USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Civilization III

Autor Wiadomość
Lukaszek
Użytkownik
#1 - Wysłana: 11 Kwi 2005 22:27:16
Czy ktoś lubi tę grę?
Dreamweb
Użytkownik
#2 - Wysłana: 11 Kwi 2005 22:49:43
Ja akurat lubię I i II - są dla mnie wręcz kultowe, na jedynce na Amidze straciłem sporą część życia w czasach podstawówki W sumie jest to dla mnie numer 1 na liście gier wszechczasów, razem z dwójką bo jest bardzo podobna. W dwójke czasem sobie robię "maratony" grania. Trójka mi się nie spodobała - nie ma klimatu poprzedniczek, jest jakaś taka smętna i to już nie to samo...
Lukaszek
Użytkownik
#3 - Wysłana: 12 Kwi 2005 23:21:35
III podoba mi się zo to, że jest mnóestwo (średnie mnóstwo) opcji dyplomacji i można nieźle kombinować.
Dreamweb
Użytkownik
#4 - Wysłana: 28 Cze 2005 16:37:52
Tak w ogóle to mi się przypomniało coś z czasów lektury kącika miłośników Civilization w czasopiśmie Gambler (było to na pewno przed ukazaniem się dwójki). To na stronach tamtego klubu poznałem bardzo popularny także wśród tutejszych forumowiczów termin "burak"
cezary
Użytkownik
#5 - Wysłana: 29 Cze 2005 19:09:05
Burak, jak w "ale z Ciebie burak" czy
Burak w sensie blad czy
Burak w sensie Sevtrekowa wersja Borga?

Swoja droga jedno slowo - FreeCiv - mialby moze ktos ochote multi pyknac sobie jednego dnia? Wakacje sa, moznaby sie zegrac kiedys. Z gory zakladam ze rozwalam kazdy komputer na poziomie EASY;->
http://www.freeciv.org/
Dreamweb
Użytkownik
#6 - Wysłana: 29 Cze 2005 20:38:03
Tam akurat bardzo powszechnie używano pojęcia burak czyli błąd, w tamtym wypadku błąd programu polegający na tym że np. nagle ni stąd ni zowąd pojawiały się czy znikały jednostki i inne takie.

USS Phoenix forum / Gry / Civilization III

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!