USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Skad mozna pobrac Star Trek: Starfleet Command II: Empires at War

Autor Wiadomość
Admiral Goku
Użytkownik
#1 - Wysłana: 30 Wrz 2006 13:17:45
mam wszystkie zcęsci Starfleet Commanda oprócz tej podajcie jakieś linki lub cokolwiek aby móc zdobyc ta wspaniałą gre z góry dziękuje
Anonim
Anonimowy
#2 - Wysłana: 30 Wrz 2006 15:36:08
mam wszystkie zcęsci Starfleet Commanda oprócz tej podajcie jakieś linki lub cokolwiek aby móc zdobyc ta wspaniałą gre z góry dziękuje

moglybs ne zakladac nowgo topicu z takim prymitywnym pytaniem, www.mininova.org, www.meganova.org, www.torrentspy.com, www.torrentreactor.com
Admiral Goku
Użytkownik
#3 - Wysłana: 30 Wrz 2006 16:34:54
prymitywnym???
człowieku ogarnij się i niekozacz ja np. nieznam mininowej ani meganowej osobiście ściagam z http://tnp.net.pl/ lub przez emule wiec jak nieposiadasz kultury to lepiej nic niemów narq.
Anonim
Anonimowy
#4 - Wysłana: 30 Wrz 2006 17:46:26
prymitywnym???

chodzilo oto ze to pytanie nie jest takie wazne na nowy topic, jest np. "kawiarenka" i tam mogles spytac bo wielu forumowiczów tam bywa, a do tego topicu to malo kto normalny by wszedl, setne pytanie typu " do czego sluzy enter?"
Anonim
Anonimowy
#5 - Wysłana: 3 Paź 2006 15:31:13
wiec jak nieposiadasz kultury to lepiej nic niemów

Ja nie posiadam kultury, lecz ja zachowuje, rownie dobrze mglbym ci nie podawac tych adresos i olac prosbe, to ty zasmiecajac forum byles niekulturalny, w dodatku nie podziekowales za linki. "kulturo"
Admiral Goku
Użytkownik
#6 - Wysłana: 4 Paź 2006 14:43:54
te linki niedziałają kolego a dziekowac nie ma za co a forum jest chyba po to aby na nim coś pisac narq
Anonim
Anonimowy
#7 - Wysłana: 4 Paź 2006 15:34:48
te linki niedziałają kolego a dziekowac nie ma za co a forum jest chyba po to aby na nim coś pisac narq

te adresy są dobre, ale wpisz je w przeglądarce bo jak bezposrednio z forum nie wchodzą

p.s pisać ,ale nie byle co(netykieta)

USS Phoenix forum / Gry / Skad mozna pobrac Star Trek: Starfleet Command II: Empires at War

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!