USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Różności / Herkules i Xena
 Strona:  ««  1  2  3  4 
Autor Wiadomość
Seybr
Użytkownik
#91 - Wysłana: 7 Wrz 2020 08:35:57
Q__:
dość niestrawny był od początku ;]

Zgadza się. Wiesz nigdy nie rozumiałem jak można być fanem. Miałem kolegów, którzy oglądali Xenę i Herculesa. Oni za to dziwili się co ja widzę w Star Treku. Nie powiem zdarzało mi się oglądać Xene i Herculesa.
Kino niskich lotów, ale trafiały się fajne babeczki.
Q__
Moderator
#92 - Wysłana: 7 Wrz 2020 12:50:50 - Edytowany przez: Q__
Seybr

Seybr:
Wiesz nigdy nie rozumiałem jak można być fanem.

Ja mimo wszystko rozumiem... To jest ekranowy odpowiednik dopisanych Howardowi tomów Conana czy tej superbohaterskiej masówki, na którą przeszedłszy TM-Semic u nas splajtował, ale na Zachodzie bywała przecież kupowana. Zawierający przy tym nieco elementów uwznioślających typu postmodernistycznych zabaw najpierw jedną, potem wieloma, mitologiami czy - w wypadku Herculesa - prometejskiego antyteizmu (teoretycznie uderzającego w Zeusa i spółkę, ale...)...
I - tak - też czasem, choć niezbyt regularnie, oglądałem, traktując jako guilty pleasure .
Seybr
Użytkownik
#93 - Wysłana: 7 Wrz 2020 20:49:53
Q__

Wiesz tytułowa, aktorka Xena nie podchodziła mi całkowicie. Ale jako Diana w nBSG była dla mnie nie tylko dobrą postacią ale i oko mogłem zawiesić.
Q__
Moderator
#94 - Wysłana: 7 Wrz 2020 21:21:31
Seybr

A mnie się bardziej podobała jako Xena. Chyba lepiej jej z ciemnymi włosami.
 Strona:  ««  1  2  3  4 
USS Phoenix forum / Różności / Herkules i Xena

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!