USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek w Polsce / Trekowy Blog

Autor Wiadomość
PyRek
Użytkownik
#1 - Wysłana: 17 Paź 2014 10:53:53
Jeżeli kogoś interesuje polska, trekowa blogosfera to podrzucam tu link do swojego Captain's Log - Supplemental. Wystartowałem niedawno ale mam zamiar dodawać treści w miarę regularnie. Głównie recenzje gier i gadgetów z uniwersum ale także własny kontent: grafiki, memy, materiały do systemów RPG, planszówek, karcianek. Czasem jakiś tekst. Zapraszam.

Adres: http://clog-supplemental.blogspot.com/
Q__
Moderator
#2 - Wysłana: 17 Paź 2014 13:01:45
PyRek

Witamy na pokładzie .

Zapraszamy również i my, do częstszych odwiedzin, (BTW. może zechcesz czasem nadesłać i jakiś tekst do zamieszczenia na Phoenixie?)
PyRek
Użytkownik
#3 - Wysłana: 18 Paź 2014 00:35:20
Oczywiście. Mogę pisać lub tworzyć grafiki zarówno na potrzeby narzuconej tematyki jak i podsyłać bardziej treściwe arty z mojego bloga jeżeli komuś one będą pasować. Wystarczy napisać na ilovepointyears@gmail.com lub dać znać w komentach na blogu.
Q__
Moderator
#4 - Wysłana: 18 Paź 2014 00:41:37
PyRek

Cieszę się. Czemu jednak mamy się komunikować wyłącznie tak oficjalną drogą mailową, skoro możemy też tutaj?
PyRek
Użytkownik
#5 - Wysłana: 20 Paź 2014 21:09:10
Właśnie dodałem minirecenzję produkcji Star Trek: Horizon.

http://clog-supplemental.blogspot.com/2014/10/star -trek-horizon.html
Q__
Moderator
#6 - Wysłana: 20 Paź 2014 21:20:20
PyRek

A ja z przyjemnością dodałem pierwszy komentarz .
PyRek
Użytkownik
#7 - Wysłana: 20 Paź 2014 21:47:06
Dzięki. To pierwszy komentarz na blogu :p.
Q__
Moderator
#8 - Wysłana: 21 Paź 2014 13:06:57
PyRek

Nie ma za co, tym mi milej. I zapraszam Cię nieustająco do włączenia się w rytm regularnych forumowych dyskusji.
Q__
Moderator
#9 - Wysłana: 11 Lis 2014 23:45:07 - Edytowany przez: Q__
Kolejny blog o ST:
http://thetrektrek.wordpress.com/
Dedykowany widzom Netfixu.

Niestety, chyba martwy.
Blackfire
Użytkownik
#10 - Wysłana: 11 Lis 2014 23:54:41
O, dzięki za link, chętnie zagłębię się w jakiegoś Trekowego bloga, ponieważ właściwie dopiero zaczynam poznawać to uniwersum. Możesz czuć odpowiedzialność kształtowania moich wspomnień związanych z pierwszymi krokami, życzę sukcesów
Q__
Moderator
#11 - Wysłana: 12 Lis 2014 00:16:56 - Edytowany przez: Q__
Blackfire

Witamy na pokładzie .

Blackfire:
Możesz czuć odpowiedzialność kształtowania moich wspomnień związanych z pierwszymi krokami, życzę sukcesów

Groźnie zabrzmiało, już się boję.
BTW. wspomnianego bloga właśnie czytam - pisany jest dość entuzjastycznie i nie zawsze zgadzam się z ocenami autora, ale jako wprowadzenie w świat Treka wydaje się niezły. Proponuję go czytać w kolejności chronologicznej, od najstarszego wpisu.
Blackfire
Użytkownik
#12 - Wysłana: 12 Lis 2014 00:35:21
Q__:
Witamy na pokładzie .

Dzięki!

Q__:
Groźnie zabrzmiało, już się boję.

Też bym się bał, hehe, oczywiście żartuję.

Q__:
Proponuję go czytać w kolejności chronologicznej, od najstarszego wpisu.

I właśnie od tej strony się za to zabrałem!

USS Phoenix forum / Star Trek w Polsce / Trekowy Blog

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!