But_Manitousłychać wycie? znakomicie. Jak pieczę maść zastosuj.
komedia. Ale grać ustawiony mecz to tylko Duda potrafi.
Dragon:
anteny w telewizorze
Dlatego ludzie wymyślili kablówkę.
Q__:
Opowiesz nam o swojej politycznej ewolucji i jej przyczynach, mozgu?
żeby się nie powtarzać posłużę się cytatem:
"Tak, popieram społeczność LGBT rozumianą jako zbiorowość jednostek pragnących po prostu robić co chcą, z kim chcą i jak chcą, brać wspólne kredyty, wstępować w związki małżeńskie i dziedziczyć po sobie - bo zwyczajnie mają do tego prawo i jest to wyłącznie ich, niczyja inna sprawa.
Tak, uważam że porównywanie urzędujących premiera i ministra do Ewangelistów jest niesmaczne, nie na miejscu i zwyczajnie wulgarne oraz stanowi element wyjątkowo prymitywnej walki okołopolitycznej, uprawianej przez Kościół w Polsce od lat z wyłącznym celem osiągnięcia korzyści doraźnej.
Tak, jestem zdania że prawodawstwo Unijne jest nadrzędne wobec krajowego w takim zakresie w jakim zgodziliśmy się na to wszyscy poprzez wybranych przedstawicieli podczas podpisywania traktatów, zrzeszających nas w najskuteczniej broniący przed wojną i konfliktem organizm ponadpaństwowy, nie będący wbrew słowom jeszcze urzędującego Prezydenta "wyimaginowaną wspólnotą".
Tak, jestem przekonany i widzę że Polska dzięki Unii Europejskiej zyskała o wiele więcej, niż straciła - i nie mówię tylko o infrastrukturze, a przede wszystkim o naszej pozycji na arenie międzynarodowej, która w tej chwili ulega gwałtownej degradacji.
Tak, naprawdę chciałem siedzieć cicho i nie zajmować stanowiska po żadnej ze stron, natomiast zwyczajnie już się nie da. Moje wypowiedzi nie są podyktowane przekonaniami politycznymi, a raczej poglądami filozoficznymi, elementarną etyką oraz w końcu estetyką - tą samą, co w "Potędze smaku" Herberta.
Tak, wiem, że części z was może się to nie spodobać i liczę się z tym. Ale mam dość sytuacji, kiedy w przestrzeni publicznej słychać tylko Jedną Słuszną Wersję Wydarzeń podawaną przesłodzonym głosem Danuty Holeckiej.
Tak, to jest deklaracja wojny."
https://youtu.be/Ms_WY0s_1XMCóż linia została przekroczona, a miarka się przebrała. Nie jestem specjalnym zwolennikiem społeczności LGBT, ale nie akceptuje tego żeby Prezydent mojego kraju napuszczał jednych ludzi na drugi i odbierał im ich konstytucyjne prawa. Nie ma do tego prawa ani on, ani mały karzeł z Żoliborza. A moje poglądy na wiele rzeczy są stałe bo jak nie byłem za PO tak nie jestem i za Pisem tez nie będe. Liczę, że im sie ten domek z kart po wyborach zacznie sypać. Gorzej bo zamienią się tylko gracze przy zielonym stoliku.