USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Różności / Polska szkoła, polski koszmar?
 Strona:  ««  1  2  ...  6  7  8  9  10  ...  15  16  »» 
Autor Wiadomość
Q__
Moderator
#211 - Wysłana: 20 Sty 2007 13:34:47
theczarek

A może wilkołak Cię pogryzł...

Raczej usiłuje zrobić to teraz, na Forum
Hazral
Użytkownik
#212 - Wysłana: 20 Sty 2007 13:38:11 - Edytowany przez: Hazral
Acz swoją droga ciekawe zjawisko socjologiczne Zachowanie i reakcje nas wszystkich na forum, a nawet naszego wilkołaka
Q__
Moderator
#213 - Wysłana: 20 Sty 2007 13:41:16 - Edytowany przez: Q__
Hazral

Sugerujesz. że wystarczy jeden troll, a wszystkim puszczają nerwy? (Ostrzegałem - Kira tkwi w każdym z nas.) Czy dobrze zrozumiałem Twoją tezę?
Pah Wraith
Użytkownik
#214 - Wysłana: 20 Sty 2007 13:43:59
Ależ kto mówi o nerwach? Wszyscy lubią dobrą zabawę
Q__
Moderator
#215 - Wysłana: 20 Sty 2007 13:45:33 - Edytowany przez: Q__
Pah Wraith

Dobrą zabawę? Gorzki śmiech z frustratów usiłujących zaistnieć za pomocą obrażania nazywasz "dobrą zabawą"? Tu raczej płacz jest potrzebny...
Hazral
Użytkownik
#216 - Wysłana: 20 Sty 2007 13:58:28 - Edytowany przez: Hazral
Sugerujesz. że wystarczy jeden troll, a wszystkim puszczają nerwy? (Ostrzegałem - Kira tkwi w każdym z nas.) Czy dobrze zrozumiałem Twoją tezę?

Nerwy nie, po prostu ciekawa gama zachowań :] (Czasem lubię sobie tak poobserwować, choć zdarza się że wyciągam mylne wnioski, trzeba mi było wybrać inny kierunek na studia )
Tu raczej płacz jest potrzebny...
Niestety, mnie również średnio bawi użeranie się z "inteligentnymi debilami", znam jednego dresa o bardzo podobnych zachowaniach (z liceum), choć jak się postarał (i nie zakładał "maski" na potrzeby społeczne) to był nawet miły (stąd wywnioskowałem że jednak posiada inteligencje, w przeciwieństwie do zasad moralnych, raz zaprezentował nam pałkę z jaką jeździ na mecze).
Q__
Moderator
#217 - Wysłana: 20 Sty 2007 14:07:24
Hazral

inteligentnymi debilami

Nie wiem, czy osoba, która słowo "dyskutant" uważa za obelgę jest taka znów bardzo inteligentna...
Pah Wraith
Użytkownik
#218 - Wysłana: 20 Sty 2007 14:41:28
Panowie, nie ma co rwać szat, skoro ktoś się wyżywa w ten sposób na forach internetowych, to najprawdopodobniej rzadko wychodzi z domu, a zatem nie rozprzestrzenia się i jest mało szkodliwy
_Anonim_
Użytkownik
#219 - Wysłana: 20 Sty 2007 14:58:34 - Edytowany przez: _Anonim_
Panowie, nie ma co rwać szat, skoro ktoś się wyżywa w ten sposób na forach internetowych, to najprawdopodobniej rzadko wychodzi z domu, a zatem nie rozprzestrzenia się i jest mało szkodliwy

ty za to z takimi skłonnościami do gwałtu powinieneś brać ze mnie przykład i nie wychodzić na zewnątrz.

I Ty okazujesz szacunek innym tak? ale ostatnio troche zdziczał. Na przykład poprzez takie komentarze?
nie, lubi mnie pare osób
I z nimi też zaczynałeś znajomość od atakowania ich?

nie twierdze ze mam szacunek, ale skoro wy jestescie "na straży prawa", powinniscie byc konsekwentni i trzymać sie zasad o ktorych mi sami przypominacie

inteligentnymi debilami

to dla mnie komplement
Pah Wraith
Użytkownik
#220 - Wysłana: 20 Sty 2007 15:30:11
ty za to z takimi skłonnościami do gwałtu powinieneś brać ze mnie przykład i nie wychodzić na zewnątrz.

<hahaha> (kurcze, gdzie są emotki z GG gdy się ich potrzebuje )

skoro wy jestescie "na straży prawa", powinniscie byc konsekwentni i trzymać sie zasad o ktorych mi sami przypominacie

zaczynamy od szacunku, a jak widać, że ktoś ma niski poziom to tak niestety już jest, że po szacunku zostają smutne wspomnienia :]
_Anonim_
Użytkownik
#221 - Wysłana: 20 Sty 2007 15:33:29
Jestescie hipokrytami
Pah Wraith
Użytkownik
#222 - Wysłana: 20 Sty 2007 15:39:29
Jakie trudne słowo. Muszę zajrzeć do słownika PWN albo wikipedii żeby sprawdzić czy się obrazić czy nie
_Anonim_
Użytkownik
#223 - Wysłana: 20 Sty 2007 15:53:42
Jakie trudne słowo. Muszę zajrzeć do słownika PWN albo wikipedii żeby sprawdzić czy się obrazić czy nie

jestescie, jeden mnie poucza o szacunku, a sam go nie okazuje
theczarek
Użytkownik
#224 - Wysłana: 20 Sty 2007 15:54:43 - Edytowany przez: theczarek
Wiem, że za poniższą wypowiedź moge dostać bana ale pewien mądry ksiądz poiwedział mi kiedyś, że do pewnych ludzi tylko taki język dociera. Przepraszam więc wszystkich a w szczególności płeć piękną za narażanie na tego typu wypowiedzi:

_Anonim_
Jestescie hipokrytami

TO PO KIEGO CH....A Z NAMI PISZESZ

JAK CI NIE ODPOWIADA TO W...J W CH.....ę

NIKT TU Z POWODU TWOJEJ NIEOBECNOśCI PłAKAł NIE BęDZIE

Dziękuję z uwagę i jenocześnie jeszcze raz przeparaszam.
Jednocześnie upraszam wszystkich forumowiczów o dalsze ignrowanie ujadania _Anonim_'a.
Zabawa w podpuszczanie debilka też ma swoje granice i już w trzech tematach robimy offtop pod tym hasłem.
Proponuję by wypowiedzi tego pana, podobnie jak Dinotreka olewać.
_Anonim_
Użytkownik
#225 - Wysłana: 20 Sty 2007 15:56:57
Wiem, że za poniższą wypowiedź moge dostać bana ale pewien mądry ksiądz poiwedział mi kiedyś, że do pewnych ludzi tylko taki język dociera. Przepraszam więc wszystkich a w szczególności pleć pięką za narażanie na trgo typu wypowiedzi:

_Anonim_
Jestescie hipokrytami

TO PO KIEGO CHUJA Z NAMI PISZESZ

JAK CI NIE ODPOWIADA TO WYPIERDALAJ W CHOLERę

NIKT TU Z POWODU TWOJEJ NIEOBECNOśCI PłAKAł NIE BęDZIE

Dziękuję z uwagę i jenocześnie jeszcze raz przeparaszam.
Jednocześnie upraszam wszystkich forumowiczów o dalsze ignrowanie ujadania _Anonim_'a.
Zabawa w podpuszczanie debilka też ma swoje granice i już w trzech tematach robimy offtop pod tym hasłem.
Proponuję by wypowiedzi tego pana, podobnie jak Dinotreka olewać.

Żeby wam to uswiadomić. Tymi przeklenstwami udowodnileś ze jestes gorszy odemnie. buahahahaha
Pah Wraith
Użytkownik
#226 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:02:28
No, więc tak jak mówię. W szkole podstawowej, mimo iż dochodziło do nierzadkich aktów przemocy między rówieśnikami, wyzywania się czy nawet przeróżnych złośliwości, nie było mowy o zachowaniach takich, o których dzisiaj pisze prasa. I szczerze powiem, że mając w pamięci to, że są to skrajne, ekstremalnie rzadkie przypadki, nigdy by coś podobnego u nas się nie zdarzyło. Niestety, najwyraźniej, dzisiaj młodzież już jest inna. A przecież to wcale nie było tak dawno. 10 lat temu kończyłem podstawówkę, to nawet nie jest okres jednego pokolenia... :/
_Anonim_
Użytkownik
#227 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:04:10 - Edytowany przez: _Anonim_
No, więc tak jak mówię. W szkole podstawowej, mimo iż dochodziło do nierzadkich aktów przemocy między rówieśnikami, wyzywania się czy nawet przeróżnych złośliwości, nie było mowy o zachowaniach takich, o których dzisiaj pisze prasa. I szczerze powiem, że mając w pamięci to, że są to skrajne, ekstremalnie rzadkie przypadki, nigdy by coś podobnego u nas się nie zdarzyło. Niestety, najwyraźniej, dzisiaj młodzież już jest inna. A przecież to wcale nie było tak dawno. 10 lat temu kończyłem podstawówkę, to nawet nie jest okres jednego pokolenia... :/

Poprostu widac jak wy umiecie wychowywać, ten wasz pasek (przemoc) rodzi pemoc
Q__
Moderator
#228 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:06:12 - Edytowany przez: Q__
theczarek

Zawsze Cię lubiłem i szanowałem, ale z tymi **ujami przesadziłeś i to niezależnie od poziomu interlokutora.
Jo_anka
Użytkownik
#229 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:12:00 - Edytowany przez: Jo_anka
Moze jak theczarek ochlonie, to nieco przeedytuje swoj post. Znaczki - #%/& sa rownie wymowne!
Pah Wraith
Użytkownik
#230 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:12:26
Panowie, proszę o powrót na tory właściwej dyskusji, bo jak nas skłóci takie nędzne coś to będzie koniec : ]
Q__
Moderator
#231 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:14:16 - Edytowany przez: Q__
_Anonim_

jestes gorszy odemnie. buahahahaha

Obawiam się, że to niemożliwe...

Jo_anka

Moze jak theczarek ochlonie, to nieco przeedytuje swoj post. Znaczki - #%/&#& sa rownie wymowne!

Ależ o to właśnie apeluję.

Pah Wraith

Bez obaw, jesteśmy za inteligentni aby się kłócić bez powodu.
_Anonim_
Użytkownik
#232 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:24:06
TAA, widac jacy jestescie inteligentni- moze was zdenerwowac nawet ten kogo uwazacie za psa.
theczarek
Użytkownik
#233 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:25:03 - Edytowany przez: theczarek
Jo_anka
Q__

Już wyedytował. Jeszcze raz przepraszam.
Jeśli chodzi o ochłonięcie to nie trzeba - przez cały czas bylem jak najbardziej spokojny. Znacie dowcip o wujku Staszku mistrzu ostrej riposty
Q__
Moderator
#234 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:29:07 - Edytowany przez: Q__
_Anonim_

moze was zdenerwowac nawet ten kogo uwazacie za psa.

Cóż, porównanie do sympatycznego czworonoga może być obraźliwe... dla czworonoga, obawiam się.

A co do zdenerwowania: jak się ktoś bardzo stara to mu wyjdzie...
_Anonim_
Użytkownik
#235 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:31:14
przez cały czas bylem jak najbardziej spokojny.

jasne. byleś niezwykle zdenerwowany
Pah Wraith
Użytkownik
#236 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:44:03
Ach, w wirze dyskusji zapomnieliśmy wspomnieć, że amnestia maturalna została zakwestionowana jako niezgodna z konstytucją i do roku zostanie zniesiona (jako przepis, bo ci co z niej już skorzystali nie będą musieli poprawiać).
Szkoda
theczarek
Użytkownik
#237 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:45:11
Cóż prawo nie dziala w stecz
Anonim
Anonimowy
#238 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:45:20
theczarek
Easy! Obawiam sie, ze komentarz nadaje sie do usuniecia / wykasowania wiekszosci tresci :/. Tutaj sie w ten sposob nie pisze i na bank dobrze o tym, theczarek, wiesz!

Co nie znaczy, ze nie masz racji. Nawet ci ja przyznam. IMHO tez trzeba goscia juz po prostu olac, a ja nie mialbym absolutnie nic przeciwko, gdyby wszystkie jego posty i z nim zwiazane (lacznie z moimi) zostaly usuniete - nawet bym sie cieszyl. To ostatnie moze jest troche zbyt radykalne i niepotrzebne, jednak to pierwsze - olanie typa i nietracenie czasu na te wg mnie malo sensowne dyskusje - jak najbardziej przejdzie. Ja od tera siedze w tej sprawie cicho, dopoki wy sie nie wylamiecie to ja tez sie na pewno nie wylamie .

/Sh1eldeR
_Anonim_
Użytkownik
#239 - Wysłana: 20 Sty 2007 16:46:42
Ach, w wirze dyskusji zapomnieliśmy wspomnieć, że amnestia maturalna została zakwestionowana jako niezgodna z konstytucją i do roku zostanie zniesiona (jako przepis, bo ci co z niej już skorzystali nie będą musieli poprawiać).
Szkoda

nie tylko oni, ci ktorzy beda pisac w tym roku, mogą skorzystać z "amnestii"
Pah Wraith
Użytkownik
#240 - Wysłana: 20 Sty 2007 17:05:37
Cóż prawo nie dziala w stecz

tak, właśnie ta ustawa działała wstecz :]
 Strona:  ««  1  2  ...  6  7  8  9  10  ...  15  16  »» 
USS Phoenix forum / Różności / Polska szkoła, polski koszmar?

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!