USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / FALLOUT - stary ale jary
 Strona:  ««  1  2  3  ...  6  7  8  9  10  11  12 
Autor Wiadomość
Q__
Moderator
#331 - Wysłana: 2 Mar 2020 08:05:38
A o takim - kultowym - papierowym RPG-u postapo słyszeliście?
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Morrow_Project
mozg_kl2
Użytkownik
#332 - Wysłana: 13 Mar 2020 18:37:24
mozg_kl2
Użytkownik
#333 - Wysłana: 2 Lip 2020 23:09:30
The popular video game 'Fallout' is officially being adapted as a TV series on Amazon. 'Westworld' creators Lisa Joy and Jonah Nolan will helm the project.
Q__
Moderator
#334 - Wysłana: 3 Lip 2020 19:25:23
mozg_kl2

Ciekawe jak im wyjdzie? (I pytając wieszam poprzeczkę naprawdę wysoko, bo z jednej strony wszyscy wiemy, że ekranizacje gier rzadko są warte zapamiętania, z drugiej jednak sądzę, że TAKA gra powinna jednak dostać coś na swoją miarę, coś lepszego niż - chwalony przecież - ostatni "Mad Max".)
USS Bij
Użytkownik
#335 - Wysłana: 4 Lip 2020 01:05:25
Q__:
z drugiej jednak sądzę, że TAKA gra powinna jednak dostać coś na swoją miarę

Która? 1 czy 2? Bo że coś na miarę 3, 4, 76 dostaniemy to rzecz oczywista ;)

Swoją drogą Fallout po 1998 to niezły materiał na dramat psychologiczny o kreatywnym niebycie. Tego się raczej nie doczekamy.

No proszę - niby mnie Fallout po latach w łapskach Bethesda nie obchodzi, ale ten news mnie wytrącił z równowagi.
Q__
Moderator
#336 - Wysłana: 4 Lip 2020 01:26:19 - Edytowany przez: Q__
USS Bij

USS Bij:
Która?

Zawsze równajmy w górę, i mierzmy miarą najlepszych odsłon/dokonań. Inaczej co nas zatrzyma przy Treku?

USS Bij:
No proszę - niby mnie Fallout po latach w łapskach Bethesda nie obchodzi, ale ten news mnie wytrącił z równowagi.

Nie tak łatwo przestać być fanem, gdy się pamięta to, co dobre (było).
 Strona:  ««  1  2  3  ...  6  7  8  9  10  11  12 
USS Phoenix forum / Gry / FALLOUT - stary ale jary

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!