USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / STAR TREK LEGACY full version ZA 6 ZŁ.

Autor Wiadomość
James T Kirk
Użytkownik
#1 - Wysłana: 9 Gru 2006 14:04:35
Wpiszcie w Googlach fraze ,,torrenty.org. ,,Kiedy wyswietli wam sie lista stron, kliknijcie na pierwszą od góry. Po wejściu na nia załózcie sobie na niej konto. Rejestracja kosztuje 6 zł i opłata jest jednorazowa sms-em. Po jej uiszczeniu mozecie, kliknąc zakładke ,,Gry,, w lewym górnym oknie. Wyswietli się wam lista tytułow do ściagniecia. ST:Legacy jest 18-ta od góry. Wybieramy ja i pod obrazkiem , klikamy zakładke ,,pobierz torrent,,. Voila.
Anonim
Anonimowy
#2 - Wysłana: 9 Gru 2006 16:14:00
lol
po co ja moge miec za darmo

Tecza
Pah Wraith
Użytkownik
#3 - Wysłana: 9 Gru 2006 16:15:21
właśnie. jeszcze piratom płacić??
James T Kirk
Użytkownik
#4 - Wysłana: 9 Gru 2006 18:11:04
Panowie, to ze wy wiecie jak sciagnac te gre za darmo, nie znaczy ze wszyscy uzytkownicy tego forum tez musza to wiedziec. To własnie dla nich załozyłem ten temat, zeby mogli sobie łatwo zdobyc te gre.
Anonim
Anonimowy
#5 - Wysłana: 9 Gru 2006 18:30:57
No jasne. Bo skoro uzytkownicy forum nie wiedza to niech placa...? Powstrzymam sie od komentarza.

To ja bede milszy: wlezta na pierwsza lepsza torrentownie (mininova/isohunt) i macie to samo za darmo. Po co placic piratom.

T'R
fang
Anonimowy
#6 - Wysłana: 9 Gru 2006 19:17:38
Piractwo jest chyba nie bardzo ale:
- nie będzie dema więc innaczej nie sprawdzę jak gra wygląda i czy chodzi na moim konfigu
- w Polsce na razie nikt nie chce jej wydać więc kupowanie z zagranicy to już zbyt duży koszt
Pah Wraith
Użytkownik
#7 - Wysłana: 9 Gru 2006 19:19:29
proponuję nie zaczynać tematu piractwa po raz kolejny...

USS Phoenix forum / Gry / STAR TREK LEGACY full version ZA 6 ZŁ.

Temat został zamknięty. Nie możesz tutaj odpowiadać.

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!