USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Gry / FALLOUT - stary ale jary
 Strona:  1  2  3  4  5  ...  8  9  10  11  12  »» 
Autor Wiadomość
Q__
Moderator
#1 - Wysłana: 3 Lip 2006 14:05:36
Przed chwilą w topicu o StarCrafcie [i]Christof[/b] wymienił nazwę "Fallout". Wiadomo, stary dobry Fall to klasyka gier SF, zarówno w wersji cRPG jak i P'n'P. Czas chyba, by doczekał się własnego topicu .

Linki:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fallout_%28computer_g ame%29
http://www.nma-fallout.com/fallout1/official_site/ - strona oficjalna
http://www.falloutvault.com/index.php?title=Main_P age - Fallout Wiki
http://pl.nma-fallout.com/ - najstarsza strona fanowska i to PO POLSKU
Christof
Użytkownik
#2 - Wysłana: 3 Lip 2006 14:13:28 - Edytowany przez: Christof
Czas już najwyższy na trzecią częśc. Prace nad nią podobno już trwają. Co z tego wyniknie- zobaczymy.
http://www.nma-fallout.com/archive.php?year=2006&m onth=06 - może to niewiele, ale pozwala przynajmniej mieć nadzieję na F3 (newsy z 6 i 28 czerwca)
Q__
Moderator
#3 - Wysłana: 3 Lip 2006 15:43:49
Ha, z mojego linka, a nie zauważyłem...
Anonim
Anonimowy
#4 - Wysłana: 3 Lip 2006 16:26:17
podobono jest cien nadzieji ze f3 nie powstanie
Q__
Moderator
#5 - Wysłana: 31 Lip 2006 13:18:43 - Edytowany przez: Q__
Hazrall

Filmik dla Ciebie (z wybuchem Atomowym):
http://www.smog.pl/wideo/2760/amerykanski_test_bom by_atomowej/

(I przy okazji "odgrzewam" fallowy topic, o którym Ci wspominałem.)

Anonim

Nawet mi się komentować nie chce...
Q__
Moderator
#6 - Wysłana: 2 Sier 2006 18:17:45
Hazrall

Jeszcze nie odwiedziłeś fallowgo topicu?
Hazrall
Użytkownik
#7 - Wysłana: 3 Sier 2006 19:43:22 - Edytowany przez: Hazrall
Hehe, jestemm trudno u was cokolwiek, znaleźć nawet przycisk szukaj Rozumiem że dane odnośnie zniszczeń(ilości promieniowania) powodowanych przez tą bombę są tajne(lub jakomkolwiek inną)? 15 megaton, ładnie te palmy poszły!
Q__
Moderator
#8 - Wysłana: 3 Sier 2006 19:57:10
Hazrall

Rozumiem że dane odnośnie zniszczeń(ilości promieniowania) powodowanych przez tą bombę są tajne(lub jakomkolwiek inną)?

Nie wiem, po prostu znalazłem tyle ile Ci zamieściłem w tamtym topicu...
Hazrall
Użytkownik
#9 - Wysłana: 3 Sier 2006 20:04:35
Szkoda że Amerykanie nie są zbyt wylewni w tej kwestii byłby to świetny materiał propagandowy.... (choć w czasach dużego zagrożenia terrorystycznego lepiej takie informacje ukrywać i nie siać paniki, ale czy słusznie?)
Miałem przedstawić teorie mojego dawnego fizyka który twierdzi że do zniszczenia polski starczyła by średniej wielkości bomba atomowa zdetonowana w środku kraju, IMO troche wyolbrzymia
Q__
Moderator
#10 - Wysłana: 3 Sier 2006 20:10:25
Hazrall

choć w czasach dużego zagrożenia terrorystycznego lepiej takie informacje ukrywać i nie siać paniki, ale czy słusznie?

Chyba jednak słusznie...

do zniszczenia polski starczyła by średniej wielkości bomba atomowa zdetonowana w środku kraju, IMO troche wyolbrzymia

Do zniszczenia nie, ale do sparaliżowania normalnego życia kraju na długie lata - owszem...
Christof
Użytkownik
#11 - Wysłana: 9 Maj 2007 21:25:15
W końcu jakaś konkretna informacja na temat trzeciej części Fallouta: http://www.filmweb.pl/Liam+Neeson+w+obsadzie+dubbi ngu+gry+%22Fallout+3%22,News,id=34845

PS: Już nie mogę się doczekać kolejnej wyprawy na postnuklearne pustkowia
Q__
Moderator
#12 - Wysłana: 9 Maj 2007 21:32:29
Christof

W końcu jakaś konkretna informacja na temat trzeciej części Fallouta

A już sądziłem, że będzie jak z Duke Nukem'em...
reyden
Użytkownik
#13 - Wysłana: 9 Maj 2007 21:32:45
Ja tak samo Christof .

A co do F3 to swego czasu Black Isle pracowała nad projektem Van Buren , który miał być Fallautem 3 .

Kiedyś obiło mi się o uszy że też Interplay pracuje nad Fallaout MMRPG .
Seybr
Użytkownik
#14 - Wysłana: 9 Maj 2007 21:38:36
Ta gra miała świetny scenariusz. Nie lubię takiej rozgrywki ale miło mi się grało. Będzie F3 i to ludzi cieszy. Na pracowni elektrycznej nazwaliśmy bardzo wielki oscyloskop tą nazwą ;]. Ćwiczenie było z falloutem ;]. Nawet nauczyciel po podłapał ;].
Picard
Użytkownik
#15 - Wysłana: 9 Maj 2007 22:01:38
Podobniez szykuja kolejna odslone tego cyklu, a glosu jednej z postacii uzyczyc ma ulubieniec Pah Wraith'a Liam Neeson- czyli zdaniem naszego milego oponenta bajoranskich proprokow najbardziej bezbarwny Ras AlGul w dziejach.
Hazral
Użytkownik
#16 - Wysłana: 9 Maj 2007 22:13:10 - Edytowany przez: Hazral
Niestety, F3 robi firma na B, co to oznacza mówić nie muszę

Głosy są podzielone, od czasów Morrowinda nic dobrego, pod banerem tej firmy nie wyszło.

(Ja i tak czekam na naszego Wiedźmina Już we wrześniu premiera. Jak zaczną sie w TV pojawiać reklamy będzie święto )
Seybr
Użytkownik
#17 - Wysłana: 9 Maj 2007 22:25:48
Wiedźmin powali na kolana ;]. Choć nie lubię tego typu gier, to jednak zakupie. Dobre i nasze ;], jeszcze wyjdą 3 dobre produkcje, jedna to w 2008 ;].
Q__
Moderator
#18 - Wysłana: 9 Maj 2007 23:41:05
Seybr

Będzie F3 i to ludzi cieszy.

Excatly.

Picard

Liam Neeson- czyli zdaniem naszego milego oponenta bajoranskich proprokow najbardziej bezbarwny Ras AlGul w dziejach.

Muszę się tu zgodzić z Pah Wraith'em...

Hazral

Głosy są podzielone, od czasów Morrowinda nic dobrego, pod banerem tej firmy nie wyszło.

Pożyjemy, zobaczymy...
elbereth
Moderator
#19 - Wysłana: 10 Maj 2007 01:21:52
Będzie F3 i to ludzi cieszy.

Excatly.

dla mnie najważniejsze jest JAKI będzie a nie że będzie.
jeśli ma być gniotem to lepiej żeby w ogole nie wychodził.
Q__
Moderator
#20 - Wysłana: 10 Maj 2007 01:37:47
elbereth

dla mnie najważniejsze jest JAKI będzie a nie że będzie.
jeśli ma być gniotem to lepiej żeby w ogole nie wychodził.

Tu sie też zgodzę, po co ma powstać g**** ośmieszające cenioną markę. Choc oczywiście wszyscy mamy nadzieję, że doczekamy się następcy godnego poprzedników (jeśli nie lepszego)... (BTW: to samo można powiedzieć o ST XI...)
elbereth
Moderator
#21 - Wysłana: 10 Maj 2007 01:46:47
teaser site nie wiem czy juz był postowany?
Q__
Moderator
#22 - Wysłana: 10 Maj 2007 01:53:08
elbereth

nie wiem czy juz był postowany?

Nie był. Dziękuję.
elbereth
Moderator
#23 - Wysłana: 16 Maj 2007 18:26:21
na tizer sajcie nowy concept art
Q__
Moderator
#24 - Wysłana: 16 Maj 2007 21:20:40
elbereth

na tizer sajcie nowy concept art

No no no. Zachęcający...
Hazral
Użytkownik
#25 - Wysłana: 16 Maj 2007 23:58:43
Dlaczego mam wrażenie że zrobią z tego pseudo RPG, podobnie jak to miało miejsce z Oblivionem Zawsze pozostaje czekać na Afterfall w bardziej swojskich, europejskich klimatach
Q__
Moderator
#26 - Wysłana: 17 Maj 2007 00:27:00
Hazral

Dlaczego mam wrażenie że zrobią z tego pseudo RPG, podobnie jak to miało miejsce z Oblivionem

Poczekajmy, okaże się co im wyjdzie...
Kazeite
Użytkownik
#27 - Wysłana: 18 Maj 2007 22:12:46
Hm, dziwne, pomyślałbym, że Kapitol będzie bardziej rozwłóczony po okolicach, razem z całym Waszyngtonem zresztą, a tu proszę, prawie nietknięty - przetrzeć, załatać dziury i jak nowy
Q__
Moderator
#28 - Wysłana: 19 Maj 2007 00:23:36
Kazeite

pomyślałbym, że Kapitol będzie bardziej rozwłóczony po okolicach, razem z całym Waszyngtonem zresztą, a tu proszę, prawie nietknięty - przetrzeć, załatać dziury i jak nowy

Ciekawe ile zostało z Białego Domu?
Hazral
Użytkownik
#29 - Wysłana: 19 Maj 2007 09:59:43
Ciekawe ile zostało z Białego Domu?

Prezydent Bush
Q__
Moderator
#30 - Wysłana: 19 Maj 2007 16:03:35
Hazral

Prezydent Bush

To niewiele
 Strona:  1  2  3  4  5  ...  8  9  10  11  12  »» 
USS Phoenix forum / Gry / FALLOUT - stary ale jary

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!