USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / Prince of Qin - poczuj się jak Hero;)
 Strona:  ««  1  2 
Autor Wiadomość
Darklighter
Użytkownik
#31 - Wysłana: 11 Sty 2007 22:26:38
He he nie powiedziałem, że ja nim zagram, lecz, że ktoś mógłby chcieć . Ważne jest, że nie system nie oferuje 1 czy 2 rodzajów profesji.

Mi przypadła do gustu postać mędrca (Wise man) - Taoisty ze specjalizacją "Tao of the Serene Presence". Tych młodych i porywczych wojowników trzeba w końcu pilnować, bo gotowi wiele głupstw popełnić i sprowadzić na siebie wiele kłopotów
Q__
Moderator
#32 - Wysłana: 11 Sty 2007 22:47:46
Darklighter

Mi przypadła do gustu postać mędrca (Wise man) - Taoisty

Uwielbiam filozofię taoistyczną. Gdybym grał w "Prince of Quin" pewnie wybrał bym postać biegłą w sztukach walki, lecz używającą swych umiejętności wyłącznie gdy nie ma innego wyjścia. Podobną do Kwai Chang Caine'a z klasycznego serialu "Kung fu". Właśnie dzięki tej postaci i temu serialowi ("Wejście smoka" i całą plejadę filmów wuxia obejrzałem potem) tak zafascynowałem się filozofią Taoizmu. (Choć Caine jak na ironie był mnichem... buddyjskim.)
Doctor_Who
Użytkownik
#33 - Wysłana: 27 Lip 2011 18:14:08
Gra która stała się przyczyną całego tematu leży sobie na półce i grzecznie czeka - w wersji oczywiście elektronicznej, nie papierowej - na swoją kolej podczas gdy nadrabiam zaległości, tymczasem wziąłem się ostro za inną produkcję utrzymaną w klimatach dalekowschodnich (z silnymi elementami magii i fantasy), czyli Jade Empire.

Wrażenia jak dotąd świetne, widać że gra wyszła spod ręki twórców KotORa, choć system walki jest zupełnie inny i wymaga refleksu, szybkiego wciskania klawiszy i poganiania gryzonia po stole. Intryga też prezentuje się jak na razie ciekawie.

Q__:
Gdybym grał w "Prince of Quin" pewnie wybrał bym postać biegłą w sztukach walki, lecz używającą swych umiejętności wyłącznie gdy nie ma innego wyjścia.

Jak na razie dobrze mi to wychodzi w JE moim mnichem .

A dziś o 23.10 na TV4 ''Rzeźnik Wing''.
Eviva
Użytkownik
#34 - Wysłana: 27 Lip 2011 18:16:33
"Kung-fu" to byłby pierwszorzędny serial gdyby nie mały drobiazg - w powiciu został obciążony wielkim świństwem i David Carradine nie bardzo pasuje do roli pozytywnej.
 Strona:  ««  1  2 
USS Phoenix forum / Gry / Prince of Qin - poczuj się jak Hero;)

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!