USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / ST SFC 3 pomózcie mi wystartować

Autor Wiadomość
Anonim
Anonimowy
#1 - Wysłana: 30 Wrz 2006 00:24:35
witam wszystkich mam problem 1 raz gram w SFC 3 i nie wiem jak zacząc kampanie wybrałem oczywiście Federacje ,poziom trudności itp właczyłem beginCampain i jakies pierodły sie pokazuja jak statek ,oficerowi itp co trza kliknąc aby gra juz wystartowała i mozna by było szlaec statkiem prosze o normalna odpowiedź.
Archangel
Anonimowy
#2 - Wysłana: 30 Wrz 2006 01:20:20
Daruj sobie Federacje na jakiś czas, wszytkie kampanie tworzą całość i zaczynając od ostatniej pozbawiasz sie sporego kawałka fabuły. Najlepiej zacznij od Klingonów, później Romulanie i wreszcie Federacja. Chyba że nie chcesz fabuły to wtedy wybierz z listy kampani "Federation => Conquest" czy jakoś tak i masz pełną swobode, tyle że kiedy dojdzie sie już do sovka to nie ma co dalej robić oprócz porywania się na sześciany i sejmitary, które produkują tam na skale masową. Gra ktoś może w SFC2: Orion Pirates i powie mi czy jak włącze ECM to będzie to miało jakiś wpływ na celność wrogich dezruptorów?
Anonim
Anonimowy
#3 - Wysłana: 30 Wrz 2006 09:45:40
no fajnie ale nadal nie wiem jak rozpocząć gre zaczne tak jak proponujesz od klingon campany ale jak odpalic juz włąściwą giere aby był już statek i można by było działac napisz prosze jak m,ożesz krok po kroku.

Aha szukam cracka do ST SFC I
Archangel
Anonimowy
#4 - Wysłana: 30 Wrz 2006 11:13:44
No więc jak już będziesz w sektorze do którego kazali Ci lecieć to z lewej strony wybierasz "missions" i klikasz na "accept" przy nazwie misji. Przeczytaj odprawe i kliknij na "ready". W ten właśnie sposób wystartujesz.
Anonim
Anonimowy
#5 - Wysłana: 30 Wrz 2006 11:35:30
w jakim sektorze wiem ze zadaje głupie pytania ale naprawde głubie się w sfc3 niema to jak 1 cześć prosta i przejrzysta.
Anonim
Anonimowy
#6 - Wysłana: 30 Wrz 2006 11:38:57
aha mam orginała ST DS9ominion Wars z gazety Play PC instaluje sobie gierke wszystko cacy ale graniedziała mam wypas kompa ale chyba ta gra nietrybi pod XP mimo że biore otwórz w zgodności z win 98 gra nietrybi jakieś wskazówki???
Anonim
Anonimowy
#7 - Wysłana: 30 Wrz 2006 12:25:31
no wkońcu się udało wystartować dzieki za info a czy wiesz co mam zrobić z DS9 aby zadziałało pod XP??
Anonim
Anonimowy
#8 - Wysłana: 30 Wrz 2006 12:58:58
mam wypas kompa

moze byc tak ze twoj komp jest za dobry na tą gre

USS Phoenix forum / Gry / ST SFC 3 pomózcie mi wystartować

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!