USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek w Polsce / BLOK ST na Warszawskiej Avangardzie

Autor Wiadomość
theczarek
Użytkownik
#1 - Wysłana: 27 Maj 2006 17:24:54 - Edytowany przez: theczarek
Wszystkich zainteresowanych ST. Informuję, że w programie tegorocznej Avangardy (7-9 lipca Warszawa) przewidziany jest blok poświęcony Star Trekowi i Science Fiction.

Strona Avangardy

Strona naszego bloku
theczarek
Użytkownik
#2 - Wysłana: 20 Cze 2006 11:51:00 - Edytowany przez: theczarek
Avangarda coraz bliżej.
Zapraszam wszystkich
Jo_anka
Użytkownik
#3 - Wysłana: 20 Cze 2006 13:38:38
Latem w Warszawie ma sie jeszcze odbyc (chyba inna niz ww.) impreza, a wlasciwe cykl imprez.

Wczoraj widzialam, w przelocie (przynaje sie , ze my w Warszawie latamy, acz tym razem obok przejezdzalam) z okien tramwaju, informacje o pokazach filmow SF na dziedzincu palacu Ujazdowskiego [tzn. muzeum sztuki nowoczesnej]. Seanse maja sie odbywac w week-end'y.

Postaram sie zdobyc wiecej informacji.

Aha, ogloszenie wisialo na budynku Empiku przy rondzie De Gaule'a. Moze ktos z forumowiczow trafi tam przede mna....
Q__
Moderator
#4 - Wysłana: 20 Cze 2006 14:04:31
theczarek

Obejrzałem program... czuję się wyróżniony podziękowaniami
The_D
Użytkownik
#5 - Wysłana: 20 Cze 2006 19:52:56
A ja chętnie dowiedzia`lbym się czegoś na temat akredytacji, bo jakoś nie mogę na stronie znaleźć. Czy można się o taką postarać już na miejscu, czy trzeba się wcześniej zapisać?
theczarek
Użytkownik
#6 - Wysłana: 22 Cze 2006 13:32:33 - Edytowany przez: theczarek
The_D

Strona jest poświęcona tem co robię ja i kumpel w ramach większego konwentu -Avangardy.

u góry podałem treż adres do samej Avangardy. Jest on też na stronie.

Można się postarać o akredytację na mniejscu . Jest jakaś rejestracja ale dziwnie działa.

Cennik jest na stronie

Seybr

Zuważyłem że jesteć zapalonym fanem Anime i Mangii. Na Avangardzie będzie sporo atrakcji poświęconych temu nurtowii...
theczarek
Użytkownik
#7 - Wysłana: 25 Cze 2006 12:13:54
Wszystkich zainteresowanych informuję, że na stronie Avangardy można rezerwować miejsca na Avangardę.
theczarek
Użytkownik
#8 - Wysłana: 30 Cze 2006 11:54:58
A ja tylko przypominam że do Avangardy zostało ok tygodnia
theczarek
Użytkownik
#9 - Wysłana: 4 Lip 2006 18:23:13
Właśnie skończyłem przygotowywać materiały na LARPa
Jeszcze raz dziękuję za pomoc tym którzy się udzielali...
theczarek
Użytkownik
#10 - Wysłana: 6 Lip 2006 11:09:12
Żeby zachęcić was do udziału w imprezie, która zaczyna się już JUTRO podaję link do strony gdzie można zobaczyć jak bawiliśmy sie rok temu

Avangarda2005

USS Phoenix forum / Star Trek w Polsce / BLOK ST na Warszawskiej Avangardzie

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!