Autor |
Wiadomość |
Q__
Moderator
|
#211 - Wysłana: 20 Sty 2007 13:34:47
|
Hazral
Użytkownik
|
#212 - Wysłana: 20 Sty 2007 13:38:11 - Edytowany przez: Hazral
Acz swoją droga ciekawe zjawisko socjologiczne  Zachowanie i reakcje nas wszystkich na forum, a nawet naszego wilkołaka 
|
Q__
Moderator
|
#213 - Wysłana: 20 Sty 2007 13:41:16 - Edytowany przez: Q__
Hazral
Sugerujesz. że wystarczy jeden troll, a wszystkim puszczają nerwy? (Ostrzegałem - Kira tkwi w każdym z nas  .) Czy dobrze zrozumiałem Twoją tezę?
|
Pah Wraith
Użytkownik
|
#214 - Wysłana: 20 Sty 2007 13:43:59
Ależ kto mówi o nerwach? Wszyscy lubią dobrą zabawę 
|
Q__
Moderator
|
#215 - Wysłana: 20 Sty 2007 13:45:33 - Edytowany przez: Q__
Pah Wraith
Dobrą zabawę? Gorzki śmiech z frustratów usiłujących zaistnieć za pomocą obrażania nazywasz "dobrą zabawą"? Tu raczej płacz jest potrzebny...
|
Hazral
Użytkownik
|
#216 - Wysłana: 20 Sty 2007 13:58:28 - Edytowany przez: Hazral
Sugerujesz. że wystarczy jeden troll, a wszystkim puszczają nerwy? (Ostrzegałem - Kira tkwi w każdym z nas.) Czy dobrze zrozumiałem Twoją tezę?
Nerwy nie, po prostu ciekawa gama zachowań :] (Czasem lubię sobie tak poobserwować, choć zdarza się że wyciągam mylne wnioski, trzeba mi było wybrać inny kierunek na studia  )
Tu raczej płacz jest potrzebny...
Niestety, mnie również średnio bawi użeranie się z "inteligentnymi debilami", znam jednego dresa o bardzo podobnych zachowaniach (z liceum), choć jak się postarał (i nie zakładał "maski" na potrzeby społeczne) to był nawet miły (stąd wywnioskowałem że jednak posiada inteligencje, w przeciwieństwie do zasad moralnych, raz zaprezentował nam pałkę z jaką jeździ na mecze).
|
Q__
Moderator
|
#217 - Wysłana: 20 Sty 2007 14:07:24
Hazral
inteligentnymi debilami
Nie wiem, czy osoba, która słowo "dyskutant" uważa za obelgę jest taka znów bardzo inteligentna...
|
Pah Wraith
Użytkownik
|
#218 - Wysłana: 20 Sty 2007 14:41:28
Panowie, nie ma co rwać szat, skoro ktoś się wyżywa w ten sposób na forach internetowych, to najprawdopodobniej rzadko wychodzi z domu, a zatem nie rozprzestrzenia się i jest mało szkodliwy 
|
_Anonim_
Użytkownik
|
#219 - Wysłana: 20 Sty 2007 14:58:34 - Edytowany przez: _Anonim_
Panowie, nie ma co rwać szat, skoro ktoś się wyżywa w ten sposób na forach internetowych, to najprawdopodobniej rzadko wychodzi z domu, a zatem nie rozprzestrzenia się i jest mało szkodliwy
ty za to z takimi skłonnościami do gwałtu powinieneś brać ze mnie przykład i nie wychodzić na zewnątrz.
I Ty okazujesz szacunek innym tak? ale ostatnio troche zdziczał. Na przykład poprzez takie komentarze?
nie, lubi mnie pare osób
I z nimi też zaczynałeś znajomość od atakowania ich?
nie twierdze ze mam szacunek, ale skoro wy jestescie "na straży prawa", powinniscie byc konsekwentni i trzymać sie zasad o ktorych mi sami przypominacie
inteligentnymi debilami
to dla mnie komplement
|
Pah Wraith
Użytkownik
|
#220 - Wysłana: 20 Sty 2007 15:30:11
ty za to z takimi skłonnościami do gwałtu powinieneś brać ze mnie przykład i nie wychodzić na zewnątrz.
<hahaha> (kurcze, gdzie są emotki z GG gdy się ich potrzebuje  )
skoro wy jestescie "na straży prawa", powinniscie byc konsekwentni i trzymać sie zasad o ktorych mi sami przypominacie
zaczynamy od szacunku, a jak widać, że ktoś ma niski poziom to tak niestety już jest, że po szacunku zostają smutne wspomnienia :]
|
_Anonim_
Użytkownik
|
#221 - Wysłana: 20 Sty 2007 15:33:29
Jestescie hipokrytami
|
Pah Wraith
Użytkownik
|
#222 - Wysłana: 20 Sty 2007 15:39:29
Jakie trudne słowo. Muszę zajrzeć do słownika PWN albo wikipedii żeby sprawdzić czy się obrazić czy nie 
|
_Anonim_
Użytkownik
|
#223 - Wysłana: 20 Sty 2007 15:53:42
Jakie trudne słowo. Muszę zajrzeć do słownika PWN albo wikipedii żeby sprawdzić czy się obrazić czy nie
jestescie, jeden mnie poucza o szacunku, a sam go nie okazuje
|
theczarek
Użytkownik
|
#224 - Wysłana: 20 Sty 2007 15:54:43 - Edytowany przez: theczarek
Wiem, że za poniższą wypowiedź moge dostać bana ale pewien mądry ksiądz poiwedział mi kiedyś, że do pewnych ludzi tylko taki język dociera. Przepraszam więc wszystkich a w szczególności płeć piękną za narażanie na tego typu wypowiedzi:
_Anonim_
Jestescie hipokrytami
TO PO KIEGO CH....A Z NAMI PISZESZ
JAK CI NIE ODPOWIADA TO W...J W CH.....ę
NIKT TU Z POWODU TWOJEJ NIEOBECNOśCI PłAKAł NIE BęDZIE
Dziękuję z uwagę i jenocześnie jeszcze raz przeparaszam.
Jednocześnie upraszam wszystkich forumowiczów o dalsze ignrowanie ujadania _Anonim_'a.
Zabawa w podpuszczanie debilka też ma swoje granice i już w trzech tematach robimy offtop pod tym hasłem.
Proponuję by wypowiedzi tego pana, podobnie jak Dinotreka olewać.
|
_Anonim_
Użytkownik
|
#225 - Wysłana: 20 Sty 2007 15:56:57
Wiem, że za poniższą wypowiedź moge dostać bana ale pewien mądry ksiądz poiwedział mi kiedyś, że do pewnych ludzi tylko taki język dociera. Przepraszam więc wszystkich a w szczególności pleć pięką za narażanie na trgo typu wypowiedzi:
_Anonim_
Jestescie hipokrytami
TO PO KIEGO CHUJA Z NAMI PISZESZ
JAK CI NIE ODPOWIADA TO WYPIERDALAJ W CHOLERę
NIKT TU Z POWODU TWOJEJ NIEOBECNOśCI PłAKAł NIE BęDZIE
Dziękuję z uwagę i jenocześnie jeszcze raz przeparaszam.
Jednocześnie upraszam wszystkich forumowiczów o dalsze ignrowanie ujadania _Anonim_'a.
Zabawa w podpuszczanie debilka też ma swoje granice i już w trzech tematach robimy offtop pod tym hasłem.
Proponuję by wypowiedzi tego pana, podobnie jak Dinotreka olewać.
Żeby wam to uswiadomić. Tymi przeklenstwami udowodnileś ze jestes gorszy odemnie. buahahahaha
|
Pah Wraith
Użytkownik
|
#226 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:02:28
No, więc tak jak mówię. W szkole podstawowej, mimo iż dochodziło do nierzadkich aktów przemocy między rówieśnikami, wyzywania się czy nawet przeróżnych złośliwości, nie było mowy o zachowaniach takich, o których dzisiaj pisze prasa. I szczerze powiem, że mając w pamięci to, że są to skrajne, ekstremalnie rzadkie przypadki, nigdy by coś podobnego u nas się nie zdarzyło. Niestety, najwyraźniej, dzisiaj młodzież już jest inna. A przecież to wcale nie było tak dawno. 10 lat temu kończyłem podstawówkę, to nawet nie jest okres jednego pokolenia... :/
|
_Anonim_
Użytkownik
|
#227 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:04:10 - Edytowany przez: _Anonim_
No, więc tak jak mówię. W szkole podstawowej, mimo iż dochodziło do nierzadkich aktów przemocy między rówieśnikami, wyzywania się czy nawet przeróżnych złośliwości, nie było mowy o zachowaniach takich, o których dzisiaj pisze prasa. I szczerze powiem, że mając w pamięci to, że są to skrajne, ekstremalnie rzadkie przypadki, nigdy by coś podobnego u nas się nie zdarzyło. Niestety, najwyraźniej, dzisiaj młodzież już jest inna. A przecież to wcale nie było tak dawno. 10 lat temu kończyłem podstawówkę, to nawet nie jest okres jednego pokolenia... :/
Poprostu widac jak wy umiecie wychowywać, ten wasz pasek (przemoc) rodzi pemoc
|
Q__
Moderator
|
#228 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:06:12 - Edytowany przez: Q__
theczarek
Zawsze Cię lubiłem i szanowałem, ale z tymi **ujami przesadziłeś i to niezależnie od poziomu interlokutora.
|
Jo_anka
Użytkownik
|
#229 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:12:00 - Edytowany przez: Jo_anka
Moze jak theczarek ochlonie, to nieco przeedytuje swoj post. Znaczki - #%/& sa rownie wymowne! 
|
Pah Wraith
Użytkownik
|
#230 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:12:26
Panowie, proszę o powrót na tory właściwej dyskusji, bo jak nas skłóci takie nędzne coś to będzie koniec : ]
|
Q__
Moderator
|
#231 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:14:16 - Edytowany przez: Q__
_Anonim_
jestes gorszy odemnie. buahahahaha
Obawiam się, że to niemożliwe...
Jo_anka
Moze jak theczarek ochlonie, to nieco przeedytuje swoj post. Znaczki - #%/& sa rownie wymowne!
Ależ o to właśnie apeluję.
Pah Wraith
Bez obaw, jesteśmy za inteligentni aby się kłócić bez powodu. 
|
_Anonim_
Użytkownik
|
#232 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:24:06
TAA, widac jacy jestescie inteligentni- moze was zdenerwowac nawet ten kogo uwazacie za psa.
|
theczarek
Użytkownik
|
#233 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:25:03 - Edytowany przez: theczarek
Jo_anka
Q__
Już wyedytował. Jeszcze raz przepraszam.
Jeśli chodzi o ochłonięcie to nie trzeba - przez cały czas bylem jak najbardziej spokojny. Znacie dowcip o wujku Staszku mistrzu ostrej riposty 
|
Q__
Moderator
|
#234 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:29:07 - Edytowany przez: Q__
_Anonim_
moze was zdenerwowac nawet ten kogo uwazacie za psa.
Cóż, porównanie do sympatycznego czworonoga może być obraźliwe... dla czworonoga, obawiam się.
A co do zdenerwowania: jak się ktoś bardzo stara to mu wyjdzie...
|
_Anonim_
Użytkownik
|
#235 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:31:14
przez cały czas bylem jak najbardziej spokojny.
jasne. byleś niezwykle zdenerwowany
|
Pah Wraith
Użytkownik
|
#236 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:44:03
Ach, w wirze dyskusji zapomnieliśmy wspomnieć, że amnestia maturalna została zakwestionowana jako niezgodna z konstytucją i do roku zostanie zniesiona (jako przepis, bo ci co z niej już skorzystali nie będą musieli poprawiać).
Szkoda 
|
theczarek
Użytkownik
|
#237 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:45:11
Cóż prawo nie dziala w stecz
|
Anonim
Anonimowy
|
#238 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:45:20
theczarek
Easy! Obawiam sie, ze komentarz nadaje sie do usuniecia / wykasowania wiekszosci tresci :/. Tutaj sie w ten sposob nie pisze i na bank dobrze o tym, theczarek, wiesz!
Co nie znaczy, ze nie masz racji. Nawet ci ja przyznam. IMHO tez trzeba goscia juz po prostu olac, a ja nie mialbym absolutnie nic przeciwko, gdyby wszystkie jego posty i z nim zwiazane (lacznie z moimi) zostaly usuniete - nawet bym sie cieszyl. To ostatnie moze jest troche zbyt radykalne i niepotrzebne, jednak to pierwsze - olanie typa i nietracenie czasu na te wg mnie malo sensowne dyskusje - jak najbardziej przejdzie. Ja od tera siedze w tej sprawie cicho, dopoki wy sie nie wylamiecie to ja tez sie na pewno nie wylamie  .
/Sh1eldeR
|
_Anonim_
Użytkownik
|
#239 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:46:42
Ach, w wirze dyskusji zapomnieliśmy wspomnieć, że amnestia maturalna została zakwestionowana jako niezgodna z konstytucją i do roku zostanie zniesiona (jako przepis, bo ci co z niej już skorzystali nie będą musieli poprawiać).
Szkoda
nie tylko oni, ci ktorzy beda pisac w tym roku, mogą skorzystać z "amnestii"
|
Pah Wraith
Użytkownik
|
#240 - Wysłana: 20 Sty 2007 17:05:37
Cóż prawo nie dziala w stecz
tak, właśnie ta ustawa działała wstecz :]
|