Autor |
Wiadomość |
Raptor 16
Użytkownik
|
#121 - Wysłana: 12 Sier 2006 19:38:34
Ten obrazek z sovkiem to tryb free view tzn widzi na jakim statku się znajduje.
ale jest caly panel do kontroli, mi to wygląda ewidentnie na widok statku ktorym sterujesz
I będzie mieć chyba niezłe wymagania kupuje więc GEFORCE 7800 GS lepszej na AGP nie znajde
o tak  ja tez planuje zakup jakiejs Geforce 7xxx i procek i plyta glowna
Będzie piękna gra
nio  okręt wygląda jak w serialu (tak ślicznie  )
|
Darnok
Użytkownik
|
#122 - Wysłana: 12 Sier 2006 19:48:42
nio okręt wygląda jak w serialu (tak ślicznie )
na 90% to zdjęcie było obrabiane.
|
Picard
Użytkownik
|
#123 - Wysłana: 12 Sier 2006 21:04:45
Swoja droga ciekaw jestem czy sluzyc mozna bedzie jedynie na statkach Federacji? Czy tez dostepne beda inne okrety, innych ras? A okret powinien byc rdzennie polski- przyznam sie bowiem szczeze, ze pozazdrosciel Szkota, sami zobaczcie:
http://www.youtube.com/watch?v=Khrpy4V0-U4
|
Q__
Moderator
|
#124 - Wysłana: 12 Sier 2006 22:45:57
Picard
Swoja droga ciekaw jestem czy sluzyc mozna bedzie jedynie na statkach Federacji?
Wyłącznie. (Ty, Picard chcesz z Federacji odejść?)
|
Hazrall
Użytkownik
|
#125 - Wysłana: 12 Sier 2006 22:49:50
Wyłącznie. (Ty, Picard chcesz z Federacji odejść?)
 Ja sie na Romulusa wybieram 
|
Raptor 16
Użytkownik
|
#126 - Wysłana: 12 Sier 2006 23:01:28
http://www.youtube.com/watch?v=Khrpy4V0-U4
oni mówią w szkockiej gwarze? 
|
James T Kirk
Użytkownik
|
#127 - Wysłana: 12 Sier 2006 23:55:13
OK-wchodzę w to.  Pasowałoby mi stanowiska oficera naukowego-najlepiej astrofizyka albo astronoma.
|
Hazrall
Użytkownik
|
#128 - Wysłana: 12 Sier 2006 23:57:36
To ja moge być red shirtem  czytaj: szefem ochrony  Pożyjemy zobaczymy 
|
Darnok
Użytkownik
|
#129 - Wysłana: 13 Sier 2006 08:21:18
chyba tylko na statkach federacji, ale specjalnie dla gry mają być nowe rodzaje statków.
|
Hazrall
Użytkownik
|
#130 - Wysłana: 13 Sier 2006 09:44:25
statków
Pytanie tylko czy zostaną uznane za kanoniczne, ktoś tam pobąkiwał że ta gierka ma być włączona do kanonu.
|
Darnok
Użytkownik
|
#131 - Wysłana: 13 Sier 2006 10:02:59
Pytanie tylko czy zostaną uznane za kanoniczne, ktoś tam pobąkiwał że ta gierka ma być włączona do kanonu
Statki robi facet który robił je dla seriali. Gra ma być kanoniczna.
|
Q__
Moderator
|
#132 - Wysłana: 13 Sier 2006 12:27:35 - Edytowany przez: Q__
Hazrall
To ja moge być red shirtem czytaj: szefem ochrony Pożyjemy zobaczymy
Kamikadze?
Darnok
Gra ma być kanoniczna.
Świat gry, bo jeśli cała gra, to faktem kanonicznym było by np. że USS Phoenix jest najlepszym okrętem GF
|
Picard
Użytkownik
|
#133 - Wysłana: 13 Sier 2006 12:42:05
James T Kirk
Pasowałoby mi stanowiska oficera naukowego-najlepiej astrofizyka albo astronoma
Ja zaklepalem juz sobie stanowisko oficera naukowego! Z drugiej jednak strony najmocniej interesuje mnie egzoarcheologia, wiec mozemy sie podzielic specjalnosciami. Ciekaw jestem czy w grze bedzie mozna przeszukiwac jakies ruiny?
Darnok
chyba tylko na statkach federacji
Pewnie na poczatku tak- znajac zycie to tak jak w przypadku wszystkich tego rodzaju gier- jesli odniesie ona sukces- zostana wydane liczne dodati, ktore zapewne umizliwia sluzbe w szeregach romulanskiego wywiadu czy na pokladzie klingonskiego Drapieznego Ptaka. Moze dodadza tez podroze w czasie i midzy wymiarami? Ciekaw tez jestem jakie planety bedzie mozna odwiedziec?
specjalnie dla gry mają być nowe rodzaje statków
Wystaczylo by gdyby wiernie odwzorowali te statki jakie znamy z seriali i filmow...
Hazrall
Pożyjemy zobaczymy
Dokladnie! Ale milo sobie pomazyc,ze w koncu bedzie mozna chodź odrobine zanurzyc sie w wszechswiat St i przezyc takie przygody jakie byly udzialem naszych ulubionych zalog...Nie koniecznie te, ktore staly sie udzialem red shirtow! 
|
Darnok
Użytkownik
|
#134 - Wysłana: 13 Sier 2006 12:53:23
Ja licze na dobrze zrobione planety, wkońcu często będe zmuszony opuszczać statek (dola inżyniera).
oze dodadza tez podroze w czasie i midzy wymiarami?
To technicznie niemożliwe
umizliwia sluzbe w szeregach romulanskiego wywiadu czy na pokladzie klingonskiego Drapieznego Ptaka.
na 100% dodatek będzie obejmował nowe statki dla GF i nowe obszary (może nowi wrogowie), ale wątpie czy udostępnią statki innej rasy.
|
Pah Wraith
Użytkownik
|
#135 - Wysłana: 13 Sier 2006 12:59:01
Wystaczylo by gdyby wiernie odwzorowali te statki jakie znamy z seriali i filmow...
Wtedy GF XXII i XXIII wieku wydawałaby się nam przeraźliwie monotonna.
|
Picard
Użytkownik
|
#136 - Wysłana: 13 Sier 2006 13:02:25
Pah Wraith
Wtedy GF XXII i XXIII wieku wydawałaby się nam przeraźliwie monotonna
Ale akcja gry osadzona bedzie chyba w calkiem innej epoce, a podroze w czasie- jak stwierdzil Darnok - jest technicznie niemozliwe...
Darnok
ale wątpie czy udostępnią statki innej rasy.
A ja nie byl bym tego wcale taki pewnien- to moze byc wielka atrakcja dla gracza- zasiasc po przeciwnej stronie barykady...
|
Q__
Moderator
|
#137 - Wysłana: 13 Sier 2006 13:19:36
Pah Wraith
Wtedy GF XXII i XXIII wieku wydawałaby się nam przeraźliwie monotonna.
Ale jaka "kanoniczna"
Picard
A ja nie byl bym tego wcale taki pewnien- to moze byc wielka atrakcja dla gracza- zasiasc po przeciwnej stronie barykady...
Tyle tylko, że w zapowiedziach nie ma o tym mowy, a typowy amerykański Treker nie marzy o niczym więcej niż służba w GF...
|
Raptor 16
Użytkownik
|
#138 - Wysłana: 13 Sier 2006 13:21:21
Ale akcja gry osadzona bedzie chyba w calkiem innej epoce, a podroze w czasie- jak stwierdzil Darnok - jest technicznie niemozliwe...
akcja ST On-line dzieje sie pod koniec XXIV wieku po filmie Nemesis
|
Raptor 16
Użytkownik
|
#139 - Wysłana: 13 Sier 2006 13:25:05
Tyle tylko, że w zapowiedziach nie ma o tym mowy, a typowy amerykański Treker nie marzy o niczym więcej niż służba w GF...
napewno jest tam duzo zwolenników innych ras, ja jestem pewien że w ktorymś z dodatków bedzie mozliwosc sluzenia dla innych "mocarstw" kwadrantu
|
Q__
Moderator
|
#140 - Wysłana: 13 Sier 2006 13:28:39
Raptor 16
ja jestem pewien że w ktorymś z dodatków bedzie mozliwosc sluzenia dla innych "mocarstw" kwadrantu
Tego, rzecz jasna, wykluczyć nie można, ale IMHO dyskutujemy cały czas o grze która jeszcze nie powstała, a to jest cokolwiek przedwczesne...
|
Darnok
Użytkownik
|
#141 - Wysłana: 13 Sier 2006 13:56:35
nie powstała, a to jest cokolwiek przedwczesne...
ale już cosik wiemy 
|
Hazrall
Użytkownik
|
#142 - Wysłana: 13 Sier 2006 13:56:56
Tego, rzecz jasna, wykluczyć nie można, ale IMHO dyskutujemy cały czas o grze która jeszcze nie powstała, a to jest cokolwiek przedwczesne...
A kiedy wyjdzie, popatrzymy na nasze gdybania, i uśmiechniemy się, mam nadzieje że nie ironicznie  Ale takie gdybanie fajne jest... siła wyobraźni siła treka 
|
Picard
Użytkownik
|
#143 - Wysłana: 13 Sier 2006 14:19:31 - Edytowany przez: Picard
Q__
To sie wlasnie nazywa science fiction- spekulacje na temat czegos co moze ale nie musi doisc do skutku.... 
|
Q__
Moderator
|
#144 - Wysłana: 13 Sier 2006 14:30:10 - Edytowany przez: Q__
Hazrall
Picard
Napisałem gdzieś powyżej, z pogodną ironią, że w końcu my Trekkies mamy już nawyk wybiegania myślą w przyszłość 
|
Raptor 16
Użytkownik
|
#145 - Wysłana: 13 Sier 2006 15:58:51
proponuje abysmy przeczesywali net w poszukaiwaniu obrazków ze STO(niekoniecznie 100% prawdziwych) nie zamieszczonych na tym blogu  ja juz dalem tego sovka i widok z 1 osoby 
|
Darnok
Użytkownik
|
#146 - Wysłana: 13 Sier 2006 18:12:38
|
Q__
Moderator
|
#147 - Wysłana: 13 Sier 2006 19:22:15
Darnok
No no, fotki coraz bardziej zachęcające...
|
Picard
Użytkownik
|
#148 - Wysłana: 13 Sier 2006 20:25:32
A ta jedna nie pochodzi czasami ze ,,Star Wars"? 
|
Darnok
Użytkownik
|
#149 - Wysłana: 13 Sier 2006 20:34:16
Nie wiem  na dole w oknie dialogu pisze, że ta postać to inżynier, a nazwa tego pliku to star trek.
|
Q__
Moderator
|
#150 - Wysłana: 13 Sier 2006 21:36:53
Picard
A ta jedna nie pochodzi czasami ze ,,Star Wars"?
Chodzi Ci o tę drugą? Faktycznie jakaś "podejrzana"... 
|