Autor |
Wiadomość |
Q__
Moderator
|
#91 - Wysłana: 26 Mar 2016 14:42:21
ElaanDziękuję. A to życzenia ode mnie - dla Ciebie i Wszystkich Pozostałych  : http://www.startrek.pl/article.php?sid=1584ps. Jak widzisz pożyczyłem sobie pisankę (w efekcie czego awansowałaś na Współautorkę życzeń  ).
|
Elaan
Użytkownik
|
#92 - Wysłana: 26 Mar 2016 19:15:28
Q__Dziękuję za życzenia. A dzielenie się pisanką ma przynosić pomyślność, więc oby to był dobry omen dla Phoenixa i jego załogi na cały rok. 
|
Seybr
Użytkownik
|
#93 - Wysłana: 26 Mar 2016 20:26:52 - Edytowany przez: Seybr
Udanych i spokojnych świąt. Dużo odpoczynku.  Jak by się ktoś pytał, moja fota i dzika robota :P
|
mozg_kl2
Użytkownik
|
#94 - Wysłana: 27 Mar 2016 11:01:00
Ja ze swojej strony życze Wesołych i spokojnych świat. Dzięki za te miesiące i lata rozmów sporów i burzy mózgów. Trzymajmy się razem, bo stanowimy świetny zespół. 
|
Picard
Użytkownik
|
#95 - Wysłana: 27 Mar 2016 11:35:08
Tak, tak wesołych, szczęśliwych i trekowych świąt!  Wszystkim nam życzę byśmy wreszcie doczekali się porządnego serialu osadzonego w uniwersum ST - tak w ramach prezentu od zająca na Wielkanoc! ;) A, że wszyscy ,,pokazują swoje jaja"  a zeszłoroczna grafika na stronie głównej była bezbłędna, to zobaczmy ją jeszcze raz: 
|
Q__
Moderator
|
#96 - Wysłana: 28 Mar 2016 17:06:10 - Edytowany przez: Q__
ElaanElaan: Dziękuję za życzenia.  . mozg_kl2mozg_kl2: Trzymajmy się razem, bo stanowimy świetny zespół. Różnie nam się kontakty forumowe układały (nie tylko o nas dwóch mówię), ale co racja, to racja  . Nasza gromadka ma jednak spory potencjał i jakoś potrafi trzymać się razem mimo wszystkich - nieraz ostrych - sporów. Wesołych Świąt raz jeszcze  . I mam nadzieję na wiele nowych owocnych dyskusji  .
|
mozg_kl2
Użytkownik
|
#97 - Wysłana: 28 Mar 2016 20:24:44
Q__: kontakty forumowe układały Q__: razem mimo wszystkich - nieraz ostrych - sporów. jak to w rodzinie. Raz lepiej raz gorzej. Jak juz mamy stawać plecami do siebie to niech najlepiej bedzie to pozycja defensywna a nie foch.
|
Q__
Moderator
|
#98 - Wysłana: 30 Mar 2016 12:51:18
mozg_kl2mozg_kl2: Jak juz mamy stawać plecami do siebie to niech najlepiej bedzie to pozycja defensywna a nie foch. W rzeczy samej  : 
|
Q__
Moderator
|
#99 - Wysłana: 2 Gru 2016 12:19:19
Na Ziemi Świąt jeszcze nie ma, a Sisko z kolegami zaczęli już kolędowanie: http://www.youtube.com/watch?v=4cCTgRax94o
|
Elaan
Użytkownik
|
#100 - Wysłana: 22 Gru 2016 15:49:58 - Edytowany przez: Elaan
Choć świat wokół nas zdaje się podążać w nieznane, chciałabym - zachowując nieco trekowego optymizmu - złożyć wszystkim Userom świąteczne życzenia: pokoju i spokoju, radości dzielonej z bliskimi i przyjaciółmi i pomyślności przez cały Nowy Rok. https://www.youtube.com/watch?v=ioYwnblOopc
|
Seybr
Użytkownik
|
#101 - Wysłana: 22 Gru 2016 19:51:14
Wesołych i radosnych świąt. Powiem tak, jeżeli któryś z was dostanie tablet, to może był taki, który przeszedł przez moje dłonie. Sezon ślubny się skończył. Taki dorobek na boku. Pracowałem sobie przy wysyłce, serwisie i naprawach tabletów. Ostatnie trzy tyg. od 7 do 22. Nie wiem ile tego wysłaliśmy. Jutro sprzątanie stanowiska pracy (burdel jakich mało).
Q__
Daje to na FB.
|
Q__
Moderator
|
#102 - Wysłana: 23 Gru 2016 11:57:55
ElaanSeybrDziękuję za życzenia Wam obojgu  . WszyscyA to tradycyjnie od administracji Phoenixa dla Was, Drodzy Userzy  : http://www.startrek.pl/article.php?sid=1677(Oczywiście, wraz z życzeniami zaczyna się zwyczajowa Amnestia Świąteczna, czyli wyzerowanie "Kartoteki..." - taaak, od teraz wszyscy jesteście dla mnie czyści  - i duuża moderatorska pobłażliwość aż do Nowego Roku włącznie.) SeybrCieszę się, że się podobało. rzuć jeszcze okiem do topicu o TNG może tam znajdziesz coś w swoim guście  : http://www.startrek.pl/forum/index.php?action=vthr ead&forum=2&topic=2284&page=8#msg309481ps. I jeszcze okołoświąteczna ciekawostka - bombka-Galileo: http://www.youtube.com/watch?v=Mavk3fUZzZo
|
Maveral
Użytkownik
|
#103 - Wysłana: 24 Gru 2016 10:24:58
Wesołych Świąt panie i panowie! Niech Wam zdrowie dopisuje, a karpik smakuje ;)
|
mozg_kl2
Użytkownik
|
#104 - Wysłana: 24 Gru 2016 11:41:51
Dziś wigilia najważniejsze, a przynajmniej jedno z najważniejszych świąt dla katolików. Koleny mój rok na forum i kolejny rok tego forum mija. Przyznam, że z mojej perspektywy był to rok bardzo spokojny i pozytywny. Było poważnie, z humorem, fajnie tak jak powinno być za starych dobrych czasów. Sięgnąłem dziś do kartoteki karnej na obecny rok, i ta potwierdza moje odczucia. Myślę, że również sama moderacja z tym się zgodzi. Ostatnio usłyszałem mądrą myśl, warto mieć relacje a nie racje. Coś w tym jest. Zawsze Wszystkim Wam, życzę spokojnych świąt w gronie rodziny. Daleko od sporów, problemów. Niech łączy nas pasja, trek czy fantastyka, i aby pomimo różnić poglądów oraz ocen łączyły nas relacje a nie racje.
|
Q__
Moderator
|
#105 - Wysłana: 24 Gru 2016 12:12:43 - Edytowany przez: Q__
Maveralmozg_kl2Znowu: dziękuję  . mozg_kl2mozg_kl2: Przyznam, że z mojej perspektywy był to rok bardzo spokojny i pozytywny. Było poważnie, z humorem, fajnie tak jak powinno być za starych dobrych czasów. Sięgnąłem dziś do kartoteki karnej na obecny rok, i ta potwierdza moje odczucia. Myślę, że również sama moderacja z tym się zgodzi. Jak najbardziej  . Mogłoby nas być jeszcze trochę więcej, zaglądających częściej, ale to i tak był najlepszy rok od 2008, śmiem sądzić. Pierwszy od wtedy bez poważniejszych wojen i ze zdecydowaną przewagą merytoryki*. * Ba, może nawet tejże za dużo było, może czasem powinniśmy sobie pozwolić na więcej koleżeńskich wygłupów... Ale kartoteka? Żadnej kartoteki już nie ma, odklejona  . I obyśmy przyszłorocznej potrzebowali tylko dla rozpieranych nadmiarem energii Newbies. (Albo i to nie, bo wszystkie tegoroczne phoenixowe "Nabytki"  wzorowo aklimatyzowały się już na starcie, przyznać trzeba  .) mozg_kl2: Ostatnio usłyszałem mądrą myśl, warto mieć relacje a nie racje. Coś w tym jest. Złota myśl doprawdy  . I - dodam prywatnie - b. bliska mojemu rozumieniu sensu forumowych dyskusji.
|
Picard
Użytkownik
|
#106 - Wysłana: 24 Gru 2016 16:27:04
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt; mało zmartwień, dużo pieniędzy, jeszcze więcej radości i zdrowia. Aby spełniły się wszystkie wasze marzenia i byśmy spotkali się tu za rok w równie radosnej atmosferze! I aby nam to Discovery wyszło - byśmy doczekali się dobrego serialu ze świata ST, który utrzymany będzie w duchu Roddenberrego. Byśmy mieli o czym rozmawiać i abyśmy spierali się w atmosferze wzajemnej przyjaźni i sza szacunku. Wesołych i szczęśliwych Świąt panie i panowie! Qapla! 
|
Q__
Moderator
|
#107 - Wysłana: 25 Gru 2016 01:30:44 - Edytowany przez: Q__
PicardDziękuję  . Picard: I aby nam to Discovery wyszło - byśmy doczekali się dobrego serialu ze świata ST, który utrzymany będzie w duchu Roddenberrego. Niezbyt w to wierzę, ale przecież... sam bym tego chciał  . Picard: Byśmy mieli o czym rozmawiać i abyśmy spierali się w atmosferze wzajemnej przyjaźni i sza szacunku. Liczę na to  . Jesteśmy przedstawicielami Starych dobrych Czasów (TM). Pokażmy młodszym stażem jak się to robi  (nie, żeby sami nie wiedzieli  ).
|
Elaan
Użytkownik
|
#108 - Wysłana: 13 Kwi 2017 19:23:05 - Edytowany przez: Elaan
Całej Phoenixowej Załodze życzę wesołych i smakowitych Świąt Wielkanocnych i Dyngusa mokrego [z umiarem  ].  Do kompletu pisanka w stylu S-F: 
|
Q__
Moderator
|
#109 - Wysłana: 15 Kwi 2017 13:03:42 - Edytowany przez: Q__
ElaanDziękuję  . Wszyscy  A to tradycyjne życzenia odredakcyjne  : http://www.startrek.pl/article.php?sid=1732Też ozdobione okolicznościowym obrazkiem  :  A tu jeszcze dwa obrazki, by święta były weselsze: 
|
Picard
Użytkownik
|
#110 - Wysłana: 16 Kwi 2017 00:29:36
Zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń; w szczególności tych związanych z nowym serialem ,,Star Trek", życzy Picuś.  A, że Q__ przepada za tym zmechanizowanym bohaterem, tak niech się nacieszy pisanką z jego podobizną: 
|
Q__
Moderator
|
#111 - Wysłana: 16 Kwi 2017 00:36:25
PicardDzięki  . Choć ta pisanka wygląda jak by miała podkreślać bucowatość Tony'ego 
|
Elaan
Użytkownik
|
#112 - Wysłana: 20 Gru 2017 19:47:16
Nikt jeszcze się nie wpisał, więc ja pozwolę sobie wybudzić temat z drzemki.  Niech nadchodzące Święta Bożego Narodzenia dla każdego z członków phoenixowej załogi będą takie, jakie lubi najbardziej:  dla narciarzy białe, dla łasuchów smaczne, dla towarzyskich gościnne. A dla wszystkich pełne radości i ciepła i nadziei na to, że Nowy Rok okaże się lepszy niż Staruszek 2017. https://www.cda.pl/video/206013a
|
Maveral
Użytkownik
|
#113 - Wysłana: 23 Gru 2017 23:27:25
Z racji faktu, że jutro mogę nie mieć czasu wejść na forum, już dziś życzę wszystkim zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia 
|
Doctor_Who
Użytkownik
|
#114 - Wysłana: 24 Gru 2017 09:23:49
Ja moje życzenia złożyłem nietypowo tutaj, ale formalnie (nieco przewrotnie) powiem tak: Wesołych Świąt - a komu, z kim i dlaczego wesoło bywa niech to będzie jego prywatna sprawa  .
|
Q__
Moderator
|
#115 - Wysłana: 24 Gru 2017 10:56:28 - Edytowany przez: Q__
|
Seybr
Użytkownik
|
#116 - Wysłana: 24 Gru 2017 11:43:14
Od jakiegoś czasu nie mam szans pisać postów.
Z okazji świąt, życzę wam spokojnych i radosnych chwil. Niech przypomni się wam magi chwili, taka z dzieciństwa. Życzę też aby nikt z was nie musiał w samotności spędzić te święta.
Tradycyjnie lecimy do lasu złożyć życzenia i małe co nie co dla zwierzyny leśnej. Wesołych świąt, darz bór.
|
Picard
Użytkownik
|
#117 - Wysłana: 24 Gru 2017 16:03:21
Wesołych, trekowych, bogatych, dostatnich świąt Wam życzę! Oby spełniły się Wasze wszelkie życzenia, i abyśmy spotkali się za rok w tym samym gronie! 🎄🎁🎅
LIVE LONG AND PROSPER!
|
Picard
Użytkownik
|
#118 - Wysłana: 31 Gru 2017 18:25:31
Wszystkiego najlepszego z okazji Sylwestra i Nowego Roku! Niech Wam się drodzy forumowicze powodzi w nadchodzącym roku; mniej sporów na forum, więcej ciekawych, konstruktywnych dyskusji i żebyśmy w końcu doczekali się jakiegoś solidnego serialu bądź filmu SF, który wszyscy pokochamy!  A w realu, jak najwięcej zdrowia i powiedzenia, a jak najmniej trosk i stresu! Aby spełniły się nasze marzenia i abyśmy zobaczyli się tu ponownie za rok! 🎆🎇 
|
Q__
Moderator
|
#119 - Wysłana: 31 Gru 2017 19:23:21
|
Mav
Użytkownik
|
#120 - Wysłana: 31 Gru 2017 23:36:27
Szczęśliwego Nowego Roku!
|