USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Sub command

Autor Wiadomość
Dj peyo
Użytkownik
#1 - Wysłana: 26 Paź 2006 21:27:38
Mam pytanko, nie wiecie z kad mozna pobrac Sub Command.??? dla niewtajemniczonych to cos w stylu silent huntera przeniesionego w czasy zimnej wojny
hal
Użytkownik
#2 - Wysłana: 19 Gru 2006 20:27:48
szukaji na stronach z torentami ja znalazłem i ściągnołem gra jest piekielnie trudna w porównaniem z silent hunter.
Mikel79
Użytkownik
#3 - Wysłana: 14 Sty 2007 17:07:24
Polecam Allegro ,widziałem za ok. 20 zł
Q__
Moderator
#4 - Wysłana: 17 Sty 2007 01:28:20 - Edytowany przez: Q__
Dj peyo

nie wiecie z kad mozna pobrac Sub Command.??? dla niewtajemniczonych to cos w stylu silent huntera przeniesionego w czasy zimnej wojny

Kolejna gra, której nie znałem... Ale skoro już przeczytałem nazwę...

http://subcommand.ea.com/main.html - strona oficjalna
http://de.wikipedia.org/wiki/Sub_Command - Wiki (po niemiecku)
Dj peyo
Użytkownik
#5 - Wysłana: 25 Lut 2007 04:20:57
heh. uwaga!!! nie chcialo mi sie gry sciagac(2x 700mb) to kupilem sobie za 10zl na allegro. I uprzedzam potencjalnych kupowaczy. NIE MA DO TEGO SPOLSZCZENIA a wiezcie mi bez spolszczenia nie ruszycie tej gry. piekielie trudna jak to podkreslil hal

Jesli ktos zna zaje****** angielski, ze wie jakie sa angielskie nazwy poszczegolnych przyzadow, przeliczy sobie z jednostek imperialnych na uniwersalne itp to moze sobie poradzi z ta gra.
Slovaak
Użytkownik
#6 - Wysłana: 25 Lut 2007 11:40:51
Ja sciagnąłem przez torrenta
hal
Użytkownik
#7 - Wysłana: 25 Lut 2007 13:02:19
Jak ktoś wyszczeli w Sub Command torpede i wtrafi w cel jest dla mnie misztrzem!!
Slovaak
Użytkownik
#8 - Wysłana: 25 Lut 2007 15:03:23
hehe, ciezko jest

Ja płynąłem po powieszchni wprost na jakis frachtowiec, odpaliłem ze dwie i lipa. Kiedy sie z nim zrównałem usłyszałem tylko "torpeda w wodzie, kierunek 305" i mnie rozwalili
Dj peyo
Użytkownik
#9 - Wysłana: 25 Lut 2007 16:22:06
Jak ktoś wyszczeli w Sub Command torpede i wtrafi w cel jest dla mnie misztrzem!!

Torpeda to blachostka. Probowales odpalac glowice atomowe??

Ja płynąłem po powieszchni wprost na jakis frachtowiec, odpaliłem ze dwie i lipa.

w silen hunter II zdarzalo mi sie ze torpeda ominela cel po jakis 100 metrach nagle robila cudowny zwrot(mowimy o torpedach z II wojny swiatowej a wiec torpedach niekierowanych!!) i trafila w cel.

no tutaj na takie cuda liczyc nie mozna a przydalyby sie.
To sa okrety z czasow zimnej wojny a wiec Nowinki tech w porownaniu z silen hunter. nie mozesz trafic torpeda?? to pomysl jak ktos odpali torpede w ciebie i musisz zrobic uniki, wystrzelic wabie i oddalic sie na bezpieczna odleglosc zeby cie nic nie drasnelo. Podejrzewam ze ta gra jest trudniejsza niz realne sterowanie okretem

USS Phoenix forum / Gry / Sub command

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!