USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Mam problem POMOCY!!!

Autor Wiadomość
Dj peyo
Użytkownik
#1 - Wysłana: 21 Paź 2006 03:25:25
Czy ktos wie skad mozna pobrac jakies sterowniki do Gfprca4 mx??? od razu prostuje. MX uchodzi za trefna edycje. FX to jego poprawiona edycja. problem tkwi w tym ze MX tnie sie jak juh w porownaniu z innymi kartami. slyszalem ze gdzies mozna pobrac latke naprawiajaca ta wade ale szukam od tygodnia ii bezskutecznie. BC nie moge sobie dobrze pograc bo przy minimum 4 statkach gra skacze. jesli ktos ma pomysl co z tym zrobic please help me!!!
Dj peyo
Użytkownik
#2 - Wysłana: 21 Paź 2006 04:03:04
jak by sie komus cos o uszy obilo muj gg 8091672
Pah Wraith
Użytkownik
#3 - Wysłana: 21 Paź 2006 09:08:54
Jeśli nie ma jej na stronie Nvidii to ja bym czegoś takiego nawet nie szukał. Poszukaj raczej patchy do konkretnych gier...
Dj peyo
Użytkownik
#4 - Wysłana: 21 Paź 2006 10:58:00
Jeśli nie ma jej na stronie Nvidii to ja bym czegoś takiego nawet nie szukał. Poszukaj raczej patchy do konkretnych gier...

tak apropo. to jest nieoficjalna latka/sterownik wiec na nvidia.com go nie ma
Anonim
Anonimowy
#5 - Wysłana: 21 Paź 2006 11:06:27
Kiedys mialem taka karte ale prawdemowiac nie slyszalem o takiej latce, ta karto ogolnie jest slaba. A probowales sterownikow omegi ?? Jak nie to sprobuj powinny byc lepsze od invidi.
Dj peyo
Użytkownik
#6 - Wysłana: 21 Paź 2006 11:54:18
gdzie je znalezc??? bo pierwszy slysze
szwagier
Użytkownik
#7 - Wysłana: 21 Paź 2006 12:02:31
Ge Force 4 MX nie ma nic wspólnego z reszta kart GeForce 4. To jest podkręcona GF 2 MX a cyferka jest myląca.
Zależy jaką tą karte masz. Jeśli masz niefirmowy tajwański produkt to nie zrobisz nic, ale przykładowo karty marki Gainward (czy jak to się tam pisze) na tym chipsecie mają do wersji pudełkowej dołączoną płytę z programem poprawiającym bezpiecznie osiągi karty. Ja też mam taką, właśnie Gainward GF 4 MX460 Pro, to akurat najlepsza z tych najgorszych, ale w gry nie gram i nie mam windowsa
Seybr
Użytkownik
#8 - Wysłana: 21 Paź 2006 16:02:01
Ludzie jakie sterowniki omegi (one sa do ATI). Geforce 2 mx jest zuboznona wersja Geforca 2. Natomiast Geforce 4mx bazuje na na samym Geforce 2, tyle jest wydajniejszy, zawiera tez pare bajerow ;].

Jezeli chcesz podkrecic karte, mozesz pogrzebac w rejestrach, orginalne stery maja to ukryte. Jest taki pach, ktory ta funkcje uruchomi ;].

Geforce 4 mx to najwieksze klamstwo nvidi ;].
Dj peyo
Użytkownik
#9 - Wysłana: 21 Paź 2006 16:12:59
Ludzie jakie sterowniki omegi (one sa do ATI)

http://www.ngohq.com/home.php?page=Files

wej sobie i rozejzyj sie troche a napewno znajdziesz napis"nvidia omega drivers"

polecam. troche poprawiaja gf4

USS Phoenix forum / Gry / Mam problem POMOCY!!!

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!