Autor |
Wiadomość |
Seybr
Użytkownik
|
#61 - Wysłana: 22 Lip 2008 11:04:08
Spohkh
Hehe wiem ;]. Ma się to w genach i nie da wyleczyć. Przecież to nie jest choroba. Ktoś kocha inaczej, jego sprawa. Wielkie mi halo, ale kościelnym to przeszkadza.
|
Q__
Moderator
|
#62 - Wysłana: 22 Lip 2008 12:24:02
Seybr
ale kościelnym to przeszkadza.
Być może na zasadzie "głodnemu na myśli"  ,
|
Doctor_Who
Użytkownik
|
#63 - Wysłana: 22 Lip 2008 12:42:13
Nie można także zapomnieć o jednej "drobnej" kwestii - naturalny porządek świata zakłada, że rodzice to para heteroseksualna i uważam, że TYLKO taka para jest w stanie wychować zrównoważone emocjonalnie dziecko, ponieważ tylko para heteroseksualna może dać dziecku odpowiednie wzorce.
WHO już dawno wykreśliło homoseksualizm z listy chorób, homoseksualizm jest jedną z 3 orientacji seksualnych a orientacji seksualnej nie można zmienić, tak jak ty nie staniesz się homo (bądź hetero czy bi) tak żaden gej nie stanie się w skutek "leczenia" heteroseksualistą. Każdy może robić parady i pochody, bez względu na swoją orientację, kolor skóry, stosunek do rządu, czy głupotę, jest to podstawowe prawo każdego człowieka.
|
Eviva
Użytkownik
|
#64 - Wysłana: 22 Lip 2008 15:08:44
Q__
Seybr
ale kościelnym to przeszkadza.
Być może na zasadzie "głodnemu na myśli"
A żebyś wiedział, że tak. Dlatego mówię, że nic tak nie szkodzi mojej religii jak celibat kapłanów. Rzuca się im na mózg, nie powiem co.
|
Darnok
Użytkownik
|
#65 - Wysłana: 22 Lip 2008 21:06:33
Ostatnie badania dowodzą, że lesbijki mają mózg zbudowany tak, jak hetero mężczyźni i vice versa z gejami.
|
mr homn
Użytkownik
|
#66 - Wysłana: 26 Lip 2008 12:37:00
Darnok
Ostatnie badania dowodzą, że lesbijki mają mózg zbudowany tak, jak hetero mężczyźni i vice versa z gejami
Dlatego wszystkie lesbijki mają krótkie fryzury i włosy pod pachami... tylko dlaczego w takim razie geje nie noszą damskich ubrań i nie sprawdzają się w szydełkowaniu...
Jeśli to co napisałem jest stekiem bzdur, to także to co Darnok napisał nim jest...
|
Darnok
Użytkownik
|
#67 - Wysłana: 26 Lip 2008 12:49:59 - Edytowany przez: Darnok
Jeśli to co napisałem jest stekiem bzdur, to także to co Darnok napisał nim jest...
ja się posilałem kopalnią wiedzy, raczej pewne źródło
ylko dlaczego w takim razie geje nie noszą damskich ubrań i nie sprawdzają się w szydełkowaniu...
Nie wiem jak Ty, ale ja takich gejów widziałem.
Tutaj gej, który został zniszczony przez "społeczność" youtube.
http://pl.youtube.com/watch?v=g0VRkCF2a80
Btw jego video (inne) osiągnęło drugie miejsce w ilości komentarzy na youtube. Oczywiście 90% obraźliwych.
Mnie smuci ten fakt, trzeba akceptować tych ludzi, czy to wiele?
|
Eviva
Użytkownik
|
#68 - Wysłana: 26 Lip 2008 12:53:41 - Edytowany przez: Eviva
Darnok
To niestety bardzo wiele. gdybyś czytał moje dawne posty na blogu, wyczytałbyś tam wiele na ten temat. Znam parę gejów, którzy przeszli już chyba wszystko, co może przejść gej w naszym kraju, łącznie z ciężkim pobiciem przez tzw."dobrych katolików".
Kłania się historia z "Pattern of force"
- Nie jesteście Zeonami, zwłaszcza on. Czemu was nienawidzą?
- A czemu nienawidzą Zeonów?
- Bo nienawiść ich jednoczy.
|
Q__
Moderator
|
#69 - Wysłana: 27 Lip 2008 02:20:40
Eviva
Nie jesteście Zeonami
Zeoni? Czyżby cytat z któregoś "Gundama", że tak offtopicznie spytam?
|
Eviva
Użytkownik
|
#70 - Wysłana: 27 Lip 2008 08:12:02
Q__
Nie mam pojęcia. Ten dialog był w "Patterns of force" jak zaznaczyłam, i stąd go znam.
|
Delta
Użytkownik
|
#71 - Wysłana: 27 Lip 2008 12:19:17
Q__
Zeoni? Czyżby cytat z któregoś "Gundama", że tak offtopicznie spytam?
Eviva
Nie mam pojęcia. Ten dialog był w "Patterns of force" jak zaznaczyłam, i stąd go znam.
Ta rasa z TOS: Pattern of Force rzeczywiście "pisze się" Zeon (Zeoni) ale zdaje się, że w wymowie brzmi "Zijoni".
|
Eviva
Użytkownik
|
#72 - Wysłana: 27 Lip 2008 12:36:38
Delta
Pytanie za sto punktów: jak poznasz wymowę przez internet? Przecież ja mogę "się" wymawiać jako "sze" i też nie będziesz wiedział. Right?
|
Delta
Użytkownik
|
#73 - Wysłana: 27 Lip 2008 13:09:23
Eviva
Pytanie za sto punktów: jak poznasz wymowę przez internet? Przecież ja mogę "się" wymawiać jako "sze" i też nie będziesz wiedział. Right?
Ja nie miałem zamiaru wytykać jakiś błędów, zwłaszcza, że ich nie było. Chciałem tylko zwrócić uwagę na wymowę, która prawdopodobnie świadczyłaby, że to nie ci sami, o których mówił Q__.
|
Eviva
Użytkownik
|
#74 - Wysłana: 27 Lip 2008 13:23:13
Bardzo być może. Jak tak, to ja wycofuje sprzeciw.
|
Q__
Moderator
|
#75 - Wysłana: 29 Lip 2008 01:48:06
I wyszło na to, że nie znam odcinków ST, za to znam inne seriale  .
|
Q__
Moderator
|
#76 - Wysłana: 27 Sty 2016 08:58:21 - Edytowany przez: Q__
Jedyny temat, w którym Takei jest tytułowy, więc dam tu... Kolejna inicjatywa OMAZE (pamiętacie fanów odwiedzających plan Beyond?) - tym razem można wygrać spotkanie wiadomo z kim (w sumie nie całkiem OT, bo na obiedzie ma wystąpić z mężem  ): http://www.startrek.com/article/enter-omaze-contes t-to-win-allegiance-vip-experience-dinner-with-tak eihttps://www.omaze.com/experiences/george-takeiTrzeba tylko, bagatela, mieć szczęście... i polecieć do NY... 
|
Q__
Moderator
|
#77 - Wysłana: 14 Mar 2017 11:01:21 - Edytowany przez: Q__
Dam tu, bo to jedyny phoenixowy topic, którego bohaterem jest G. Takei... Otóż w Japanese American National Museum w Los Angeles otwarto właśnie poświęconą mu wystawę. Strona tejże: http://www.janm.org/exhibits/new-frontiers/I okolicznościowy wywiad jakiego Takei udzielił - na jej otwarciu - TrekMovie: http://trekmovie.com/2017/03/13/exclusive-george-t akei-talks-captain-sulu-series-idea-trump-and-more -at-new-frontiers-exhibit-opening/
|
Q__
Moderator
|
#78 - Wysłana: 2 Kwi 2017 01:06:46
Ponownie... Q__: Dam tu, bo to jedyny phoenixowy topic, którego bohaterem jest G. Takei.. Otóż powstanie komiks o ciężkich wojennych losach późniejszego odtwórcy roli Sulu i jego rodziny (trafili do obozu internowania, jak wiadomo): http://trekcore.com/blog/2017/04/george-takei-part ners-with-idw-publishing-for-graphic-novel/
|
Q__
Moderator
|
#79 - Wysłana: 22 Kwi 2019 20:17:10
|