USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Różności / Virgin startuje z lotami w kosmos - fantastyczne

Autor Wiadomość
lawiscool
Użytkownik
#1 - Wysłana: 28 Lip 2009 10:25:26
http://www.youtube.com/watch?v=DYIzJEWlCZo

a jak sie nazywa ich pierwszy prom kosmiczny ? VSS Enterprise
Q__
Moderator
#2 - Wysłana: 28 Lip 2009 11:04:47
lawiscool

W pierwszech chwili jak przeczytałem
lawiscool:
Virgin

to myślałem, że Doda w kosmos odleciała .

(A serio: b. fajny news.)
lawiscool
Użytkownik
#3 - Wysłana: 28 Lip 2009 15:28:42
Myślę ze z pożytkiem dla wszystkich byłoby gdybyśmy się wszyscy zrzucili na bilet dla niej na taki lot. W jedna stronę oczywiście :P
Doctor_Who
Użytkownik
#4 - Wysłana: 28 Lip 2009 15:30:03
lawiscool

Czy ty aby wojnę międzyplanetarną chcesz wywołać?
The_D
Użytkownik
#5 - Wysłana: 28 Lip 2009 16:15:39
Ja tam nie wiem czego chcecie od Dody.Dziewczyna niebrzydka, głos ma też niczego obie. A że wybrała taki a nie inny repertuar - no coż, jak jest różnorodnie to każdy znajdzie coś dla siebie.
Q__
Moderator
#6 - Wysłana: 28 Lip 2009 16:41:11
The_D:
Dziewczyna niebrzydka

Uroda urodą, bardzierj doceniam fakt, że błyskotliwa. Choć wybrałą sobie b. kontrowersyjną formę ekspresji, nie tylko scenicznej.
Sh1eldeR
Użytkownik
#7 - Wysłana: 28 Lip 2009 16:44:25
Wspaniała wiadomość i wspaniały projekt. Jeszcze za naszego życia podróż na orbitę, czy chociaż w kosmos, powinna być stosunkowo dostępna przynajmniej dla zamożniejszych obywateli (ale nie tylko dla milionerów).

Moich dwóch kumpli na jednej imprezie założyło się o jeszcze ambitniejszy cel: że jeśli "za ich życia" (powiedzmy za 50-60 lat) będą mogli polecieć na Księżyc, to jeden -- ten sceptyczny -- postawi drugiemu flaszkę na Księżycu ;). Trudno przewidywać, co będzie za 50 lat. Może podróże w Kosmos będą całkiem bliskie obecnym podróżom lotniczym, może nadal będą poza zasięgiem, a może wcześniej po prostu się wysadzimy... Komercjalizacja lotów jest jednak raczej czymś dobrym i powinna pomóc obniżyć koszty i zwiększyć liczbę ludzi, dla których loty są dostępne.
kordian
Użytkownik
#8 - Wysłana: 28 Lip 2009 22:40:16
niestety, to tylko samolot. Ich suborbitalny statek dopiero za jakiś czas wyjdzie spod igły. Jeszcze daleka droga

O ile nagle nie odkryjemy "innej fizyki" to nie wierzę w tanie i dla wszystkich loty w kosmos

USS Phoenix forum / Różności / Virgin startuje z lotami w kosmos - fantastyczne

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!