USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Różności / Polska szkoła, polski koszmar?
 Strona:  ««  1  2  3  ...  10  11  12  13  14  15  16  »» 
Autor Wiadomość
_Anonim_
Użytkownik
#361 - Wysłana: 24 Sty 2007 19:33:45
1. Najpierw zastanawiasz się, czy pytanie było do Ciebie, gdy jest to oczywiste,

Nie wiedzialem, że jest do mnie, bo zacytowales nie moje słowa, a potem piszesz "gdzie mieskzasz?"

2. Potem pytasz, co mnie to obchodzi (gdy wyjasniełem juz wczesniej, po co mi ta informacja),

Nie zauwzylem wyjasnień, albo zauwazylem ale nie potraktowalem tego jako wyjaśnienie.

3. Następnie odpowiadasz, że mieszkasz w układzie słonecznym (co jest tez oczywiste)

Nie jest oczywiste. Nawet gdyby to co z tego skoro odpowiedzialem na twoje pytanie?

4. Aby w końcu stwierdzić, że nie mieszkasz tam, gdzie jest Twoja szkoła,

bo nie mieszkam

podczas gdy mi chodziło tylko o nazwę miejscowości

trzeba bylo napisac o co ci chodzilo

Niektóre informacje nie są warte uciążliwej rozmowy...

ty ją czynisz uciążliwą nieprecyzyjnymi pytaniami.
Jurgen
Moderator
#362 - Wysłana: 24 Sty 2007 19:41:44
ty ją czynisz uciążliwą nieprecyzyjnymi pytaniami.

To, że mieszkasz w układzie słonecznym, a nawet na Ziemi jest raczej oczywiste, prawda?

Nie wiedzialem, że jest do mnie, bo zacytowales nie moje słowa, a potem piszesz "gdzie mieskzasz?"
czytaj ze zrozumieniem. nie ona do mnie startuje, tylko usapienie jej pierwszenstwa jest dla niej na tyle dziwne, ze podejrzewa mnie o to ze jestem nią zainteresowany, kapisz?

Jak mogłes nie wiedzieć, skoro odpisałeś:

czytaj ze zrozumieniem. nie ona do mnie startuje, tylko usapienie jej pierwszenstwa jest dla niej na tyle dziwne, ze podejrzewa mnie o to ze jestem nią zainteresowany, kapisz?

Poza tym, zacytowałem (powtórzyłem) swoje pytanie do Ciebie, na początku cytatu był Twój nick.

Nie zauwzylem wyjasnień, albo zauwazylem ale nie potraktowalem tego jako wyjaśnienie.

Nie zamierzam w takim razie komentować, bo świadczy to otym jak traktujesz rozmowę i rozmówców...

Ok, tym bardziej widzę, że ta rozmowa jest bez sensu. Zwłaszcza zarzucanie komuś czegoś, gdy można to sprawdzić...
_Anonim_
Użytkownik
#363 - Wysłana: 24 Sty 2007 19:44:56
Dobra mieszkam w województwie lubelskim
theczarek
Użytkownik
#364 - Wysłana: 24 Sty 2007 19:46:13
Nie ma czegoś takiego jak przyjaźń w moim wieku
(u chłopaków), jest najwyzej "zgodność interesów".

Oj stary nie zazdroszczę Ci - bez żadnych "uprzejmości" itp. W straszne środowisko trafiłeś. Niby w szkole nikt się nie bije nie ma przemocy ale to o czym piszesz to istny terror psychczny.
Dziewczyny wyskakują z za przeproszeniem pyskiem za uprzejmość. Nikt się z nikim ne przyjaźni mają tylko ze sobą interesy (jakie ??).

Cóż ja w liceum będąc miałem wielu kolegów i kilku bliskich przyjaciół (płci obojga). Z niektórymi z nich kontakt się urwał, czasem dość gwałtownie (ludzie się zmieniają ). Z innym utrzymuję do dziś kontakt i spotykamy się jeśli tylko mamy okazję.

Swoją drogą ten kawalek o interesach nie pochodzi przypadkiem z "Hakerów" z Angeliną Jolie

middle-aged
Nie ważne ile się ma, ważne na ile się czuje...
_Anonim_
Użytkownik
#365 - Wysłana: 24 Sty 2007 19:57:30
Swoją drogą ten kawalek o interesach nie pochodzi przypadkiem z "Hakerów" z Angeliną Jolie

nie pochodzi, nie jestem celowym plagiatorem

Nie ważne ile się ma, ważne na ile się czuje...

To co? Q__ mnie nazwał chłopcem, wiec ja po jego wieku.

Według mnie nie jest ważne ani jedno, ani drugie

Oj stary nie zazdroszczę Ci - bez żadnych "uprzejmości" itp. W straszne środowisko trafiłeś. Niby w szkole nikt się nie bije nie ma przemocy ale to o czym piszesz to istny terror psychczny.

Tez mi terror, mam gdzies to ze ktoś mi powie "kurwa, gdy jestem uprzejmy- to mnie utwierdza w przekonaniu ze nie powinienem ustepować kobietom. I nie traktuje je jak mężczyzn tylko jak człowieka.
Q__
Moderator
#366 - Wysłana: 24 Sty 2007 19:57:44
theczarek

Nikt się z nikim ne przyjaźni mają tylko ze sobą interesy (jakie ??).

Może wspólnie czymś handlują?
_Anonim_
Użytkownik
#367 - Wysłana: 24 Sty 2007 19:59:56 - Edytowany przez: _Anonim_

Błache, np. daje komuś spisywac prace domowe, to jka ktoś powie ze jestem głupi to ten kto ma ze mnie korzysci prostestuje "nie jes głupi, bo mi daje sciągąć"
i na odwrot on nie jest głupi bo jest po mojej stronie

Może wspólnie czymś handlują?

psia mać napisalem w cudzysłowiu - "wspolne interesy"!!
theczarek
Użytkownik
#368 - Wysłana: 24 Sty 2007 20:26:35

psia mać napisalem w cudzysłowiu - "wspolne interesy"!!

Spokojnie - nie powiedział przecież że czymś nielegalnym/złym.
Może chodziło o przedstawicieli Avonu.
Miałem znajomego który tak zarabiał w liceum i na początku studiów był w tym dobry...
Q__
Moderator
#369 - Wysłana: 24 Sty 2007 20:27:03
_Anonim_

na odwrot on nie jest głupi bo jest po mojej stronie

Hmm, ciekawa definicja inteligencji...
_Anonim_
Użytkownik
#370 - Wysłana: 24 Sty 2007 20:41:11
na odwrot on nie jest głupi bo jest po mojej stronie

mądrości, nie inteligencji. Mówie tak o moim "sprzymierzencu" bo tak nakazuje "poprawnosc polityczna", a to co o nim mysle to co innego
Q__
Moderator
#371 - Wysłana: 24 Sty 2007 20:53:13
_Anonim_

Mówie tak o moim "sprzymierzencu" bo tak nakazuje "poprawnosc polityczna", a to co o nim mysle to co innego

I jeszcze ciekwaszy wykład cynizmu. A to nam zarzucałeś hipokryzję
_Anonim_
Użytkownik
#372 - Wysłana: 24 Sty 2007 21:10:35
I jeszcze ciekwaszy wykład cynizmu. A to nam zarzucałeś hipokryzję

na forum nie wykazalem sie hipokryzją, a wy tak
Q__
Moderator
#373 - Wysłana: 24 Sty 2007 21:13:25
_Anonim_

na forum nie wykazalem sie hipokryzją, a wy tak

Za to wykazujesz dużo większą hipokryzję poza Forum...
_Anonim_
Użytkownik
#374 - Wysłana: 24 Sty 2007 21:16:52
Za to wykazujesz dużo większą hipokryzję poza Forum...

z kad wiesz? znasz mnie poza forum? pizdek czy to ty?
Q__
Moderator
#375 - Wysłana: 24 Sty 2007 21:21:21 - Edytowany przez: Q__
_Anonim_

znasz mnie poza forum?

Z twoich własnych wypowiedzi to wynika, nie muszę cię znać by to widzieć

pizdek czy to ty?

Nie jestem pizdek, a ty chyba nie jesteś dupek?
Seybr
Użytkownik
#376 - Wysłana: 24 Sty 2007 22:27:26

Człowieku, chyba tylko w Twoich myślach.

Zaczynasz się gubić w swoich myślach. Raz mówisz jedno raz drugie ;]. Mówisz że nie ma terroru a zaraz piszesz, że jest ;].
Q__
Moderator
#377 - Wysłana: 24 Sty 2007 22:37:34
Seybr

Cóż _Anonim_, jest młody, w dodatku pisze sprzeczne teksty... raz chrześcijanin, raz cynik, raz hipokryzję gani, raz stosuje... Sam nie wie czego chce... no poza tym, że chce się czepiać
szwagier
Użytkownik
#378 - Wysłana: 24 Sty 2007 23:37:38
Pisze ewidentnie sprzeczne teksty. Właśnie przewaliłem się przez te wszystkie posty... Raz mówi coś za potem temu dokładnie zaprzecza w innej wypowiedzi. Nie chce mi się przytaczać przykładów choć pewnie napisze bym to zrobił. Każdy jednak widzi sam.

Zadziwiają mnie te wypowiedzi. Z takim stylem i zachowaniem (przykładowo odnośnie etykiety) spotkałem się tylko u nastolatków w wieku około lat 14. Nie trzeba chodzić na religię i być wierzącym, żeby mieć odpowiednie zasady i wychowanie, więc nie wiem po co tu mieszanie religii jeszcze do tego wszystkiego.
Q__
Moderator
#379 - Wysłana: 25 Sty 2007 00:00:50
szwagier

Z takim stylem i zachowaniem (przykładowo odnośnie etykiety) spotkałem się tylko u nastolatków w wieku około lat 14.

Cóż, chyba typowe dziecko neostrady?
szwagier
Użytkownik
#380 - Wysłana: 25 Sty 2007 09:11:57
Cóż, chyba typowe dziecko neostrady?

Pokrywa się z definicją.
Seybr
Użytkownik
#381 - Wysłana: 25 Sty 2007 10:45:48
Typ moherowego beretu
Jo_anka
Użytkownik
#382 - Wysłana: 25 Sty 2007 10:54:14 - Edytowany przez: Jo_anka
Raz mówi coś za potem temu dokładnie zaprzecza w innej wypowiedzi.

Te ceche przejawial (i przejawia) nasz calkiem dojrzaly, wasaty ex-prezydent...
Q__
Moderator
#383 - Wysłana: 25 Sty 2007 10:56:10
Jo_anka

Te ceche przejawial (i przejawia) nasz calkiem dojrzaly, wasaty ex-prezydent...

Czyżby klikał z nami młody kandydat na polityka?
Jo_anka
Użytkownik
#384 - Wysłana: 25 Sty 2007 10:59:35
Po prostu idealny kandydat na glowe panstwa!
Seybr
Użytkownik
#385 - Wysłana: 25 Sty 2007 11:04:23
Mamy Leppera, Giertycha i Kaczki. Będziemy mieć kolejnego ...........................
Q__
Moderator
#386 - Wysłana: 25 Sty 2007 11:06:25 - Edytowany przez: Q__
Jo_anka
Seybr

Nie jestem przesądny, ale lepiej odpukajcie
Seybr
Użytkownik
#387 - Wysłana: 25 Sty 2007 11:09:18
Wiecie czemu Borg nas nie chce z asymilować. Polski naród bo, mamy oszołomów w polityce. Polak więcej wydaje niż zarabia. Zaczną ginąc szczepy itp. Zaraz zaczniemy mieszać i się kłócić w kolektywie.
Jo_anka
Użytkownik
#388 - Wysłana: 25 Sty 2007 11:15:07 - Edytowany przez: Jo_anka
Wiecie czemu Borg nas nie chce z asymilować.
Seybr
Czyli jedyna nadzieja w Polakach! Ze tez scenarzysci ST nie wpadli na pomysl, zeby poslac do Borg Pulaski - zdzialalaby jeszcze wiecej niz Admiral Janeway! Nawet bez szczepionki!...
Kosst Amojan
Anonimowy
#389 - Wysłana: 25 Sty 2007 12:01:06
Fascynująca dyskusja o mojej osobie. czy mogę prosić o jeszcze kilka uwag na temat mojej osoby? Nie ma nic zabawniejszego niż interpretacje dokonywane przez osoby o niskim współczynniku... no, czegokolwiek. Z mojego punktu widzenia jesteś emocjonalnie niestabilnym, quasi-cynikiem z nihilistycznym nastawieniem do innych ludzi. Śmieszą mnie tacy ludzie. I w życiu i w Internecie. Szkoda że los takich ludzi jest zazwyczaj godny pożałowania
Q__
Moderator
#390 - Wysłana: 25 Sty 2007 12:25:03 - Edytowany przez: Q__
Kosst Amojan

Fascynująca dyskusja o mojej osobie. czy mogę prosić o jeszcze kilka uwag na temat mojej osoby?

Nie przypominam sobie, byśmy analizowali osobę o Twoim nicku. "Znęcaliśmy się" nad jakimś "prowokatorem" o nicku _Anonim_...

Z mojego punktu widzenia jesteś emocjonalnie niestabilnym, quasi-cynikiem z nihilistycznym nastawieniem do innych ludzi. Śmieszą mnie tacy ludzie. I w życiu i w Internecie.

Do kogo to było???

EDIT: jeśli Ty to Pah Wraith, to wszystko jasne, ostry tekst był do _Anonim_a. Zatem wszystko ok.
 Strona:  ««  1  2  3  ...  10  11  12  13  14  15  16  »» 
USS Phoenix forum / Różności / Polska szkoła, polski koszmar?

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!