USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Różności / Nasze "dziś" - wydarzenia wesołe, smutne, straszne i dziwne
 Strona:  ««  1  2  ...  5  6  7  8  9  10  11  12  »» 
Autor Wiadomość
Darnok
Użytkownik
#181 - Wysłana: 2 Lut 2012 23:01:37
Seybr
Można wiedzieć, jakie to forum dokładnie? bo nie wiem, czy się przygotować na kasację
Enterprise D
Użytkownik
#182 - Wysłana: 4 Lut 2012 22:44:11
Moje złe wydarzenie-skończył mi się ENT!
I to w nie cały miesiąc zobaczyłem wszystkie odcinki!
I co teraz robić? Płakać, depresja, żałoba, ściana płaczu, jak oni mogli tylko 4 sezony nakręcić przecież szło im tak dobrze!
A najgorsze jest to że już nie mam za bardzo co oglądać, bo ENT to jedna z najlepszych serii i to tak jak bym już całego Treka zobaczył.
Oczywiście zostały mi jeszcze DS9 i VOY, ale sądząc po Waszych wypowiedziach oba są złe, a di innych jak na razie nie mogę wrócić.
TOS-moja pierwsza przygoda z Trekiem, nie mogę oglądać bo to już nie to samo
TNG-w ciągu 3 lat każdy odcinek obejrzałem co najmniej 4 razy, więc wszystkie znam na pamięć
ENT-właśnie skończyłem

Więc?
VOY albo DS9?
Proszę, napiszcie mi co według Was lepsze bo ja już nie wiem co robić
krisbaum
Użytkownik
#183 - Wysłana: 4 Lut 2012 22:58:27
DS9 Kładzie ENTka na łopatki. Warte obejrzenia dla samych konfrontacji Quarka i Odo. Moją ulubioną postacią jest Garak.
Elaan
Użytkownik
#184 - Wysłana: 4 Lut 2012 23:09:18
Enterprise D

Spokojnie możesz obejrzeć obie serie - najpierw DS9, potem VOY - na pewno się nie rozczarujesz, choć każda z nich ma tak lepsze jak i gorsze odcinki.
Żeby wiedzieć co Ci bardziej odpowiada, musisz sam ocenić.
Zatem miłego oglądania.
Mariusz
Użytkownik
#185 - Wysłana: 5 Lut 2012 11:57:49
Enterprise D:
Oczywiście zostały mi jeszcze DS9 i VOY, ale sądząc po Waszych wypowiedziach oba są złe

Ja to myślę że gdyby zrobić ankietę "która seria jest najgorsza" to jednak wyszłoby że ENT.
BTW, a nie zapomniałeś przypadkiem o TAS? Ale o tym to wszyscy wydają się zapominać...
Q__
Moderator
#186 - Wysłana: 5 Lut 2012 12:19:02
Mariusz

Mariusz:
Ale o tym to wszyscy wydają się zapominać...

Polecam nadchodzący numer po-TrekSferowego "Pathfindera".

(Bo ja tam pamiętam.)
Eviva
Użytkownik
#187 - Wysłana: 5 Lut 2012 12:48:21 - Edytowany przez: Eviva
Q__:
Polecam nadchodzący numer po-TrekSferowego "Pathfindera

Ciekawe, czy ukaże się przed nową Treksferą...
Toudi
Użytkownik
#188 - Wysłana: 5 Lut 2012 13:12:56
Eviva, może zrobić z niego rocznik? a nie 2011 chyba nic nie było...
Eviva
Użytkownik
#189 - Wysłana: 5 Lut 2012 17:41:00
Toudi

Mnie tam wszystko pasuje. I tak nie ja ię tym zajmuję
Seybr
Użytkownik
#190 - Wysłana: 6 Lut 2012 20:35:40
Dziś rozegrałem mecz. Mróz 30 stopni C vs. JA
Pierwsza runda 1 : 0 dla mrozu. Moje auto Tajfun nie odpalił, no niby chciał a tu banka.
Rudna druga 2 : 0, Skoda tylko coś zamruczała.
No dobra patrzę w Tajfunie klemy zaśniedziałe, heh wyczyszczę i będzie git. Pomyliłem się, roczny akumulator rozszczelnił się, jedna z sekcji puściła i wyciekło to co nie powinno. Zostałem ostrego faula ale sędzia nie widział. Załatwiłem sobie spodnie, trzeba było kupić akumulator, bo gwarancje gdzieś w cieło (roczny akumulator).
Skody prostownik i dziś w nocy ładowanie. Zdaje mi się że on też pójdzie do wymiany. Z rana prawie każdy miał problem
Tak więc męcz na dziś skończył się na 2:1. Jutro rewanż hehe, a ma być tak do końca tygodnia.
Uwielbiam nie zaplanowane wydatki.
Toudi
Użytkownik
#191 - Wysłana: 6 Lut 2012 22:07:40
Ja rok temu jak miałem nocki, a temperatura spadała poniżej 20 stopni na mrozie, akumulator brałem se sobą do pracy - rano zawsze zapalał. ;) Ale w nowych skomputeryzowanych autach numer nie przejdzie.
Radion
Użytkownik
#192 - Wysłana: 12 Lut 2012 11:55:28
Ehh... koledzy. Wczoraj robiłem imprezę urodzinową zapraszałem ludzi od miesiąca, przyszła mniej niż połowa. A ja kupiłem tyle antymaterii wcześniej jakby wszyscy mieli być. Impreza wyglądała następująco najpierw gadki szmatki potem i anegdotki, potem gdy zostali Ci z najbardziej pojemnym reaktorem, wszedł mój temat dyżurny czyli o głebokości fabuły części odcinków TOS-a, wygłosiłem piękny i długi monolog używając pełno długich i mądrych słów. Niestety na darmo bo nie było już do kogo wygłaszać. Dobrze że się obyło bez zakrzywiania czasu i przestrzeni.
Eviva
Użytkownik
#193 - Wysłana: 12 Lut 2012 12:10:15 - Edytowany przez: Eviva
Radion

Happpy birthday to You! Samych najsłodszych Orionek na Twej drodze i góry latinum!
Radion
Użytkownik
#194 - Wysłana: 12 Lut 2012 20:30:27
Eviva

Dziękuje!
Eviva
Użytkownik
#195 - Wysłana: 6 Cze 2012 20:33:45 - Edytowany przez: Eviva
Przeżyłam dziś chwilę grozy - już myślałam, ze w moim szczupłym mieszkaniu pojawi się czwarty kociak.
Gdy przyszłam do pracy, zelektryzowało mnie rozpaczliwe miauczenie, dochodzące z bramy jednego z domów. Siedział tam może półroczny kot i płakał tak przejmująco, że serce sie krajało. Pogłaskałam biedaka, a wtredy wlazł mi na kolana i przytulił się.

- No - myślę - Przechlapane.

Szczęśliwie okazało się., że głuptasek po prostu poszedł na rekonesans i nie umiał trafić z powrotem. Właścicielka, gdy sie zjawiła, obcałowała pieszczocha i zabrała do domu.
Uff....
Eviva
Użytkownik
#196 - Wysłana: 21 Cze 2012 21:31:11
W moim bloku obrobiono w biały dzień dwa mieszkania, i to na ósmym piętrze! Lokatorzy są zdania, ze albo ktoś komuś nadał tę robotę, albo wręcz złodziejem jest ktoś z lokatorów. Pytanie, który.

Teraz będę się bać nie tylko wychodząc z domu, ale i kładąc się spać - bo co, jeśli ktoś wlezie mi do chałupy nocą? Bywały już takie wypadki.
Mnogokut
Użytkownik
#197 - Wysłana: 26 Cze 2012 18:49:26
Eviva:
bo co, jeśli ktoś wlezie mi do chałupy nocą?

Jeśli dobrze to rozegrasz to może nawet pierwszy w życiu orgazm.
Eviva
Użytkownik
#198 - Wysłana: 26 Cze 2012 19:31:08
Mnogokut:
Jeśli dobrze to rozegrasz to może nawet pierwszy w życiu orgazm.

A skąd wiesz, ze pierwszy?
Ty mnie chyba nie doceniasz, i to od razu na wstępie znajomości
Q__
Moderator
#199 - Wysłana: 26 Cze 2012 21:51:33
Mnogokut

Wszedleś trollować i zamierzasz zaraz wyjść?
Mnogokut
Użytkownik
#200 - Wysłana: 27 Cze 2012 13:58:56
Pudło. Nie zamierzam wychodzić.
Q__
Moderator
#201 - Wysłana: 27 Cze 2012 15:21:58
Mnogokut

To się zachowuj.
mozg_kl2
Użytkownik
#202 - Wysłana: 27 Cze 2012 19:47:26
Eviva:
A skąd wiesz, ze pierwszy?

To widać.

Eviva:
Ty mnie chyba nie doceniasz, i to od razu na wstępie znajomości

Widać, żę nie tylko moje pierwsze wrażenie dot Twojej osoby było negatywne

Mnogokut:
Nie zamierzam wychodzić.

Cytujać klasyka "Wielu tak mówiło. Czym różnisz się od nich?"
Q__
Moderator
#203 - Wysłana: 27 Cze 2012 19:56:00 - Edytowany przez: Q__
mozg_kl2

mozg_kl2:
Widać, żę nie tylko moje pierwsze wrażenie dot Twojej osoby było negatywne

Lubić nikogo nie ma obowiązku, ale pewne granice osobistej złośliwości powinny być... :]

mozg_kl2:
Cytujać klasyka "Wielu tak mówiło. Czym różnisz się od nich?"

In plus, dodajmy.
ortkaj
Użytkownik
#204 - Wysłana: 27 Cze 2012 20:37:04
mozg_kl2
mozg_kl2:
Eviva: A skąd wiesz, ze pierwszy?To widać. Eviva: Ty mnie chyba nie doceniasz, i to od razu na wstępie znajomości Widać, żę nie tylko moje pierwsze wrażenie dot Twojej osoby było negatywne

Jeśli w ten sposób chcesz podnościć poziom forum, to go nie "podnoś".
Muszę przyznać, że cenię Twoje zaangażowanie i czytam, to co zamieszczasz za hatak.pl ale takie personalne ataki nie mają klasy . Z mojej strony EOT. Żażenowany ortkaj.
MarcinK
Użytkownik
#205 - Wysłana: 3 Lip 2012 10:15:08
Koty to są trochę wredne stworzenia.
Otóż idę do sklepu po karmę, ale one suchej ani wołowej nie chcą jeść, a jedyna nie sucha i nie wołowa to karma porcjowana (200g) kupiłem trzy paczki w każdej dwie porcje, przychodzę do domu i daję jedną porcję, kotka i jeden mały zjadły moment, ale dwa pozostałe kociaki nie zostały dopuszczone, więc wysypuję kolejną porcję, a najciekawsze jest to że mimo iż kotka łapie myszy itp. to ich nie je tylko zanosi pod drzwi domu i czeka na nagrodę.
mozg_kl2
Użytkownik
#206 - Wysłana: 3 Lip 2012 18:01:32
ortkaj

To zawsze muszę być poważny jak trup na pogrzebie. Wątek był na luzie i tak do niego podszedłem. Gorsze wrzutki już latały na tym forum i nikt nie stroszył piór.
Eviva
Użytkownik
#207 - Wysłana: 3 Lip 2012 19:39:58
MarcinK:
kotka łapie myszy itp. to ich nie je tylko zanosi pod drzwi domu i czeka na nagrodę.

Usiłuje nauczyć Cię, jak się je łapie. Kot jest zdania, że człowiek to zwierzę tak niedołężne, że nie umie łapać myszy, przeto trzeba go uczyć - jak małe kociaki. Małym kotka też przynosi upolowane myszki, czasem nawet jeszcze żywe.
Enterprise D
Użytkownik
#208 - Wysłana: 5 Lip 2012 16:15:38
Nie wiedziałem gdzie to napisać więc niech będzie to tutaj.
Więc, na dole po lewej widnieje oto takie coś

Najwięcej użytkowników: 99 [26 Lip 2010 12:56:54]
Goście - 98 / Użytkownicy - 1

To było już dawno temu, więc chodźcie pobijemy znowu ten rekord, umówimy się w jakiś czas że wszyscy użytkownicy wejdą na forum choćby na chwilkę, byle tylko ustanowić nowy rekord. Co o tym myślicie?
MarcinK
Użytkownik
#209 - Wysłana: 5 Lip 2012 16:31:25
Enterprise D
Na tym forum aktywnych jest obecnie góra 15 użytkowników.
Eviva
Użytkownik
#210 - Wysłana: 5 Lip 2012 19:12:53
Ja dziś dostałam zdrowy op...opieprz od szefowej....
 Strona:  ««  1  2  ...  5  6  7  8  9  10  11  12  »» 
USS Phoenix forum / Różności / Nasze "dziś" - wydarzenia wesołe, smutne, straszne i dziwne

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!