Autor |
Wiadomość |
Dj peyo
Użytkownik
|
#1 - Wysłana: 7 Sty 2007 23:21:36
Witanko. wlasnie do spolki z kumplem stworzylismy 2 w poslce klan Bridge commandera i nie tylko. klan dziala juz 2 dni, ma swoje forum, strone internetowa( w budowie) oraz swoj teamspeech obslugiwany przez ventrilo. doszlo juz do pierwszej konfrontacji z rywalizujacym drugim polskim klanem z ktorej wyszlismy zwyciesko(wynik 7:4)
jesli ktos chcialby pograc w BC w polskim towarzystwie i dokopac brazylijczykom(jak narazie to oni wszystkich klada) zapraszam.
http://www.polishstarfleet.xt.pl/
ps to nie spam
|
Q__
Moderator
|
#2 - Wysłana: 8 Sty 2007 00:14:46
Dj peyo
lasnie do spolki z kumplem stworzylismy 2 w poslce klan Bridge commandera
Gratulacje.
doszlo juz do pierwszej konfrontacji z rywalizujacym drugim polskim klanem z ktorej wyszlismy zwyciesko(wynik 7:4)
Gratulacje raz jeszcze.
|
Seybr
Użytkownik
|
#3 - Wysłana: 8 Sty 2007 11:56:00
Kiedyś tłukłem się po klanach. Mam nawet mistrza Europy w Star Crafta ;].
E-sport kiedyś mnie pociągał, teraz jest tylko rozrywką. Ktoś chce się zmierzyć ze mną Dawn of War Dark Crusade. Chętnie bym pograł. Nudzi mnie już singiel.
|
Q__
Moderator
|
#4 - Wysłana: 8 Sty 2007 13:53:25
Seybr
Mam nawet mistrza Europy w Star Crafta
No to i dla Ciebie gratulacje.
|
Dj peyo
Użytkownik
|
#5 - Wysłana: 8 Sty 2007 15:26:06
a co ty taki hojny ostatnio w gratulacjach??
ale zamieszania na forum narobiles swoim"zniknieciem"
|
Q__
Moderator
|
#6 - Wysłana: 8 Sty 2007 15:40:43
Dj peyo
a co ty taki hojny ostatnio w gratulacjach??
Jak mam powody, gratuluję.
ale zamieszania na forum narobiles swoim"zniknieciem"
Już się za nie tłumaczyłem. 
|
Seybr
Użytkownik
|
#7 - Wysłana: 8 Sty 2007 15:51:38
Już się za nie tłumaczyłem.
Były pogłoski, że w politykę się bawisz ;].
|
Q__
Moderator
|
#8 - Wysłana: 8 Sty 2007 15:56:40
Seybr
Były pogłoski, że w politykę się bawisz
Kiedyś się bawiłem, na poziomie lokalnego samorządu. Po zmianie ordynacji nie ma sensu.
|
Picard
Użytkownik
|
#9 - Wysłana: 9 Sty 2007 13:50:59
Dj peyo
wlasnie do spolki z kumplem stworzylismy 2 w poslce klan Bridge commandera
Nie chce wyjść na skończonego ciemniaka ale chcial bym sie upewnić na czym polega uczestwnictwo w tym waszym klanie? Spotykacie sie w grze, w pewnym okreslonym czacie i jak Gwiezdna Flota  albo Imperium Klingon Forces toczycie bitwy z jakimis skonfederowanymi przeciwnikami? Brzmi ciekawie... Zdarzalo Wam sie odtwarzac jakies ,,historyczne" bitwy z Treka, np. starcie pod Worf 359, albo batalie o odzyskanie DS9? Macie jakiegos admirala, ktory koordynuje dzialanie calej floty czy tez kazdy lata jak chce? A jaki Ty okret preferujesz Dj peyo?
|
Pah Wraith
Użytkownik
|
#10 - Wysłana: 9 Sty 2007 14:32:34
np. starcie pod Worf 359, albo batalie o odzyskanie DS9?
byłoby ciężko w obu przypadkach,nie wiem, czy ktoś ma w domu kompa który pociągnąłby bitwę 40/kilkuset okrętów 
|
Dj peyo
Użytkownik
|
#11 - Wysłana: 11 Sty 2007 17:47:25
Info o NoFear
warunki uczestnictwa sa proste:
1kazdy czlonek powinien "czasami" skrobnac cos na forum NoFear
2(nie az tak serio)kazdy czlonek ma obowiazek uczestnictwa w bitwach z wrogiem w trakcie wojny:bitwy sa duzo wczesniej zapowiadane na forum. jesli ktos nie moze nie musi
warunki dodatkowe aczkolwiek niekonieczne
1kazdy czlonek moze zalogowac sie w programie Ventrilo na naszym serverze i kozystac z teamspech do woli w trakcie bitew i nie tylko
wiecej info:
klan opiera sie na wzorze Zjednoczonej Federacji Planet.
uzywa zmodyfikowanego loga federacji. kazdy czlonek ma prawo latac statkiem jakim chce nie koniecznie federacji. wszystkie rasy sa dozwolone.
Walka do ostatniej kropli krwi nie jest przymusowa. widzac ze zostanie unicestwiony moze opuscic pole walki w celu przeprowadzenia napraw. zasada zostala stworzona z mysla ze wojna pochlania setki tysiecy ofiar wiec prubujemy to maxymalnie ograniczyc. w trakcie walki dozwolone sa wszystkie metody walki. promy, statki ratunkowe, evakuacje itp
ogolnie o walkach:
kazdy kapitan okretu o tagu =NF= moze grac na kazdym serverze gdzie tylko mu sie podoba lecz gdy zaplanowana jest bitwa z wrogim klanem bezwzglednie musi udac sie na pole bitwy. co do serverow to nie ma jednego glownego servera =NF=. kazdy moze sobie zalozyc server i na nim grac
dazymy do tego aby walki byly jak najbardziej zblizone do tych z filmu.
jestesmy konkurencja dla M.I. klan istnieje od prawie tygodnia i juz musielismy wypowiedziec wojne klanowi M.I. bo nie moglismy dluzej znosic represji ze strony M.I.
M.I. i =NF= to jedyne polskie klany. wstyd panie malecki zeby polski klan tak sie zachowywal jak twoj. z racji ze jest tylko dwa polskie klany nie powinny one ze soba walczyc
status klanu nofear to 8 zarejestrowanych i czynnych sluzbowo graczy. mamy sojusz z dwoma klanami globalnymi ale niestety nie moge ujawnic ich nazw ze wzgledu na obecnosc M.I. na forum phoenixa.
nie namawiam nikogo na wstapienie do klanu no fear bo to najgorsze przystepowac do klanu pod naciskiem. jesli ktos by sie zdecydowal zapraszam na moje gg 8091672. prosze sie nie rejestrowac przes forum NoFear. ze wzgledow bezpieczenstwa(obawy przed szpiegami z M.I.) nie przyjmujemy nikogo ta droga.
Pozdrawiam. =NF= V.admiral Browarek
|
Qura
Użytkownik
|
#12 - Wysłana: 11 Sty 2007 18:22:34
Dj peyo czy wy też gracie na konfiguracji patch 1.1 i modpack Kobayashimaru 0.9.1.
wydaje mi się że właśnie taką mam ale najczęściej nie udaje mi się podłączyć pod żadną grę.
|
Dj peyo
Użytkownik
|
#13 - Wysłana: 11 Sty 2007 18:44:06
NASZA KONFIGURACJA!!
Bridge comander 1.0+patch1.1+kobayashimaru 0.9.0 + kobayashimaru update 0.9.1
|
Qura
Użytkownik
|
#14 - Wysłana: 11 Sty 2007 18:54:51
a jak sprawdzić co się ma?
|
=NF=Adm.Rikkii
Anonimowy
|
#15 - Wysłana: 11 Sty 2007 19:23:06
Witam,widzę że Vice Admirał Browarek vel djpeyo zapoznał forumowiczów z tematem dotyczącym nowego polskiego klanu No Fear. Ekstra. Świetnie się spisuje jako mój zastępca. Namawiam wszystkich graczy Bridge Commandera oraz innych gier trekowych do przyłączenia się do klanu.
Pozdrawiam
Admiral Rikkii
Dowódca No Fear
|
Q__
Moderator
|
#16 - Wysłana: 11 Sty 2007 19:26:10
=NF=Adm.Rikkii
Witamy na forum Admirale  . I prosimy nie prowadzić tu wojen.
|
Dj peyo
Użytkownik
|
#17 - Wysłana: 11 Sty 2007 20:30:59
nie bede tu prowadzil wojny ale Marszalek Malecki skierowal w nasza strone powazne zarzuty wiec musielismy sie oczyscic.
wybaczcie jesli to tak wygladalo.
a jak sprawdzić co się ma?
wersji nie mozesz sprawdzic. muszisz reinstalowac cala gre
|
Jurgen
Moderator
|
#18 - Wysłana: 11 Sty 2007 20:31:57
jestesmy konkurencja dla M.I. klan istnieje od prawie tygodnia i juz musielismy wypowiedziec wojne klanowi M.I. bo nie moglismy dluzej znosic represji ze strony M.I.
M.I. i =NF= to jedyne polskie klany. wstyd panie malecki zeby polski klan tak sie zachowywal jak twoj. z racji ze jest tylko dwa polskie klany nie powinny one ze soba walczyc
status klanu nofear to 8 zarejestrowanych i czynnych sluzbowo graczy. mamy sojusz z dwoma klanami globalnymi ale niestety nie moge ujawnic ich nazw ze wzgledu na obecnosc M.I. na forum phoenixa.
nie namawiam nikogo na wstapienie do klanu no fear bo to najgorsze przystepowac do klanu pod naciskiem. jesli ktos by sie zdecydowal zapraszam na moje gg 8091672. prosze sie nie rejestrowac przes forum NoFear. ze wzgledow bezpieczenstwa(obawy przed szpiegami z M.I.) nie przyjmujemy nikogo ta droga.
Pozdrawiam. =NF= V.admiral Browarek
I prosimy nie prowadzić tu wojen.
Mi to brzmi jak jakaś obsesja albo mania prześladowcza  . W każdym razie popieram apel Q.
|
MI_Malecki
Użytkownik
|
#19 - Wysłana: 11 Sty 2007 20:39:02
JA też popieram i od tej chwili na ataki NF nie odpowiadamy tutaj. Jak chcą ukazać swoją głupotę niech nas tu atakują.
|
Dj peyo
Użytkownik
|
#20 - Wysłana: 11 Sty 2007 20:52:08
Mi to brzmi jak jakaś obsesja albo mania prześladowcza. W każdym razie popieram apel Q.
to nie obsesja tylko dane klanu. nie jestesmy az tak jak ci sie wydaje trekowi. co do wojen to WYTLUMACZYLEM ze nie mam zamiaru tu prowadzic wojen. A CO DO MALECKIEGO POWIEDZ MI KTO PIERWSZY ZACZAL KOGO ATAKOWAC. TY NAS CZY MY WAS. BO Z TEGO CO WIEM TO TY PIERWSZY NAPISALES O NAS ZE TO CIENIASY ITP
http://www.startrek.pl/forum/index.php?action=vthr ead&forum=7&topic=1511
WIEC MALECKI NIE OSZUKUJ
|