USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Treknologia / Pomysly na nowe okrety do Star Trek
 Strona:  ««  1  2  3 
Autor Wiadomość
cezary
Użytkownik
#61 - Wysłana: 4 Paź 2005 21:11:37
Ja nawet znów członkiem komisji będę. A zmiany w Polsce są nader widoczne.

Wiadomo, ze nie wazne, kto glosuje, lecz wazne kto liczy glosy
Barusz
Użytkownik
#62 - Wysłana: 4 Paź 2005 21:21:38
Czep się! Na parlamentarnych siedziałem do 08.00 rano a potem wstało słońce to już mi się nie chciało spać. A Ty?
szwagier
Użytkownik
#63 - Wysłana: 5 Paź 2005 02:16:49
Proponuję naszych polityków wysłać na badanie czarnych dziur, przysłużą się chociaż społeczeństwu. I pewne też, że raczej nie wrócą
cezary
Użytkownik
#64 - Wysłana: 5 Paź 2005 23:48:06
Czep się! Na parlamentarnych siedziałem do 08.00 rano a potem wstało słońce to już mi się nie chciało spać. A Ty?

A ja spac nie moglem widzac jak po raz kolejny niezmiennie socjalisci wygrywaja wybory.

Zreszta co to za pytanie? O ile mi wiadomo, siedzenie w komisji nie jest odbywane w posobny sposob jak zasadnicza sluzba wojskowa = nie jest obowiazkowe...
Pah Wraith
Użytkownik
#65 - Wysłana: 6 Paź 2005 09:44:07
Nie mówiąc ju.ż o odpowiedniej płacy :]
Scimitar
Użytkownik
#66 - Wysłana: 6 Paź 2005 09:44:58
Proponuję naszych polityków wysłać na badanie czarnych dziur, przysłużą się chociaż społeczeństwu. I pewne też, że raczej nie wrócą

Lepiej nie, bo jeśli natkną sie po drodze na jakąś zaawansowaną technicznie cywilizacje i (niedajboże) spróbują nawiązać z nią kontakt/stosunki, to ja już zaczł bym się pakować i spadać w jakis odległy koniec galaktyki, where no man has ever gone before

A tak na serio to fajnie by było wysłać ich np. na księżyc (np. któryś z tych wokół Jowisza lub jeszcze dalkej) do jakiś kopalni, żeby chłopaki choć raz coś pożytecznego w swoim życiu zrobiły.
Christof
Użytkownik
#67 - Wysłana: 6 Paź 2005 14:31:19
Lepiej nie, bo jeśli natkną sie po drodze na jakąś zaawansowaną technicznie cywilizacje i (niedajboże) spróbują nawiązać z nią kontakt/stosunki, to ja już zaczł bym się pakować i spadać w jakis odległy koniec galaktyki, where no man has ever gone before

A gdyby natknęli się na Borga
WarLock II
Użytkownik
#68 - Wysłana: 6 Paź 2005 16:04:13
do jakiś kopalni, żeby chłopaki choć raz coś pożytecznego w swoim życiu zrobiły.

Tak jak niewolnicy z Remusa??
cezary
Użytkownik
#69 - Wysłana: 6 Paź 2005 22:54:33

We are the Borg, resistance is futile...
Balcerowicz musi odejsc, Balcerowicz musi odejsc...
szwagier
Użytkownik
#70 - Wysłana: 7 Paź 2005 01:22:24

Po asymilacji kolektyw zostałby zniszczony W umyślę kolektywu zagościłoby cwaniactwo i korupcja...
 Strona:  ««  1  2  3 
USS Phoenix forum / Treknologia / Pomysly na nowe okrety do Star Trek

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!