wspomnianą "Kawalerię...", moim zdaniem obowiązkową lekturę dla każdego kosmicznego żołnierza.
Qura
Użytkownik
#16 - Wysłana: 10 Sty 2007 21:55:02
sorrki ale jakoś umkneło mi, że chodzi o Bridge Commandera.
A jaka jest, że tak powiem, specyfikacja instalacji BC?
MI_Malecki
Użytkownik
#17 - Wysłana: 11 Sty 2007 05:56:17
patch 1.1 i modpack Kobayashimaru 0.9.1. można dostać to na BCfiles
Picard
Użytkownik
#18 - Wysłana: 11 Sty 2007 09:47:00
MI_Malecki

Co do waszych tradycji militarystycznych troche mnie to dziwi, ze skoro wzoruiecje sie na ,,Kawalerii kosmosu" stworzyliscie klas specjalizujacy sie w rozgrywkach w grze opartej na ST, ktory slawil pacyfizm i pokojowe wspolistnienie roznych ras- ale ostatecznie nie trzeba grac Gwiezdna Flota. Chodź jest to po czesci zrozumiale w przypadku gry takiej jak BC, ktora opiera sie gownie na rozwiazaniach silowych... Jednak troche smuci fakt,ze wiekszosc gier, ktorych akcja osadzona jest w uniwersum ST polaga w parwie wylacznie na strzelaniu do wszystkiego co sie rusza...
Ale jesli juz mowa o strzelaniu- zdarzalo Wam sie toczyc mecze crossoverowe, o ktorych juz pisalem? Jaka flote preferuiecje- ta z ST, a jesli tak to jakiej konkretnie frakcji?- a jesli nie to jaka?
Dj peyo
Użytkownik
#19 - Wysłana: 11 Sty 2007 17:26:06
Jako iz jestem viceadmiralem konkurencyjnego klanu musze zabrac glos w sprawie M.I. Klan NoFear jest w stanie wojny z M.I., wojny na zyczenie pana marszalka maleckiego. Przeczytalem posty i troche mnie zdziwilo nieco inne podejscie pana maleckiego niz zawsze ale nie mam mu tego za zle. i mimo iz M.I. to naz wrog nie bede nasladowal stylu Maleckiego i oczernial naszego sojuszu gdzie sie tylko da. jesli ktos chce przystapic do sojuszu M.I. to jego decyzja. jesli ktos lubi ich styl nie mam nic przeciwko.
MI_Malecki
Użytkownik
#20 - Wysłana: 11 Sty 2007 17:30:41 - Edytowany przez: MI_Malecki
Co do wojny z konkurencją to trzeba było konkurencji nie zakładać. Cierp ciało jakieś chciało. Nie zwracajcie na NF uwagi. Nie ma sensu z nimi tu walk prowadzić. W BC dostatecznie dużo dostali. I dostaną jeszcze więcej. I niech nie skwierczą o pomoc u innych bo nikt za ich "Gdańsk" walczyć nie będzie.
Qura
Użytkownik
#21 - Wysłana: 11 Sty 2007 17:39:02
Qrcze ale poważnie się robi, a ja myślałem, że to tylko gra, ale widać się nie znam. Ciekawi mnie tylko na czym polega ta wasza miedzyklanowa wojna. Czy jak spotkacie wroga na ulicy to obijacie mu ryja? Bo żeby zagrać w BC to trzeba się najpierw umówić lub akurat spotkać w grze, a następnie sama gra polega na tym, że się niszczy wrogów (ale takich game'owych) razem lub osobno. Więc na czym ta wasza wojna polega?

Picard takie gry po prostu łatwiej się robi, a i zainteresowanie nimi jest większe niż jakimiś questami. A chłopaki po prostu wykorzystują znane motywy i tworzą nową jakość ... hmm czy aby nie ocierają się o sztukę?
Picard
Użytkownik
#22 - Wysłana: 11 Sty 2007 17:42:44
MI_Malecki

BC dostatecznie dużo dostali

Podobnize to oni z Wami wygarmi?

było konkurencji nie zakładać

W przeciwienstwie do II RP w III mamy jeszcze jakies prawo wybru, tak wiec jesli nie odpowiadał im wasz styl, chcieli miec prawdziwie trekowe bractwo z panelami LCARS itp. to mieli prowo stworzyc wlasy sojusz i nie dziwcie sie,ze tak postapli. zamiast sie zwalczac napisalibyscie cos o najlepszym- podobno z sojuszy- czyli Brazyliczykach...
MI_Malecki
Użytkownik
#23 - Wysłana: 11 Sty 2007 17:51:23 - Edytowany przez: MI_Malecki
Qrcze ale poważnie się robi, a ja myślałem, że to tylko gra, ale widać się nie znam. Ciekawi mnie tylko na czym polega ta wasza miedzyklanowa wojna. Czy jak spotkacie wroga na ulicy to obijacie mu ryja? Bo żeby zagrać w BC to trzeba się najpierw umówić lub akurat spotkać w grze, a następnie sama gra polega na tym, że się niszczy wrogów (ale takich game'owych) razem lub osobno. Więc na czym ta wasza wojna polega?
Na ulicy to mało prawdopodobne aby im facjaty przerobić z resztą prawo tego zabrania. A co do wojen... no cóż chcemy walczyć do póki nie zniechęcimy ich do kontynuowania walki potem może nawet poddadzą się. Ale takie konflikty są długie. Z resztą temat o NF nie jest tutaj tylko w ich temacie. Tutaj jest temat o M.I. i jakoś widzę że budzi większe zainteresowanie niż reklama NF w ich własnym temacie.

Oni wygrywają z nami? Raz i to ze mną jak nie byłem w formie. A tak to łomoczemy ich przy każdej okazji.
A z brazylijczyków znam wodza jednego klanu chyba FFESP się zwą. Był w M.I. i zna mnie.

My nie stosujemy już przereklamowanych rang GF ani LCARSA bo to już jest na zachodzie. Czemu my mamy być niezauważalni przez to?
MI_Malecki
Użytkownik
#24 - Wysłana: 11 Sty 2007 17:53:13
Z resztą my nie planujemy siedzieć na zawsze w treku. Są też gry nie-trekowe i rangi GF i LCARS do nich by raczej nie pasowały. Rozumiecie? Myślimy długofalowo.
Dj peyo
Użytkownik
#25 - Wysłana: 11 Sty 2007 18:31:25 - Edytowany przez: Dj peyo
szkoda ze nie mozecie zobaczyc forum noFear jest tam duzo postow ktore malecki napisal o NoFear nie bede tu ich przytaczal.
panie marszalku sam sie prosisz o info na startrek.pl
Pan marszalek malecki niestety nie gra uczciwie.
gdy pojawil sie nasz klan zarzadal zaprzestania rekrutacji oraz wcielenia nas do M.I. pod grozba Wojny. stawilismy opor wiec zaczal grac nie fer. grozby hackingu naszej homepage i prywatnego servera, gra niezgodnie z zasadami na serverach BC.
atakuje o wiele slabszych przeciwnikow a gdy widzi ze nie ma szans uzywa metody BUUUUM(autodestr) by zaatakowac zaraz o wiele silniejszym statkiem.

jesli nie wierzycie zapraszam na fora innych sojuszy np IBKW czy BD. niestety musicie sie rejestrowac.
o to kopia southbox'a z naszego forum:
X E [Sob 17:57] =NF=BLACK SZHADOW PL: lol
X E [Sob 17:57] =NF=BLACK SZHADOW PL: super strona!
X E [Nie 11:18] MI_Malecki: Wracajcie do M.I. Panowie, wasz klan nie ma w tym momencie racji bytu
X E [Pon 0:27] =NF=V.Admiral Browarek: no i pierwsza bitwa z konkurencyjnym klanem.... zdecydowanie wygrana
X E [Pon 8:30] MI_Malecki: Pierwsza wygrana i ostatnia. Potem może waszego klanu już nie być. Mam ciekawe doniesienia wywiadu.
X E [Pon 9:50] =NF=Admiral_Rikkii: Nie zawsze należy wierzyć wywiadowi
X E [Pon 23:55] =NF=BLACK SZHADOW PL: To jest prawda i tylko prawda!!!
X E [Wto 12:40] MI_Malecki: Zapowiada się komuś powtórka Września 1939....
X E [Wto 17:02] =NF=Admiral_Rikkii: uwielbiam powtórki
X E [Wto 17:08] =NF=V.Admiral Browarek: W zwiazku z sotsunkiem do sojuszu i zachowaniem pan Malecki dostaje ostrzezenie od sojuszu. nastepne skonczy sie wydaleniem pana z forum i kanalu bitewnego teamspeech a stosunki naszych sojuszy beda okreslane jako COLD WAR
X E [Wto 17:09] =NF=V.Admiral Browarek: jest pan tu tylko gosciem a swoje poglady represje oraz zadania prosze zamieszczac w dziale dyplomacja
X E [Wto 17:28] =NF=Admiral_Rikkii: Dyplomacja i M.I. ??? Bzdura oni nie znają czegoś takiego jak dyplomacja, potrafią tylko wysuwać żądania
X E [Wto 17:28] =NF=Admiral_Rikkii: coraz bardziej mnie irytują
X E [Wto 17:30] =NF=BLACK SZHADOW PL: I przechwalać się!!!
X E [Wto 17:45] Ferox: I Self-destructować ^^
X E [Wto 17:56] =NF=Admiral_Rikkii: tak i stwierdzać że ma problemy techniczne
X E [Wto 17:57] =NF=V.Admiral Browarek: M.I. nie gra fair play i mysle ze nie bedzie dla nas zadnej szkody jak zerwiemy kontakty z M.I.
X E [Wto 17:57] =NF=V.Admiral Browarek: admirale rikki prosze do mnie na gg
X E [Wto 17:58] =NF=V.Admiral Browarek: a moment tylko sciagne gg
X E [Wto 18:04] Ferox: "a moment tylko ściągne gg" xD xD rozwalileś mnie x
X E [Wto 18:04] Ferox: z twoim kompem aż tak źle? Very Happy
X E [Wto 18:43] =NF=V.Admiral Browarek: nie ale wczoraj dwokrotnie formatowalem dysk i dwokrotnie instalowalem windowsa ale to problemow nie rozwiazalo
X E [Wto 19:06] =NF=BLACK SZHADOW PL: z ostatnich wiadomości WOJNA z M.I.!!!!!!!!!!!!!!
X E [Wto 19:22] =NF=V.Admiral Browarek: sprostowanie w dziale Zimna Wojna z M.I.
X E [Wto 19:23] =NF=V.Admiral Browarek: Marszalek Malecki zostal zbanowany. juz go na tym forum nie zobaczymy
X E [Wto 19:25] =NF=BLACK SZHADOW PL: i gitez
X E [Wto 20:31] Ferox: hmm.... szkoda.... fajnie sie go jechało... Twisted Evil
X E [Sro 10:51] Gość: A czy karp koi może trzasnąć obrotowymi drzwiami?
X E [Sro 10:51] Gość: Nawet
X E [Sro 10:53] Gość: 09.01.07 - zwycięstwo 1 Dyonu. Kawalerii M.I. nad słabym pułkiem NF
X E [Sro 10:53] Gość: z kąd wiem? widziałem osobiście
X E [Sro 11:02] Gość: Nawet Chuck Norris może wlać dla NF. A jak? Z półobrotu.
X E [Sro 11:03] Gość: Nie mówiąc już co M.I. może zrobić Very Happy
X E [Sro 11:03] =NF=Admiral_Rikkii: grrrrrrrrrrrrrr
X E [Sro 11:04] Gość: Nie zatrzymacie nas
X E [Sro 11:04] =NF=Admiral_Rikkii: to się wkrótce zmieni, nasz klan sie powiększa, w ilości siła!!!!!
X E [Sro 11:05] Gość: Nie wysilaj się na IP range bo zbanujesz zamego siebie
X E [Sro 11:05] Gość: w ilości? Co wam po ilości jak będziemy was szatkować jak robactwo
X E [Sro 11:06] Gość: Wasz klan zostanie unicestwiony. Ja to wam przysięgam. Marszałek i Naczelny Wódz M.I. W imię wszystkich wiar tego świata. Pokonam NF i BC uspokoję a dezerterów osądzę.
X E [Sro 11:07] =NF=Admiral_Rikkii: to się jeszcze okaże!!!!!!!
X E [Sro 11:07] =NF=Admiral_Rikkii: nie irytuj mnie z samego rana proszę
X E [Sro 11:08] Gość: czczą gadką i pobożnymi życzeniami nie zmienisz kursu historii
X E [Sro 11:08] Gość: My nie udajemy starfleet. My wojujemy jak na WP przystało
X E [Sro 11:08] =NF=Admiral_Rikkii: jestem w trakcie jego zmieniania jak już zauważyłeś
X E [Sro 11:09] =NF=Admiral_Rikkii: proponuję CI wziąć się za rekrutację
X E [Sro 11:09] Gość: niestety nie odmienicie biegu historii zapoczątkowanego 4 lata temu. Nie pokonacie nas.
X E [Sro 11:10] Gość: gdybyście nam ludzi nie kradli z servów to byśmy mieli już 1 Dywizję Piechoty Legionów a nie brygadę kawalerri
X E [Sro 11:12] =NF=Admiral_Rikkii: dla tego radzę wziąć się wreszcie za rekrutację
X E [Sro 11:13] =NF=Admiral_Rikkii: a nie ciąglę nam grozić, skoro nie uważacie nas za zagrożenie to dajcie nam spokój i skupcie sie na sobie
X E [Sro 11:13] Gość: Mam lepszy pomysł. Unicestwimy wasz marny klan a niedobitki wcielimy.
X E [Sro 11:14] =NF=Admiral_Rikkii: hm...........
X E [Sro 11:14] Gość: My wam grozimy? Człowieku lecz się bo na paranoję chorujesz.
X E [Sro 11:14] Gość: manię prześladowczą masz.
X E [Sro 11:15] =NF=Admiral_Rikkii: to raczej ty masz manię prześladowania nas
X E [Sro 11:17] Gość: ależ my was nie prześladujemy. My ukazujemy wam że wy jako klan nie macie prawa istnienia.
X E [Sro 11:17] =NF=Admiral_Rikkii: powiedz mi czy ja włązę na wasze forum czy starma się z wami kontaktować???
X E [Sro 11:18] =NF=Admiral_Rikkii: nie
X E [Sro 11:18] =NF=Admiral_Rikkii: pozwalam wam życ waszym własnym życiem, nie wtrącam się do was
X E [Sro 11:19] =NF=Admiral_Rikkii: miejcie sobie ten wasz klan, rekrutujcie ludzie and have fun
X E [Sro 11:20] =NF=Admiral_Rikkii: that's all
X E [Sro 11:21] Gość: chciałem też ukazać ci jedną rzecz.
X E [Sro 11:21] Gość: nie można mnie powstrzymać byle banem.
X E [Sro 11:23] Gość: Inter arma silent leges. - w czasie wojny prawo milczy.
X E [Sro 11:23] =NF=Admiral_Rikkii: ależ ja cię nie powstrzymuję
X E [Sro 11:24] =NF=Admiral_Rikkii: staram sie tylko ograniczyć Twój kontakt z nami
X E [Sro 12:02] Gość: Nie ma szans
X E [Sro 12:31] =NF=Admiral_Rikkii: tak nie ma szans na unicestwienie NF!!!!!
X E [Sro 12:32] =NF=Admiral_Rikkii: to my będziemy potęgą, a echo głosu NF będzie rozbrzmiewało długo po tym jak M.I. ucichnie
X E [Sro 12:48] Gość: Jeszcze werble i trąbki kawaleryjskie nie ucichły z naszej strony. Wiele szarż jeszcze wykonamy a wy wreszcie ulegniecie. Niech żyje M.I. jedyny polski klan w BC.
X E [Sro 12:50] Gość: A i tak zwyciężymy. To kwestia czasu. Jeszcze będziecie żałować potem maszerując w naszych szeregach przeciw innym.
X E [Sro 12:50] =NF=Admiral_Rikkii: jasne niech żyje i cieszy się życiem bo nie będzie ono długie
X E [Sro 13:06] =NF=Admiral_Rikkii: ...skoro nie potraficie z nami współistnieć
X E [Sro 13:12] Gość: Wy nas nie zniszczycie. Po prostu to nie możliwe. Ale za to my was możemy. 4 lata doświadczeń.
X E [Sro 13:15] Gość: I nie stosujemy Nepotyzmu. Kumasz o co biega chyba.
X E [Sro 13:35] =NF=Admiral_Rikkii: ale my stosujemy
X E [Sro 13:36] Gość: No cóż. Dla was tylko ejdno wyjście z tego jest. Bezwarunkowa kapitulacja.
X E [Sro 13:36] Gość: jedno*
X E [Sro 13:37] =NF=Admiral_Rikkii: i nie widzę w tym nic złego (odnośnie nepotyzmu)
X E [Sro 17:24] =NF=V.Admiral Browarek: Sluchal panie marszalku bo domyslam sie ze to zapewne ty. twoje zachowanie swiadczy o potedze twojego klanu. twoje grozby hackingiem, hackowanie serverow, forum, to efekt slabosci M.I. prawda jest taka ze macie zbyt malo ludzi w klanie a wasze umiejetnosc
X E [Sro 17:24] =NF=V.Admiral Browarek: wasza polityka wewnetrzna i zewnetrzna doprowadzila do tego ze wasz klan wyginal niemal doszczetnie. wszyscy uciekli bo mieli dosyc zje**ego marszalka ktory nie umie ani rzadzic ani walczyc. mimo ze wasz klan jest od 4 lat to jest on nieliczny. prowadzic
X E [Sro 17:25] =NF=V.Admiral Browarek: wasze umiejetnosci sa co najwyzej marne jak to pokazales ty i predator przegrywajac ze mna po kilka razy. wracajac do hackowania. nie potraficie sobie poradzic z naszym klanem militarnie wiec utrudniacie nam zycie w kazdy mozliwy sposob. to hanba dla cale
X E [Sro 17:25] =NF=V.Admiral Browarek: niestety wasze nedzne zamiary hackowania to nie fair play. mowisz o potedze swojego klanu a uciekasz sie do takich metod.
X E [Sro 17:26] =NF=V.Admiral Browarek: Podsumowujac: Wasz klan to jedno wielkie goW**o w ktorym siedzicie juz od 4 lat i z kazdym dniem to gowno coraz bardziej smierdzi. Przywodca waszego klanu to czlowiek zakrecony kompletnie niestety nie w ta strone co trzeba. reszcie klanu radzilbym rozejzec
X E [Sro 17:27] =NF=V.Admiral Browarek: ten tekst jest obrazliwy ale taki ma byc bo wy nie szczedziliscie obraz dla naszego sojuszu. Od teraz nasze sojusze sa w stanie wojny militarnej
X E [Sro 20:54] Gość: Nie grozimy hackingiem. nie próbujcie udawać kogokolwiek
X E [Sro 21:00] Gość: Gdybyśmy wam hackerstwem zagrozili wtedy powinniścię się bać na serio, ale my nie grozimy i grozić nie będziemy, nie jesteśmy takim nędznym nisko upadłym pseudoklanem jak wy co jest 10 lat za murzynami.
X E [Sro 21:02] Gość: I to z najbiedniejszych zakątków afryki! tacy jesteście
X E [Sro 21:02] Gość: wasze pseudo obrazy nie robią na nas żadnego wrażenia.
X E [Sro 21:47] Gość: http://mobileinfantry1.proboards3.com/index.cgi?bo ard=tumo380eciesobieul380y263
X E [Sro 22:09] Gość: Słuchajcie szumowiny z M.I. odwalcie sie od NF. wasze nic nie znaczace wypowiedzi tylko zaśmiecają shouta. Zajmijcie sie swoim forum bo was też moze cos spotkać... groźba ta jest z mojej strony, nie NF, żebyś niemiał pretekstów... Marszałku, zachowujesz s
X E [Sro 22:09] Gość: sie jak rozkapryszony dzieciak.
X E [Sro 22:10] Gość: wypowiedź powyżej nadesłana przez Ferox'a
X E [Sro 22:39] Gość
=NF=Adm.Rikkii
Anonimowy
#26 - Wysłana: 11 Sty 2007 18:33:42
Witam wszystkich na forum,także przedstawiciela konkurencyjnego polskiego klanu. Widzę Marszałku Małecki że wreszcie wziął się Pan za coś bardziej pożytecznego niż nękanie klanu No Fear. Słuszna decyzja. Życzę wielu sukcesów w procesie rekrutacji nowych członków do M.I.

Admirał Rikkkii
Dowódca Klanu No Fear
Pah Wraith
Użytkownik
#27 - Wysłana: 11 Sty 2007 18:34:26
Widzę że obie strony zachowują poziom Oby tak dalej. To powinno urozmaicić wasze rozgrywki. Nie ma nic tak pobudzającego do wojny jak nienawiść (no, może poza kobietami, ale w tym wypadku... )
Dj peyo
Użytkownik
#28 - Wysłana: 11 Sty 2007 18:41:50
PRZEPRASZAM ZA OSTRY TEKST ALE PAN MARSZALEK SAM SIE PROSIL

O to battle report z forum NOFEAR:

W tym miejscu bede zamieszczal swoje raporty z bitew i zachecam innych do tworzenia wlasnych tematow w ktorych bedziecie zamieszczac swoje battle reports

[ Dodano: Sro Sty 10, 2007 1:18 am ]
data: 7-sty-07
czlonkowie konfliktu: Viceadmiral Browarek[NF] vs Marszalek Malecki[M.I.]
Bitwy i wyniki:

1 Browarek(galaxy) vs Malecki(prometheus)................ 1:0
2 Browarek(galaxy) vs Malecki(prometheus).................0:1
3 Browarek(prometheus) vs Malecki(prometheus)...........1:0

Status: 2:1
Oponent zniszczony

[ Dodano: Sro Sty 10, 2007 1:27 am ]

[ Dodano: Sro Sty 10, 2007 1:28 am ]
data 09.01.07

czlonkowie konfliktu:
M.I.Malecki, M.I.Predator, M.I.Sovereign vs =NF=Rikki, =NF=Browarek
M.I. Predator vs =NF=Browarek
interpid vs galaxy
0-1
M.I.Malecki vs =NF=Browarek
prometheus vs sovereign
0-1
=NF=Browarek vs All from M.I.
galaxy vs 2xsovereign, prometheus
0-1
bitwa zakonczona wynikiem 2:1 dla mnie.
zakonczona z powodu lamania zasad przez M.I.(atak 3vs1 w pojedynkach 1vs1)- kiedy tylko ich statek obrywal nagle wszyscy sie rzucali sie na atakujacego (na mnie) podkreslam!!! w pojedynku 1vs1

I kto jest slaby panie marszalku malecki jak to pan o nas mowil.
OSZUSTWO Z PANA STRONY!!!!!!!!!!!!
CZY TAK POSTEPUJE HONOROWY MARSZALEK KLANU???
PROSZE POWIEDZIEC CZY TE INFORMACJE ZAMIESZCZONE WYZEJ SA PRAWDZIWE. JESLI PAN SKLAMIE SPLAMI PAN HONOR KLANU M.I. NO SMIALO!!!!
Q__
Moderator
#29 - Wysłana: 11 Sty 2007 19:21:49
Panowie, toż to się wojna robi (ale i nie dziwota skoro sami oficerowie w tym topicu).
MI_Malecki
Użytkownik
#30 - Wysłana: 11 Sty 2007 20:21:39
Proponuję aby NF zabrali swoje sfabrykowane dowody i oszustwa ztąd. To nie jest ich temat. Przegrywają to piszą kłamstwa. A my będziemy robić przciw nim jak chcemy.
 Strona:  1  2  »» 
USS Phoenix forum / Gry / Klan Mobile Infantry - stary ale jary - przyłączcie się!

Temat został zamknięty. Nie możesz tutaj odpowiadać.

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!